Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikane championy.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Vanosh. A rozumiesz różnicę pomiędzy UNIKANY a UNIKALNY? Bo właśnie o UNIKANE autor prosił.

Do tego co napisałam, mogłabym dorzucić jeszcze z suppów. Sona i Alistar. Nie wiem dlaczego ludzie nimi nie grają, bo są dobrymi suppami. Sona jest prosta, ale do alistara trzeba mieć jakiegoś skilla. Ostatnio nie widuję w ogóle Malzahara.

przynajmniej jedna osoba przeczytała poprawnie temat :) 

Alistarem często gram na supporcie, a np. Maokai na jungli? Bardzo mi się spodobał ten champion.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

ja gram od s2 chyba, nie pamietam dokladnie (byl paluch madreda i nie bylo rozdzialu miedzy eune i euw, czekalo sie 5min na logowanie), a maokaia na jungli widzialem tylko raz. calkiem niezle sobie radzil, dopoki go nie rozlaczylo :p

nunu na suppie/jungli teraz nie widac, mimo ze kiedys sie nim gralo...

Opublikowano

Mundo - chyba raz go widziałam od 2 miesięcy+. Fiora, Irelia, Nautilus, Viktor, Zac.

Nie wypisuj bzdur. na wyższym poziomie irelia jest w każdej grze pickowana.

Opublikowano

@Vanosh. A rozumiesz różnicę pomiędzy UNIKANY a UNIKALNY? Bo właśnie o UNIKANE autor prosił.

Do tego co napisałam, mogłabym dorzucić jeszcze z suppów. Sona i Alistar. Nie wiem dlaczego ludzie nimi nie grają, bo są dobrymi suppami. Sona jest prosta, ale do alistara trzeba mieć jakiegoś skilla. Ostatnio nie widuję w ogóle Malzahara.

Bo teraz gra się z Treshem/Braumem/Leoną... To są supporty, które każdemu ADC się podobają. Bo z Soną, czy Alistarem nie zagrasz tak agresywnie jak z Leoną/Braumem czy Treshem..

Opublikowano

Prawie w ogóle nie widuję:

Ahri

Alistara

Amumu

Anivi

Ashe

Branda

Cassio

Cho

Corkiego

Mundo

Diany

Fiory

Galio

Gangplanka

Garena

Jayca

Karthusa

Kog Mawa

Malzahara

Maokaia

Miss Fortune

Mordekaisera

Nunu

Olafa
poppy

Quinn

Rumbla

Sejuani

Siona

Skarnera

Swaina

Tarica

Teemo

Urgota

Veigara

Viktora

Vlada

Volibeara

Warwicka

Xeratha

Yoricka

Zaca

Zileana

Tak mniej/więcej. A i gram tylko rankedy więc pewnie dlatego gracze unikają tych postaci (out of meta).

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

@554461402688252517908.png Upss Nawet, jeśli mówimy o unikanym championie to udyr na pewno nim nie jest. Nwm jak u ciebie, ale ja widze go mniej więcej co 3 gry.

@topic Viktor zdecydowanie... baaardzo rzadko go spotykam, jeśli już to na topie czasem (ale zazwyczaj jest chujowy)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Do tego co napisałam, mogłabym dorzucić jeszcze z suppów. Sona i Alistar.

Alistar może i tak, ale Sona jest w miarę często pickowana.

Olaf, Zac, Corki, Udyr ( powoli wraca ), Cho gath

udyr xD

Cześć, jakie championy są mało grane, unikane na które większość nie potrafi grać?

viktor, sion, urgot, galio, rumble

Opublikowano

Maokai ap mid , sion ap mid , skarner  tank jungle , yorick (praktycznie nie kontrowalny na topie) tank.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Yorick i urgot, yorickiem grałem na lustrzanym odbiciu z netrodalem, jeden typ go nominował i wygrał xD, tyle yoricka widziałem

cass, victora, galio maokaia spotkałem dzisiaj :P

siona wczoraj (dwa razy tak na marginesie)

swain i signed dziś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...