Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikane championy.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heimerdinger istna kosa xD kladziesz 4 działka i patrzysz jak noby się w Ciebie wbijają, po czym giną od wież. Tylko w late ssie, bo jego wieża jest na skilla, a i on sam nie ma jak uciec.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Obstawiam na yoricka, bo sam jak grałem ileś miesięcy temu to yorick sprawiał mi problem bo jest tak bardzo out-of-meta że nie wiadomo jak na to grać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie widziałem od dawna, żeby ktoś grał Viktorem. Ma duże przeliczniki i potrafi naprawdę siać spustoszenie.

+ shield

+ slow / stun

+ damage od ulta w czasie

+ upgrade jednego ze skilla za pomocą itemu

Moc - zwiększenie prędkości ruchu od Q

Grawitacja - zwiększenie range klatki z W

Śmierć - zwiększenie damage o 30% z E + podpalenie

Opublikowano

Mundo - chyba raz go widziałam od 2 miesięcy+. Fiora, Irelia, Nautilus, Viktor, Zac.

Opublikowano

Mundo - chyba raz go widziałam od 2 miesięcy+. Fiora, Irelia, Nautilus, Viktor, Zac.

Irelia i fiora mają zbyt proste mechaniki żeby były 'unikalne' i było trudno na nie grać :P

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Irelia i fiora mają zbyt proste mechaniki żeby były 'unikalne' i było trudno na nie grać :P

Może i prostą mechanikę mają, ale mało je widać, a Fiora dobra była/jest w TF :p

Opublikowano

Może i prostą mechanikę mają, ale mało je widać, a Fiora dobra była/jest w TF :P

Nie wiem, jakos autoataki + Doskoki + jeszcze mocniejsze autoataki do mnie nie przemawiają :C. 

Już chyba lepiej wziąc Yorika albo Singeda i patrzeć jak ludzie szaleją, bo widzą pierwszy raz champa na oczy :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Olaf, Zac, Corki, Udyr ( powoli wraca ), Cho gath

Udyr nie był i nie jest unikalny kochana

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie wiem, jakos autoataki + Doskoki + jeszcze mocniejsze autoataki do mnie nie przemawiają :C. 

Już chyba lepiej wziąc Yorika albo Singeda i patrzeć jak ludzie szaleją, bo widzą pierwszy raz champa na oczy :D

Ale ulti ma ciekawe - Fiora :D

Właśnie, Singed... Tym niektórzy fajnie pchają linie (zabijanie minionów przed turretem przeciwnika). Ja to bym się bała tak chodzić. A ostatnio rzadko go widuję. Raczej Renekton/Nasus na topie.

Jeszcze dodam Swain'a i Vladimir'a.

Nie wypisuj bzdur. na wyższym poziomie irelia jest w każdej grze pickowana.

W Goldzie rzadko widziałam Irelię, praktycznie w ogóle :)

Co ty gadasz, w diamencie Irelia jest co drugi mecz xD.

Mało się gra Lissandrą, a też jest bardzo silna.

Opublikowano

Udyr nie był i nie jest unikalny kochana

@Vanosh. A rozumiesz różnicę pomiędzy UNIKANY a UNIKALNY? Bo właśnie o UNIKANE autor prosił.

Do tego co napisałam, mogłabym dorzucić jeszcze z suppów. Sona i Alistar. Nie wiem dlaczego ludzie nimi nie grają, bo są dobrymi suppami. Sona jest prosta, ale do alistara trzeba mieć jakiegoś skilla. Ostatnio nie widuję w ogóle Malzahara.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

mundo widuje ale rzadko, fiory prawie wcale nie widać, co do irelii do u mnie w platynie 5 jest bardzo częstym pikiem

Opublikowano

Może i prostą mechanikę mają, ale mało je widać, a Fiora dobra była/jest w TF :P

Co ty gadasz, w diamencie Irelia jest co drugi mecz xD.

Mało się gra Lissandrą, a też jest bardzo silna.

Opublikowano

@Vanosh. A rozumiesz różnicę pomiędzy UNIKANY a UNIKALNY? Bo właśnie o UNIKANE autor prosił.

Do tego co napisałam, mogłabym dorzucić jeszcze z suppów. Sona i Alistar. Nie wiem dlaczego ludzie nimi nie grają, bo są dobrymi suppami. Sona jest prosta, ale do alistara trzeba mieć jakiegoś skilla. Ostatnio nie widuję w ogóle Malzahara.

Wszystko zalezy od dywizji. U mnie Malzahar jest pickowany raz na 15 gier. Sona i Alistard tak samo, dosc czeste picki. 

Dodam, ze od czasu wprowadzenia nowej Mety ( Nerf Kha, Rengara, koniec mety assassynow ) juz nie gra sie Mundo i wieloma innymi postaciami jak Corki, Ez, etc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Olaf, Zac, Corki, Udyr ( powoli wraca ), Cho gath

Olaf grany vs. Ryze - Spotykany co jakiś czas (co dwa dni go spotykam).

Udyr - grany od sezonu 1 i jest unikany? Weź wyjdź kobieto. 

Cho unikany? Dobre jajca! 

z takich unikanych hm, Zac - Nautilus - Viktor ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...