Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MrBlackV8

Bardzo mi się serwer spodobał z prezentacji, a mam neta na limit transferu i mam tylko 1.7.4

Dla Ciebie to chyba nie kłopot, a dla mnie kwestia czy bd miał neta czy nie ;D

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko, jaki będzie border na serwerze? Mam nadzieję, że to nie kolejny mikrus typu 4-5 k ;3.

A właśnie, jeśli nie jest za późno, zgłaszam się do losowania :).

Czyli: Gotowe, czekam na serwer :).

Opublikowano

Mam pytanko, jaki będzie border na serwerze? Mam nadzieję, że to nie kolejny mikrus typu 4-5 k ;3.

A właśnie, jeśli nie jest za późno, zgłaszam się do losowania :).

Czyli: Gotowe, czekam na serwer :).

Border będzie 5500 kratek

Otwórzcie szybciej :D

Jezeli zdążymy otworzymy 15 min przed 19:00 i poczekamy na graczy

Opublikowano

Okej, czyli łapie się w moim minimum :).

A co do dropu, nie będzie to nigdzie spisane, tak? Bo jak dobrze zrozumiałem, mamy sami odkrywać, co i jak dropi a także sami wydedukować, jakie jest prawdopodobieństwo. Nie powiem, jeśli jest coś takiego, to w sumie daje to troszkę więcej do myślenia, niż pójście z automatu do kopalni i tyranie tuneli na kilkaset kratek z wiadomą proporcją :).

Opublikowano

Okej, czyli łapie się w moim minimum :).

A co do dropu, nie będzie to nigdzie spisane, tak? Bo jak dobrze zrozumiałem, mamy sami odkrywać, co i jak dropi a także sami wydedukować, jakie jest prawdopodobieństwo. Nie powiem, jeśli jest coś takiego, to w sumie daje to troszkę więcej do myślenia, niż pójście z automatu do kopalni i tyranie tuneli na kilkaset kratek z wiadomą proporcją :).

/stone :>

Opublikowano

Co racja to racja. Po prostu po prezentacji troszeczkę pomyślałem do przodu i myślałem, że jest taka opcja. Jeśli tak nie jest, okej, przecież nie załamię się, że wszystko będzie napisane pod komendą :).

Opublikowano

Czekamy z kolegami, mam nadzieje, że % dropu to minimalne np. 2% do max 5%. Na wyższych procentach jest do dupy z lekka gra bo diax nie ma żadnej wartości czy kox oraz zbieranie itemów po poległych wrogach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...