Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NestiaMt2 - Wejdz Do Świata Fantasy

Arkadioush

Jak oceniasz prezentacje?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz prezentacje?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Serwer jak Administracje , znam już ich dość długo żebym się wypowiadał na ten temat :] , Jeszcze raz polecam i zapraszam na Serwer .

Opublikowano

Tak nie ukrywam jest to z eternity lecz ten interface był udostępniony na elite nie wiem czy jest jakiś problem z tym :)

Start planuje po 27 Czerwca 

Jest problem bo nie udostępnił go autor więc na necie oficjalnie go nie było.

Reszty domyśl się sam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer jak dla mnie nie za ciekawy. Nie dowiedziałem sie zbyt wiele. Prezentacja pixeloza najgorszy system ulepszeń jaki widziałem, te zbroje (złote) czy jakieś tam są OCHYDNE a truciak tylko z ripa dno #niepozdrawiam

Opublikowano

Serwer jak dla mnie nie za ciekawy. Nie dowiedziałem sie zbyt wiele. Prezentacja pixeloza najgorszy system ulepszeń jaki widziałem, te zbroje (złote) czy jakieś tam są OCHYDNE a truciak tylko z ripa dno #niepozdrawiam

Każda wypowiedz bierzemy bardzo poważnie jeżeli będzie problem z systemem ulepszeń będziemy mogli to szybko zmienić 

Pozdrawaim [HA]Kajetan

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro będzie już dostępna strona zależnie od tego ile będzie trwało przekierowywanie dnsów.

Sprawa logowania została wyjaśniona grafika The Naid zostanie zmieniona za ten incydent przepraszamy

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Opublikowano

Prosze u usunięcie moich prac z panelu logowania w Cliencie, poniewaz nie zycze sobie, aby ktokolwiek z nich korzystał bez uzgodnienia tego ze mną, wkońcu łatwiej podpierdolić, co nie panowie? // Azprime

Opublikowano

Prosze u usunięcie moich prac z panelu logowania w Cliencie, poniewaz nie zycze sobie, aby ktokolwiek z nich korzystał bez uzgodnienia tego ze mną, wkońcu łatwiej podpierdolić, co nie panowie? // Azprime

To jest kawał idioty i oszusta on tego nie zmieni bo zapewne nie potrafi :) Gorszego prezentujacego sie serwera w ten sposob nie widzialem;]

Kazduś.... 

Opublikowano

To jest kawał idioty i oszusta on tego nie zmieni bo zapewne nie potrafi :) Gorszego prezentujacego sie serwera w ten sposob nie widzialem;]

oszustem moze jestes tylko i wylacznie ty ;]

Doczekam się kiedyś odpowiedzi administracji, czy boją się przyznać, że są złodziejami? :)

nie bylo mnie dostepnego tylko nie rozumiem twoich aluzji skoro te twoje pliki lataja po calym mpc wraz z klientem lecz zostalo juz to usuniete.

Opublikowano

nie rozumiem tu co niektorych przypierdalacie sie ze cos jest niby waszego autorstwa itp a to wszystko jest ogolnodostepne wiec wezcie sie zastanowcie jakimi jestescie idiotami posadzajac kogos o kradziez czegos co moze miec kazdy kto troche poszpera na mpc badz elite pierdolnijta sie co niektorzy niezle w te zakute lby

Opublikowano

Sklejka avestii/ascariala i ta pikseloza w prezentacji.

Ale powodzenia.

Opublikowano

Panowie/ Panie ;) sklejka skleją chodzi o to żeby dobrze się grało a nie ... , ważne żeby lagów itp nie było a nie . Wolisz zagrać na serwerze który jest wyłączony 20h ? Czy na takim co będzie non stop ? 

Opublikowano

Panowie/ Panie ;) sklejka skleją chodzi o to żeby dobrze się grało a nie ... , ważne żeby lagów itp nie było a nie . Wolisz zagrać na serwerze który jest wyłączony 20h ? Czy na takim co będzie non stop ? 

Dokładnie wiekszość serwerów wygląda tak samo cieżko się wyróżnić serwer będzie na 100% stabilny i bez lagów 

Kiedy start ?

start dopiero po 27 czerwca

Sklejka avestii/ascariala i ta pikseloza w prezentacji.

Ale powodzenia.

Może tak myślisz lecz z Avestii mamy tylko 1 rzecz tak samo z ascariala 

Opublikowano

Niedługo pojawi się nowa prezentacja bardziej estetyczna i w pełni skończona może tym razem trafimy w wasz gust. 

Nasza strona jest już dostępna 

www.NestiaMt2.pl 

Pozdrawiam [HA]Kajetan

Opublikowano

Nie rozumiem o co się tak dopieprzacie. Serwery Metin2 powstają od kilku dobrych lat, i jakby się człowiek nie starał zawsze coś będzie takie same jak na innym serwerze. Jeśli coś kiedyś zostało dobrze zrobione to nie ma sensu tego zmieniać zwłaszcza, że te wszystkie pliki są ogólnodostępne.

Serwer prezentuje się naprawdę dobrze, najbardziej spodobał mi się ten tryb konferencji (nie spotkałem się z tym jeszcze) oraz zakładka z zalogowanymi adminami (przydatna rzecz). Z pewnością zagram.

Mam nadzieję, że porządnie rozreklamujecie ten serwer bo macie szansę się wybić. Ostatnio wszystko kręci się wokół Deili, Harnasia, i innych Mateuszów, czego ludzie zaczynają mieć dość. 

Jedyna rzecz jaka mnie niepokoi to liczba osób w teamie. Nie jestem przekonany czy we dwóch dacie radę wszystko ogarnąć gdy na serwer wparuje kilkaset osób (mam nadzieję że więcej). Przydałoby się jeszcze z dwóch GM'ów którzy mogliby to upilnować.

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...