Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Autorskiego nic nie ma ? Nie masz to ty mózgu chyba

2.A co ci do tego ? Masz grać a nie śledzić administracje

3.Chwalą ? Śmieszą mnie błędy adminow ktorzy mają dużo ludzi na serwerze a serwer jest kupą

4.Podaj mi przykład ?

5.Nie znają podstawowych komend ? Rozej* mnie tym sory ;(

6.Przeoczenie

7.Bo była mała reklama a hejtując nie pomagasz

8.Yhy jasne,jeśli już się zdaży to na cheaterow/reklamujących się

9.Było losowanie

10.Wielkie mi żeczy zmiana pogody...i nie podaje stan eq

11.Jedyne co nie aktualne to gildiie bo od tego od kogo kupiliśmy chce je niedlugo udostępnić na forum

12.Chodziło o to,że mało czasu było

Dziękuję dobranoc <3

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gadacie, że dostałem bana chociaż wcale go nie dostałem. Nie wiecie z kim piszecie to nie piszcie nieprawdy, ponieważ sami się pogrążacie we własnym bagnie. Jestem niezadowolonym graczem i tak samo ja jak i wy nie mam dowodów na to, że jest to prawda/nieprawda. Tylko, że mnie może poprzeć kilka stałych graczy na serwerze, którzy uważnie śledzą czat a wy macie własną "paczkę" i z góry ustaliliście co macie pisać i jak się macie bronić. Nie robiłem screenów, ponieważ dobrze wiem jak to wygląda na serwerze i myślę, że ludzie prędzej mi uwierzą niż niedoświadczonej ekipie.

A co do wieku... Kubat swoją wypowiedzią udowodnił wszystkim, że większość z tych punktów to prawda... Zamiast wypowiedzieć się na dany temat i podać kontrargumenty to zaczął mnie jechać i to nieudolnie z błędami ortograficznymi i stylistycznymi. Proszę was... jeżeli się już wypowiadacie to podajcie coś co zaprzeczy temu co napisałem.

Nie podaliście praktycznie nic co mogłoby zmienić moją opinię na temat serwera. Wszystko potraktowaliście jako żart lub z góry założyliście, że jestem kimś kto chce zniszczyć wasz serwer i jest z konkurencji.(To wy niszczycie serwery nie ja, sami sie przyznaliscie).

Jeszcze raz... NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

Gadacie, że dostałem bana chociaż wcale go nie dostałem. Nie wiecie z kim piszecie to nie piszcie nieprawdy, ponieważ sami się pogrążacie we własnym bagnie. Jestem niezadowolonym graczem i tak samo ja jak i wy nie mam dowodów na to, że jest to prawda/nieprawda. Tylko, że mnie może poprzeć kilka stałych graczy na serwerze, którzy uważnie śledzą czat a wy macie własną "paczkę" i z góry ustaliliście co macie pisać i jak się macie bronić. Nie robiłem screenów, ponieważ dobrze wiem jak to wygląda na serwerze i myślę, że ludzie prędzej mi uwierzą niż niedoświadczonej ekipie.

A co do wieku... Kubat swoją wypowiedzią udowodnił wszystkim, że większość z tych punktów to prawda... Zamiast wypowiedzieć się na dany temat i podać kontrargumenty to zaczął mnie jechać i to nieudolnie z błędami ortograficznymi i stylistycznymi. Proszę was... jeżeli się już wypowiadacie to podajcie coś co zaprzeczy temu co napisałem.

Nie podaliście praktycznie nic co mogłoby zmienić moją opinię na temat serwera. Wszystko potraktowaliście jako żart lub z góry założyliście, że jestem kimś kto chce zniszczyć wasz serwer i jest z konkurencji.(To wy niszczycie serwery nie ja, sami sie przyznaliscie).

Jeszcze raz... NIE POLECAM SERWERA

Powiem tyle kubat to kubat nigdy nie pisałem że będę niszczyć serwer.

Czemu obwiniasz serwer za jednego administratora? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...