Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HamaTale

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam tworzyć serwer prywatny nostale a raczej tworzę, z góry mówię że server ten będzie się opierał na hamahi, plikach WAAT. Gdy tylko będzie można się rejestrować na hamahi powiem wam o tym, poinformuję w tym temacie i stworze sieci!

Opublikowano

Po co ?

Jest pełno takich serwów a najlepszy jest od kubaman

Nie twórz bo tylko będziesz chodził po mapie i się nudził a nic nie dorobisz .

Jak się znasz na c++ to coś zrobisz.

Ale warto poczekać na jakąś lepszą paczkę 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Już serwera od Kubaman'a nie ma a te osoby które się rejestrowały tymi samymi danymi co na PL, potraciły swoje konta.

Opublikowano

W tym będzie tak samo jak z serverem Jarengusa albo Kubaman`a. Tyle że u Kubaman`a przynajmniej się nacieszyliśmy bo mogliśmy na ten server wejść. Ja tam radzę tak jak Patryk18512 poczekać na lepszą paczke plików. Cierpliwość popłaca ^^

Opublikowano

Jesus Kubaman napisał na facebooku i mi powiedział, że kolega mu wysłał keyloggera A ON O TYM NIE WIEDZIAŁ i to nie on ukradł wam konta. Widać jak dużo wiedziecie... no i on też starcił konto.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Wychodzi na to że w ten weekend będą testy servera, jestem w trakcie tworzenia strony. Za dużo sieci hamahi nie będzie więc żeby nie było sporów to na PW wyślijcie mi swój LOGIN oraz HASŁO i NICK POSTACI jeśli chcecie być już zarejestrowani! Pozdro :). Oczywiście nie podajcie prawdziwych danych co na nostale PL 

EDIT: Pierwszym pięciu osobom założe konta ;), pisać PW! Reszte kont pozakładam po testach! (jeśli teraz wam założe te 5 osób bedą mogły pograć na teście

EDIT 2: Server ładnie działa, crashów jest mało, teraz jest tylko dla mnie dostępny ale zapraszam dziś lub w sobote (w sobote o 9:50 rano ) na rejestracje i granie!

Sieci Hamahi:

1: 25.107.23.235

Aby grać trzeba dołączyć do sieci! Mogę także rejestrować przez hamahi. swiat77 jest juz zarejesrowany pozdro!

launcher:xx

Opublikowano

Zapraszam do zagrania!

Moż25ipzbs.jpgna dropnąć fryzury jeża okazje! Sklepy z różnymi czapkami, eq, sp i inne!2eeylhg.jpg

I stroje krzakogonów! Zapraszam!

Opublikowano

Dodaj skan.

Karty SP i NosKumple działają?

Super serwer dziala wszystko ok... Ale mam problem, bo do mojego servera uzylem Plikow WAAT 7.5a i data z tego tematu, więc piszę komendy (jestem GM) i nic zaden mob sie nie spawnuje nie ma tego zlotego tekstu u górze mówiąc żadna komenda nie działa. Używam Nostale_hamahi (z filmu Diablox'a) ten launcher. Proszę o odpowiedz jeszcze do pytania dlaczego jak dałem sobie klase np. Maga to niema on żadnych skili a u calvina są tylko SP. Jeśli można jeszcze to jest jakaś "data" która pozwala na przemianę w sp i zakładanie rodzin? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI DO MOICH PYTAŃ BĘDE WDZIĘCZNY!

Wnioskuję, że jednak nie 8S .

Opublikowano

Ojej tylko mi komendy nie działają ;)

Edit 2: zapraszam w sobote na 9:50 rano organizuję event! Wygrana osoba otrzyma 99k za co mogłaby kupić łuk +10 lub miecz, pałkę, różdżke. Oczywiście zwykły gracz jest Poszukiwaczem Przygód, 1 miejsce nie tylko otrzymuje k ale także może sobie wybrać klasę od 1lv. Event polega na dobiegnięciu postacią do słonećznych łąk od portu alveus, każdy gracz będzie miał małą prędkość. A więc wszystkich zapraszam jutro o 14:00 na rejestracje na siec hamahi, jutro o 14:00 zapraszam tez na zabawe na serverze ;D

Opublikowano

nie uwierzycie... Ale znalazłem pliki serwerowe WAAT 0.8a i dzięki nim będziemu mogli się transformować w SP oraz będziemy mogli ulepszać karty, bronie!

