Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalia.eu Rebuilded [Dedyk] [Medium]

Approx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z clientem był taki, że jak próbowało się go włączyć to wyskakiwał błąd:

Program Metin2Client przestał działać

Edit:

I jeszcze dziwna sprawa.

Gdy chcę usunąć folder z grą, to wywala mi błąd, że jest to niemożliwe, ponieważ "folder lub plik jest otwarty w innym programie".

Wszystkie pliki z folderu można usunąć i zostaje pusty folder, którego nie można usunąć.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pobierz jeszcze raz klienta byc może podczas pobierania wystąpił błąd bo mało kto to ma  a sam sprawdzilem przed chwila to  ten blad wyskakuje jak brakuje ci jakiegos pliku 

Opublikowano

Super serwer ! na taki czekałem szkoda że te pliki Reventiala / Ascariala ale naprawdę spoko serwer :) Zapraszamy do gry nie pożałujecie :P jest klimat

:)

@Edit będzie jakiś ox ? xD 

Opublikowano

następny serwer co technicy robią dzieci potem serwer wywala haha co za idiotyzm po1 zrobią serwer i potem go nie umią utrzymać co za noby nie polecam serwera

Opublikowano

Mieliśmy małe problemy na początku lecz już wszystko sie ustabilizowało i  dąży w dobrym kierunku.

Z okazji iż część graczy wbiła max lvl  niedługo będzie wdrożona nowa aktualizacja która wprowadzi: 

- Nowy lvl cup

- Nowe zbroje jak i  bronie

- Nowa mapa

- Więcej się dowiecie jak będzie informacja na stronie serwera 

Opublikowano

Mimo trudności na początku serwera mieliśmy problemy  lecz z dnia na dzień przybywa gracz oraz coraz więcej graczy osiąga maksymalny lvl co prowadzi do  wprowadzenia  kolejnego dodatku do serwera  co  za tym idzie:

- Nowy lvl cup

- Nowe zbroje jak i  bronie

- Nowa mapa

- Więcej się dowiecie jak będzie informacja na stronie serwera 

to ile graczy jest na serwerze w godzinach szczytu?

Opublikowano

Skad taka informacja?

podobnież z ts

ps. gdzie moj pd z is?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Skad taka informacja?

Sponsor nie opłaci maszyny, ktorej okres dzierzawy wygasa w sobote ;) Troche "słaba" ta administracja.

Opublikowano

jprdl jakie zlodzieje kupilem pd i nie mam go a teraz nie moge sie nawet zalogować

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...