Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NestiaMt2 - Wejdz Do Świata Fantasy

Arkadioush

Jak oceniasz prezentacje?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz prezentacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem o co się tak dopieprzacie. Serwery Metin2 powstają od kilku dobrych lat, i jakby się człowiek nie starał zawsze coś będzie takie same jak na innym serwerze. Jeśli coś kiedyś zostało dobrze zrobione to nie ma sensu tego zmieniać zwłaszcza, że te wszystkie pliki są ogólnodostępne.

Serwer prezentuje się naprawdę dobrze, najbardziej spodobał mi się ten tryb konferencji (nie spotkałem się z tym jeszcze) oraz zakładka z zalogowanymi adminami (przydatna rzecz). Z pewnością zagram.

Mam nadzieję, że porządnie rozreklamujecie ten serwer bo macie szansę się wybić. Ostatnio wszystko kręci się wokół Deili, Harnasia, i innych Mateuszów, czego ludzie zaczynają mieć dość. 

Jedyna rzecz jaka mnie niepokoi to liczba osób w teamie. Nie jestem przekonany czy we dwóch dacie radę wszystko ogarnąć gdy na serwer wparuje kilkaset osób (mam nadzieję że więcej). Przydałoby się jeszcze z dwóch GM'ów którzy mogliby to upilnować.

Tak serwer zacznie byc bardzo dobrze reklamowany jak pojawi sie nowa prezentacja iz obecna nie przyjela sie tak jak planowalismy gdyz ssy byly obrabiane przez bardzo nieogarnieta osobe w grafice (czyli mnie ;]) 

Powiem jedno serwer jest moim oczkiem w glowie jezeli wystartuje bede siedzial dzien i noc i pilnowal i naprawial mozliwe bledy jezeli juz nie bedziemy dawac rady napewno wezme jaka zaufana mi osobe ktora pomoze nam wszystko ogarnac;]

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...