Opublikowano

Wiem ze to od DarkRay i patrzałem jego filmik i pliki dzięki którym można zmieniać się w Sp

Opublikowano

Poprzez komende -_-

Sory za spam. Ale i tak zapraszam na server! Server jutro startuje od godziny 14:00! EXPY RATE:

Lv * 6.5

Job* 6.5

Drop*6.5

Gold*6.5

Jeśli server się opóźni proszę poczekać z 10 minut! Byłoby miło jakbyście przekroczyli próg HamaTale i zadowolili mnie miłą atmosferą, napewno będą różnego typu eventyod "Ubij Bossa" po "Wyścig Poszukiwaczy!" Server tym razem postawie na plikach WAAT 0.9a! Zawalczcie w grupach, stwórzcie rodziny, pójdzcie na zakupy do starego NosVill <3. Organizujcie wieczorne party! A może kto to wie, ktoś z was zostanie adminem! Przeżyjcie niesamowite przygody z nową odsłoną "NosTejLa" jako "HamaTale." Sądze że większość z was skusi się wejść na nostale i pogawędzić ze mną, poobijać potworki! Fajności na serverze :3

-z mobów dropią fryzury na jeża,

-exp jest zwiększony

-miła atmosferka ;D,

-różne eventy,

-Imprezy organizowane przez GM,

-Godziny w których rate exp jest zwiększony nawet do 10,

-przerwy techniczne ;(,

-pogawędki,

-wróżki, zbroje, bronie, kostiumy (np. Krzaka)

Opublikowano

Nie rozumiem, administrator serwera ma zapał, kreatywność, ale sprawia wrażenie, jakby kompletnie nie miał o tym pojęcia.

A no tak, bo tak jest w większości przypadków.

Tworzysz serwer na WAAT, używasz gotowych npc, potworów pewnie też, założę się, że pobrałeś pliki, pobawiłeś się i wrzuciłeś na mpc.

No nic ja życzę powodzenia, ale myślę, że Ci się to znudzi.

Podoba mi się sam fakt, że chcesz zabawić graczy serwera poprzez wydarzenia w grze organizowane przez Ciebie.

W tych czasach niestety jest tak, że przeżyją tylko serwery, które mają jakąś możliwość rozwijania się.

Z przykrością muszę stwierdzić, że Twój serwer niestety nie ma zbytnio takich możliwości...

Pozdawiam

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Dzięki za "powodzenia" zawsze chciałem mieć własny server i jest chociażby z plików darkraya.

Opublikowano

Tylko taki serwer jest nieopłacalny dlatego ,że po większości czasu ludziom znudzi się granie na takim serwerze który nie będzie miał update'ów .. A pozatym na takim serwie niema zabardzo co robić . Tylko zabijać moby xD .

nostaleh.png
Opublikowano

Wejdź w sieć hamahi podaną w tym temacie hasło do sieci to 123, poprzez chat na hamahi zarejestruje cię.

EDIT: Server wystartował zapraszam osóbki na server dosepne są:

-arena PvP
-kraina śmierci

-stroje krzaków

i weiele innych!

Opublikowano

jutro start oficjalny servera. mogę także dać więcej sieci hamahi! Dziś nawet fajnie się grało z "osóbkami" a crashów było prawie wogule.

Launcher tutaj: www.hamatalepriv.jimdo.com - nowa sieć hamahi (wolna):

v2.25.107.23.235

Jutro start servera o godz 9:50 rano

Edit:

na ofice starcie będzie:

-nowy GM - Aduśek - miły gość

-nowe mapki i cały server spolszczony od Diablox'a

-zmniejszone kryty i raty

-kostiumy na stałe

-niesamowita zabawa

-PvP

-LoD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...