Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalia.eu Rebuilded [Dedyk] [Medium]

Approx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc z pełnym uszanowaniem oraz z bólem serca mogę napisać.

JESTEŚCIE JEBANYMI KRETYNAMI !

Jak każdy serwer tych czasów zakończył się jebaną klapą, bugi i to jeszcze jakie >.< k***a yangbug to są czasy serwerów 2k8 gdzie nikt nie potrafił ustawić tego...

W ogóle nie przemyślane niektóre aspekty gry, kradnąc, odkupując bo nie wiem jak było naprawdę pliki od Revential / Ascarial - zjebaliście je doszczętnie.

To co tutaj się dzieje to jednym słowem jedno wielkie GÓWNO !

Ludzie powchodzili bardzo byli zadowoleni z tego co będzie, a Ty wyjebałeś się dupskiem i najlepiej zrobić RESTART ???

Ruszył byś te tłuste dupsko naprawił wszystko pocofał tym co bugowali, a nie odbierasz grę innym graczom przez Twoją jebaną nieuwagę.

Czym chciałeś zabłysnąć ? Kupując, kradnąc czy c**j wie co pliki serwerowe zmienić k***a ilość ku do G i myśleć że masz zajebisty serwer 21 wieku ?

No Ja p******e jebnij się w mózg zanim następny raz pomyślisz nawet o stawianiu serwerów.

Z Mojej strony to wszystko, życzę żeby Ci się maszyna spaliła. Bo tylko robisz nadzieje ludziom i c**ja z tego mają.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak jak napisał admin wcześniej przepraszamy wszystkich za zaistniałe błędy ale wyskoczyły one po ostatnich zmianach  na serwie.  Tak wiec najmoznaiej przepraszam. Gracze którzy grali na serwie  podczas bugu otrzymują 100 sm  jako zwrot przez błedy a gracze którzy mieli sm zakupione i zuzyte otrzymuja zwrot swoich sm do stanu ilość zakupionej.

Najmocniej przepraszamy z zaistniałej sytuacji mam nadzieje ze nam wybaczycie.

PS. Planuje konkurs co do serwera. Do wygrania będą dość ciekawe nagrody jak na początek serwa.

Opublikowano

Tak więc z pełnym uszanowaniem oraz z bólem serca mogę napisać.

JESTEŚCIE JEBANYMI KRETYNAMI !

Jak każdy serwer tych czasów zakończył się jebaną klapą, bugi i to jeszcze jakie >.< k***a yangbug to są czasy serwerów 2k8 gdzie nikt nie potrafił ustawić tego...

W ogóle nie przemyślane niektóre aspekty gry, kradnąc, odkupując bo nie wiem jak było naprawdę pliki od Revential / Ascarial - zjebaliście je doszczętnie.

To co tutaj się dzieje to jednym słowem jedno wielkie GÓWNO !

Ludzie powchodzili bardzo byli zadowoleni z tego co będzie, a Ty wyjebałeś się dupskiem i najlepiej zrobić RESTART ???

Ruszył byś te tłuste dupsko naprawił wszystko pocofał tym co bugowali, a nie odbierasz grę innym graczom przez Twoją jebaną nieuwagę.

Czym chciałeś zabłysnąć ? Kupując, kradnąc czy c**j wie co pliki serwerowe zmienić k***a ilość ku do G i myśleć że masz zajebisty serwer 21 wieku ?

No Ja p******e jebnij się w mózg zanim następny raz pomyślisz nawet o stawianiu serwerów.

Z Mojej strony to wszystko, życzę żeby Ci się maszyna spaliła. Bo tylko robisz nadzieje ludziom i c**ja z tego mają.

Płaczesz tak jakbyś miesiąc grania stracił, a to tylko 2 godziny. Cofanie eq po kolei każdemu ci zarobił na yangbugu za długo trwa, poza tym mogą zawsze przerzucić coś na inne konta. Reset jest szybszy i pewniejszy, że żadne gówno nie zostanie.

Opublikowano

o yang bugu dowiedzieliśmy sie po 20/30 min lecz jak go poprawiliśmy zmieniły sie ceny poszczególnych itemów  tak wiec było tego zbyt sporo zakupione to lepiej juz zrobic reset i miec pewnosc ze nikt tego niema na postaciach 

Opublikowano

Dobra sprężcie d*** ,ponaprawiajcie to i zróbcie start.

PS : Dziś 20:00 start tak ? Tak wgl dlaczego serwer wciąż działa ? :D

kmr3.gif

Opublikowano

tAK JAK NAPISAŁ KOLEGA UP SERWER STARTUJE DZIS O 20  gdyz wczoraj doszło do problemow podczas startu  serwera. Rejestracja bedzie on  dziaj od godziny 19 

Opublikowano

czemu dostalem tylko 40 sm?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

czemu dostalem tylko 40 sm?

