Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalia.eu Rebuilded [Dedyk] [Medium]

Approx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, a co z tego wyjdzie zobaczymy w praniu. ;)

Do zobaczenia.

bronie 75 z metków od mapy 75 

W sumie, to bronie 75 mogły by wcześniej dropic, żeby można było się przygotować na ten lvl 

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Zagram, a co z tego wyjdzie zobaczymy w praniu. ;)

Do zobaczenia.

W sumie, to bronie 75 mogły by wcześniej dropic, żeby można było się przygotować na ten lvl 

Lepiej już zrobić tak niż wbić 75 i chodzić cały czas na ripa ;p Myśleliście może nad zmianą setów broni? Bo te z PL'a są ohydne 

Opublikowano

Oj zagram i tak nie ma co robić to wbije i obczaje.

Czy ulepszacze będą potrzebne na każdy item tak jak na Globalu bo nie widze w prezce albo przeoczyłem.

Opublikowano

To zasysam :) w sumie i tak wszędzie to same gów.. bez ładu i składu  <_<  mam tylko nadzieje że się nie zawiode następnym privkiem ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Eq u handlarzy +9, tylko bronie na 30 +6, zbroje są do 42, skille 1KU do G, 10 Kamieni Duchowych do P, ale możesz z 10 KD zrobić sobie Tęczowy i masz 50% szans na od razu na P z G (;

Kamyki z metków 50+?

Opublikowano

ile graczy oczekujecie na starcie ? :)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@IceXPL ulepszacze wymagane tylko na epiki, stalki i bronie na 65+ na +7, +8, +9 (; Zapomniałem o Kamieniach Duszy, można ulepszać z +4 na +5, 45% szansy, przy czym 4ki lecą z każdego metina na mapach 75+

A jak z reklamą? bo nie odpowiedziałeś.

Opublikowano

Który raz to startuje ?

Padnie znów,bo to zwykły gotowiec.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

@IceXPL jeśli chodzi o reklame, to mamy kilku ludzi, którzy zadeklarowali, że będą nagrywać filmiki z naszego serwera (;

@Shaggy

MlrtuO0.png

Mógłbyś powiedzieć mniej więcej kto, lub po ile subów mają te osoby? :)

Opublikowano

dowiem się ile ludzi oczekujecie?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Co do pytania ilu oczekujemy to sam nie jestem wstanie odpowiedzieć na to pytanie gdyż nie chce kłamać. Mogę spekulować na cos około 300+ i też mogę zapowiedzieć co do osób nagrywających to osoby te po nagraniu 5 filmików otrzymują  kostium YT a po osiągnięciu 15 filmików ( oraz od ilosci subów 200+ co do większych ilości subów mamy lepsze propozycje dla takich graczy) gracz otrzyma przedrostek [YT] w grze  co ma spowodować widoczność gracza na chacie.  

Zapraszam  z korzystania naszego forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...