Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] MCS na Genesis :3

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to ten ostatni MCS to nie ma czym się chwalić, skoro był zbugowany (trzeba było wbić 20k punktów żeby odbić). Mam nadzieję, że ten serwer szybko upadnie przez to jak Admin o wszystko dba. :x 

Opublikowano

Jeżeli to ten ostatni MCS to nie ma czym się chwalić, skoro był zbugowany (trzeba było wbić 20k punktów żeby odbić). Mam nadzieję, że ten serwer szybko upadnie przez to jak Admin o wszystko dba. :x 

Oni by nie odbili nawet gdyby było normalne, więc wiesz :)

Ostatnia akcja ? Zabicie trzech graczy an respie

WOOOOOW xD

Widzę, że trzeba Ci wytłumaczyć bo rozumowanie kiepskie. Chodzi o odpalenie w jednym momencie PK i sprzątnięcie gówna z respa w chwili, gdy MCS się skończył.

Opublikowano

Widzę, że trzeba Ci wytłumaczyć bo rozumowanie kiepskie. Chodzi o odpalenie w jednym momencie PK i sprzątnięcie gówna z respa w chwili, gdy MCS się skończył.

Co nie zmienia faktu, ze i tak zabili 3 osoby na respie, wiec prosze cie. 

P.s/ To jest normalne ze po MCS zabije sie wszystko na PK, nic szczególnego :O

Opublikowano

Dalej kolega nie rozumie, więc nie będę się wycierać by wytłumaczyć bo jest to nie możliwe :D

P.s/ Żeby oni zdążyli odpalić PK byłoby dobrze :) Nawet pomyśleć o tym nie zdążyli.

Opublikowano

Trochę to śmieszne, że ta stara "Apokalipsa" się czuje taka wielka i silna kiedy odeszły najsilniejsze gildie z którymi sobie nigdy rady nie dawały... Teraz, kiedy nikt nie gra na tym serwerze mogą wreszcie osiągnąć to co zawsze chcieli - gratulacje.

Btw. Jeżeli w kilku pierwszych minutach gildia przeciwna zdobyła ~1,5k punktów to byście stracili tak szybko, jak żeś zdobyliście. ;) Maks punktów który obowiązywał wtedy kiedy wy odbywaliście to było 3k punktów. 

I mam nadzieję, że ludzie poodchodzą tak jak po sprawie z DCS'em, bo zamiast wznowić MCS dzień później z normalnie punktowaną statuą to nie... woli czekać kolejny tydzień. Już kasy ma wystarczająco w kieszeni, że nie interesują go gracze? 

Opublikowano

Kryvela 3k pkt?  Było 10k pkt na krysztale więc mi tu nie pierdol......

10k punktów na krysztale? Ciekawe na jakim serwerze. Zawsze jest 3k punktów, może maks 4k. ;) 

Opublikowano

10k punktów na krysztale? Ciekawe na jakim serwerze. Zawsze jest 3k punktów, może maks 4k. ;)

Ktos tu sie nie zna chyba na grodach :rolleyes:

Podstawowo krysztal ma 1k hp kazdy hit to 1 punkt tyle ze od ep2 zostalo u mistrza gildi zwiekszony 1 hit za 3pkt mimo ze bije po 1 punkcie caly czas krysztal.

Dodajac jeszcze ta ilosc punktow ile nabili obroncy w czasie eliminacji czyli podstawa 1k hp krysztalu i np niech no nabili obroncy te 2k pkt to dodaje 2k pkt nie zycia posagu tylko punktow czy dla jednego szefa gildi te 2k to jest 2k/3. Nie wiem jak prosciej to wytlumaczyc ale chyba ogarniesz.

Btw. pierwsze slysze o bugu na mcs zeby posag mial 20k pkt, jaki admin taki serwer no coz.

Opublikowano

A przepraszam uprzejmie, czy Pani wyzej byla na grodzie? :)

Pani wyżej chodziła na grody, na tym ostatnim nie była bo serwer do kitu po ostatnim update. ;) 

Ktos tu sie nie zna chyba na grodach :rolleyes:

Podstawowo krysztal ma 1k hp kazdy hit to 1 punkt tyle ze od ep2 zostalo u mistrza gildi zwiekszony 1 hit za 3pkt mimo ze bije po 1 punkcie caly czas krysztal.

Dodajac jeszcze ta ilosc punktow ile nabili obroncy w czasie eliminacji czyli podstawa 1k hp krysztalu i np niech no nabili obroncy te 2k pkt to dodaje 2k pkt nie zycia posagu tylko punktow czy dla jednego szefa gildi te 2k to jest 2k/3. Nie wiem jak prosciej to wytlumaczyc ale chyba ogarniesz.

Btw. pierwsze slysze o bugu na mcs zeby posag mial 20k pkt, jaki admin taki serwer no coz.

Od strony "technicznej" nigdy się tym nie interesowałam, jednak umiem obserwować i widzę po ilu punktach NAJCZĘŚCIEJ na serwerach gród zostaje odbijany. I właśnie NAJCZĘŚCIEJ jest to 3-4k. 

A ja już się z czymś takim spotkałam na serwerze "Universe" i najśmieszniejsze jest to, że nie umieli tego odbugować. :x Wystąpiło to po update, tutaj chyba jest podobnie... Ale może Gambi sobie da radę i do następnego mcs'a odbuguje, chociaż szkoda, że nie ogarnął tego wcześniej bo pewnie przez to sporo osób uciekło. 

Opublikowano

To jeżeli Pani na ostatnim MCS nie była, się pani na jego temat nie udziela :)

Mam prawo się wypowiadać. Widzę ss, słyszałam relację i z tego wszystkiego wyciągam wnioski.

@ Szkoda, że nikt nie wstawił końcówki mcsa, bo chętnie bym obejrzała. ;) 

Opublikowano

Nie zabraniam Pani się wypowiadać a próbuję oznajmić, iż nie będąc na tym MCS nie wie Pani jaki był początek jego. Może nie było nikogo na obronie na początku? A może celowo dali nabić im tyle punktów?

Pragnę podkreślić, iż później nie mogli dostać się do kryształu aby go bić, więc coś w tym musi być.

Plebsna gildia niestety nie osiągnie na grodach zbyt wiele, jeżeli nie nauczy się grać lub nie będzie miała 100 osób na tym grodzie :)

PS. 13 + druga gildia atakująca vs 8 :) Wyrównany gród :D

Opublikowano

Nie zabraniam Pani się wypowiadać a próbuję oznajmić, iż nie będąc na tym MCS nie wie Pani jaki był początek jego. Może nie było nikogo na obronie na początku? A może celowo dali nabić im tyle punktów?

Pragnę podkreślić, iż później nie mogli dostać się do kryształu aby go bić, więc coś w tym musi być.

Plebsna gildia niestety nie osiągnie na grodach zbyt wiele, jeżeli nie nauczy się grać lub nie będzie miała 100 osób na tym grodzie :)

PS. 13 + druga gildia atakująca vs 8 :) Wyrównany gród :D

No to właśnie pogrzebałeś nieświadomie swoje nadzieje ;C

Opublikowano

No to właśnie pogrzebałeś nieświadomie swoje nadzieje ;C

Nadzieje? Ja mam tylko jedną nadzieję, taką, żeby Ci internet odłączyli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...