Te 40sm było za te wczorajsze restarty ,dziś startuje od nowa i konta się kasują więc te 40sm co otrzymałeś przepadają ,w zamian za to otrzymamy (gracze który grali wczoraj) 100sm na start.

kmr3.gif

Opublikowano

Sprostowanie - Na kradzionych plikach Reventiala. Pliki Ascariala nie są i nie będą udostępniane, a pliki Reventiala zostały skradzione i sprzedawane.

Opublikowano

no to git myślałem ,że dzis teraz dadzą te 100sm

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

- nie zapomnijcie o pelerynkach których nie można było kupić

- dodajcie zwój cofania umiejętności

- REKLAMA, REKLAMA I JESZCZE RAZ REKLAMA - ledwo 100 osób na start to na prawdę bardzo mało

Opublikowano

Mam nadzieję, że się nie okaże, że coś jest bo testujemy teraz wszystko, z tymi co zostali i nam pomagają i wychwytujemy bugi, aczkolwiek wiadomo, że wszystkiego wychwycić się nie da, ale staramy się (; To teraz chciałbym oficjalnie ogłosić:

Ostateczny start serwera: 20-06-2014 godz. 20 (Piątek, dzisiaj)

Osoby, które nam pomagały, na "starcie", który przerobił się na becie i poświęciły się aby posprawdzać bugi i poflame'ować na nas, dostają po 100 SM, a osoby, które kupiły SM mają wszystkie zwrócone. Mamy w planach konkurs na wypromowanie serwera, zostanie dodany w ciągu kilku godzin.

Do 18 można grać jeszcze na "becie" potem jest reset tylko postaci, rejestracja zostaje otwarta, a serwer rusza o godz. 20. Będziemy też rekrutować do supportu.

P.S osoby zgłaszające bugi, są nagradzane.

EDIT: //

SMy zostały rozdane, postacie zresetowane, OX jutro godzina 19(pytania są tylko dotyczące serwera i wszystkie nowe). Kilka poprawek wgranych, np. brak wymogu yangów do pierścienia teleportacji. Chłopaki od bugów niech zgłoszą się do mnie (;

EDIT2:  //

Osoby, które miały multikonta mają wyzerowane SMy

G8loSX2.png
Opublikowano

Mam nadzieję, że się nie okaże, że coś jest bo testujemy teraz wszystko, z tymi co zostali i nam pomagają i wychwytujemy bugi, aczkolwiek wiadomo, że wszystkiego wychwycić się nie da, ale staramy się (; To teraz chciałbym oficjalnie ogłosić:

Ostateczny start serwera: 20-06-2014 godz. 20 (Piątek, dzisiaj)

Osoby, które nam pomagały, na "starcie", który przerobił się na becie i poświęciły się aby posprawdzać bugi i poflame'ować na nas, dostają po 100 SM, a osoby, które kupiły SM mają wszystkie zwrócone. Mamy w planach konkurs na wypromowanie serwera, właśnie robie do niego grafikę i udostępnie ok. 18(;

Do 18 można grać jeszcze na "becie" potem jest reset tylko postaci, rejestracja zostaje otwarta, a serwer rusza o godz. 20. Będziemy też rekrutować do supportu. Planujemy event OX na dzisiaj godzina 21, lub jutro, zależy od Waszego humoru, uruchamiam ankietę.

P.S osoby zgłaszające bugi, są nagradzane.

To w końcu wszyscy dostaną 100 SM co grali wczoraj, czy tylko Ci co zgłaszali błędy?

Opublikowano

Serwer bardzo polecam mimo tych bugów wczoraj na starcie . Dziś testowaliśmy od samego rana z Vesphem i zostały raczej wykryte już wszystkie BUGI !! 

ZAPRASZAM NA SERWER 
/PATOLOGY

Opublikowano

My z kolegami stwierdziliśmy po godzinie ,że nie ma tutaj sensu grac

serwer jest na prawdę godny uwagi lecz szkoda że tak nie fartem tyle bugów było ,bo było ich trochę nie oszukujmy się ale zobaczymy jak będzie w tej 2 części (reaktywacji tego serwera po 1 dniu) zobaczymy na co stać administracje a mam nadzieje że na dużo :P 

Może wejdę zobaczymy jak się sytuacja dalej pociągnie :)

Opublikowano

Ja również wejdę zobaczyć, nie zniechęca mnie to, że na początku były bugi.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...