Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] MCS na Genesis :3

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziki arab wez wypierdalaj ok ? bo naprawde wkurwiasz ludzi.

dziekuje :D

a tak wgl byłeś na tym mcs ?

Wkurzam ludzi? Jak miło. W sumie, o to mi chodzi i cieszę się, że mi to wychodzi :D

Nie byłem, ale widziałem jego przebieg :D

Opublikowano

Grodu już niegdy nie odbija :D ponieważ próbowali nas pobanowac edytowanymi ss i filmikami xD Ale zapomnieli z kim zadzieraja i Miyoshi i jej azorek plebs wylapali permy.

Btw nice work alan ...

Opublikowano

Nice work? Proszę cię, 5 minut roboty i nic więcej. Chcesz wiedzieć dlaczego nikt z raportowanych osób nie dostał bana? Bo się nawet nie starałem, gdybym poświęcił więcej czasu na dopracowanie szczegółów to gwarantuje że w tej chwili połowa tej pedalskiej gildii co ma merak miała by bana. Na genesis pograłem 2 dni i był to serwer na chwile, czekałem na patcha na vorms. Monika i jej azorek wyłapali bana. A wiesz czemu? Bo Insa liże d*** Gambitowi, a on już niestety taki jest że wystarczy do niego zagadać na skype i już jest po twojej stronie. Arab michałku zamknij się wreszcie bo wkurwiasz. Miałeś do mnie przyjechać, do Mateusza i do paru innych osób, i co? I gówno, jedyne co dalej robisz to szukasz przyjaciół w grze by wyłudzić itemy, nie wspomnę co paulina robi dla itemów, golda czy cashu. 

Btw. Domi kogo nazywasz azorkiem Moniki?

Opublikowano

Arab Michałku? ktoś tu myli osoby :D Dziki Arab to nie michałek, kochany ^^ Tak się składa, że to mój brat ;)

I proszę zaprzestać spamowania w moim temacie! I moda proszę o usunięcie posta powyżej, dziękuję.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Usunięcie? Za co? Prawda boli? Na to niestety nie ma lekarstwa.

Pozdro dla prawilnych :D

Usunąć, bo nie życzę sobie bezsensownego spamu w moim temacie ;)

I gdzie Ty widzisz prawdę? Wyjdź lepiej na dwór trochę, bo internet Ci szkodzi.

Modowie mogliby się zająć tym forum trochę -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Usunąć, bo nie życzę sobie bezsensownego spamu w moim temacie ;)

I gdzie Ty widzisz prawdę? Wyjdź lepiej na dwór trochę, bo internet Ci szkodzi.

Modowie mogliby się zająć tym forum trochę -.-

Nie usuwamy postów od tak, dostał za nie ostrzeżenie i tyle. Forum jest w bardzo dobrym stanie, nie wiem o co masz teraz pretensję. Jak na razie Wy śmiecicie i jesteście sami temu winni, a posty są dopiero wtedy ukrywane (bo nawet nie usuwane) jeżeli zawierają jakieś niestosowne treści albo reflinki. 

Grodu już niegdy nie odbija  :D ponieważ próbowali nas pobanowac edytowanymi ss i filmikami  xD Ale zapomnieli z kim zadzieraja i Miyoshi i jej azorek plebs wylapali permy.

Btw nice work alan ...

Jak nie wiesz za co Monika dostała bana to się nie wypowiadaj, bo nie za żadne edytowane filmiki. Teraz jak oni odeszli nawet, to serwer będzie sięgał szybko dna tak jak szybko powstał niczym feniks po EP2. Zauważcie, że teraz tylko Wy tam gracie. Miłej zabawy. 

Opublikowano

Internet mi szkodzi? A kto podobno ma dziecko i cały czas siedzi na forum/grze/tsie? A po 2 nie mów mi jak mam żyć, kim ty w ogóle jesteś żeby coś takiego pisać?

Opublikowano

Jak nie wiesz za co Monika dostała bana to się nie wypowiadaj, bo nie za żadne edytowane filmiki. Teraz jak oni odeszli nawet, to serwer będzie sięgał szybko dna tak jak szybko powstał niczym feniks po EP2. Zauważcie, że teraz tylko Wy tam gracie. Miłej zabawy. 

5 osób odeszlo straszne... monika dostala bana za akcje na ts co nie zmienia faktu jakim trzeba byc kretynem zeby edytowac filmiki i ss ..

BTW alan dostalismy ub bo tak sie sklada ze mieliśmy niezbite dowody ale nie ma to jak się mścić za bana azorka plebsa :) Następnym razem nauczcie go używać haków.

Opublikowano

Ok, chciałabym podkreślić, że to jest wątek na temat filmiku i wypowiadamy się na temat filmiku. Dyskusje o banach możemy prowadzić na pw jak chcecie. Kolejne posty będę traktowała jako offtop. ;) 

Opublikowano

Tak właśnie, jak koleżanka wyżej napisała. Powtórzę się, ale nie życzę sobie spamu na temat banów i durnych wyzwisk w moim temacie. Możecie żreć się na temat MCS w tym filmie a nie na temat tego, co się stało ostatnio. 

Mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia za ten post -.-

k1hvCVp.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ojejciu, Genesis. :D Hahah, jak sobie przypomnę ten serwer to aż łezka się w oku kręci. :v Te spiny, wojny, bóle dupy, żale i płacz. Ale przynajmniej to był jedyny serwer, na którym było cokolwiek do roboty.

P.S Pamiętny DCS: 

466231416304339477327.jpg

Opublikowano

1013214164190001160275.png

A no, chyba najlepszy serwer lc;d

Oj tak. Na samym początku, gdy Gambit miał tylko lc i się nim zajmował, było z*********e. Pewnie gdyby nie jego druga gra, to serwer rozwijał by się cały czas ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oj tak. Na samym początku, gdy Gambit miał tylko lc i się nim zajmował, było z*********e. Pewnie gdyby nie jego druga gra, to serwer rozwijał by się cały czas ;3

Może Gambiś więcej mamony wyciągał na Rohanie. Dlatego tam się bardziej zaangażował. Szkoda, bo serwer nie był zły... no ale gdyby jeszcze respektował swoje własne zasady, to byłoby w ogóle świetnie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...