Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Upominam by nie prowadzić dyskusji w temacie, jest ona czystym spamem. Inaczej temat zostanie zamknięty. Dyskusje można prowadzić na PW (Prywatna wiadomość)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Serwer spoko, fajnie się gra i wgl. Tylko mam jedno pytanie. Dlaczego nie można niszczyć terenu przeciwnej gildii tnt oraz creeperem? Nie można również otwierać skrzynki na czyimś "claimie" napomknę tylko, że na spawnie pisze, że jest taka możliwość. Wiec prosiłbym o odpowiedź.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera. Kompletna klapa.

Dlaczego?

1. Serwer postawiony na gotowych plikach/pluginach, które są ogólnodostępne na MPCforum. Nie ma tu nic autorskiego.

2. Wiek administracji. Nie daje im więcej niż 15 lat. Zachowują się jak tzw. "gimby".

3. Administracja niszczy inne serwery i próbuje przeciągnąć ludzi na ich serwer (nieudolnie). Skąd to wiem? Chwalą się tym na lewo i prawo jakby to było nic takiego. 

4. Administracja wyśmiewa innych graczy (szczególnie tych młodszych) wytykając im błędy i specjalnie pisząc jakieś głupoty by zrobiło im się przykro.

5. Nie znają podstawowych komend i nawet na tutorialach/gotowych plikach nie umieją sobie poradzić (przykład z dzisiaj, admin nieudolnie zmienił wersje z 1.7.8 na 1.7.2 i pokasowało wszystkim ekwipunek).

6. Źle skonfigurowane permissions. Gdy zwracałem im uwagę pisali "nie chce mi się, później". Podobno VIP ma /back, pisanie na kolorowo, /sethome i /tpa i /spawn. Z czego tylko /tpa i /spawn działa, a /sethome ma każdy gracz.

7. Mała ilość graczy (na starcie 25 teraz z 10-12).

8. Administracja przeklina na czecie.

9. Administracja rozdaje VIPy bez konkretnego powodu,np. konkurs (przykladem jest jeden z graczy który prosil admina o VIPa kilka h az w koncu usłyszał "chcesz to masz" i go dostal...).

10. Do tego tepa ludzi, zmienia pogode, rozpowiada innym co dany gracz ma za eq lub jak wyglada jego baza... (nie powinno tego byc nawet na srednio profesionalnych serwerach).

11. Przekłamanie w prezentacji lub nieaktualne dane.

12. Serwer robiony na szybko jak to napisał jeden z administratorów.

Mógłbym wypisać więcej. Dziękuję pozdrawiam.

(Jeszcze bardziej poniżycie się jeżeli ukaracie mnie banem permanentnym w grze za wyrażenie własnej opinii:))

Opublikowano

Dlaczego?

1. Serwer postawiony na gotowych plikach/pluginach, które są ogólnodostępne na MPCforum. Nie ma tu nic autorskiego.

2. Wiek administracji. Nie daje im więcej niż 15 lat. Zachowują się jak tzw. "gimby".

3. Administracja niszczy inne serwery i próbuje przeciągnąć ludzi na ich serwer (nieudolnie). Skąd to wiem? Chwalą się tym na lewo i prawo jakby to było nic takiego. 

4. Administracja wyśmiewa innych graczy (szczególnie tych młodszych) wytykając im błędy i specjalnie pisząc jakieś głupoty by zrobiło im się przykro.

5. Nie znają podstawowych komend i nawet na tutorialach/gotowych plikach nie umieją sobie poradzić (przykład z dzisiaj, admin nieudolnie zmienił wersje z 1.7.8 na 1.7.2 i pokasowało wszystkim ekwipunek).

6. Źle skonfigurowane permissions. Gdy zwracałem im uwagę pisali "nie chce mi się, później". Podobno VIP ma /back, pisanie na kolorowo, /sethome i /tpa i /spawn. Z czego tylko /tpa i /spawn działa, a /sethome ma każdy gracz.

9. Administracja rozdaje VIPy bez konkretnego powodu,np. konkurs (przykladem jest jeden z graczy który prosil admina o VIPa kilka h az w koncu usłyszał "chcesz to masz" i go dostal...).

10. Do tego tepa ludzi, zmienia pogode, rozpowiada innym co dany gracz ma za eq lub jak wyglada jego baza... (nie powinno tego byc nawet na srednio profesionalnych serwerach).

(Jeszcze bardziej poniżycie się jeżeli ukaracie mnie banem permanentnym w grze za wyrażenie własnej opinii:))

Zgadzam się z wszystkim. Grałem trochę po nocy wczoraj i mogę to potwierdzić, kubot chwalił się jak to serwery niszczył itp. W dodatku jest 0 graczy /0 gry i 0 reklamy a Vip to można w dupe sobie wsadzić(wygrałem go na konkursie Fb i 0, prócz komendy /spawn, i przedrostkiem VIP nie różni się niczym innym od zwykłego gracz a no i jeszcze KIT Vip raz na 5 dni.(Jabłka VIP 5 -jedynie dobre).

NIE POLECAM I ODRADZAM GRY - STRATA CZASU.

Opublikowano

Dlaczego?

90% z tego to jest nie prawda np

podpunkt:

1 (za co dostałeś bana) bo myślisz że jak będziesz uważał nas za idiotów to co? to będziesz fajniejszy?

2 no no :>

3 to kubat.

4 my wyśmiewamy ciekawe jak? dostałeś bana to myślisz że wypisywanie nie prawdy to co mnie to będzie ruszało? ;C

5. tak tak nie udolnie nie potrafimy nic robić no i na pewno spawn został z kopiowany z neta myślę że pewnie jesteś tym "LayerGaming" co się tak srał o zmiane wersji z czego mówiliśmy że może wam usunąć eq a wy dalej pisaliście że chcecie 1.7.2!!! to potwierdzą wszyscy gracze więc wiesz.

6. I co w 2 punktach to samo :> dostałeś vipa za konkurs ale mniejsza chcesz zobaczyć nasz POBRANY z internetu permissionsEX to proszę

#Ranga vip została skopiowana z mpcforum link mpcforum.pl/majkraftpluginnarangi
  VIP:
    default: false
    permissions:
    - modifyworld.*
    - essentials.msg
    - essentials.hat
    - essentials.kit
    - authme.login
    - automessage.messages.broadcast
    - automessage.config.enabled
    - automessage.receive.default
    - authme.register
    - nametag.group.gracz
    - essentials.kit.vip
    - essentials.kits.vip
    - essentials.joinfullserver
    - essentials.spawn
    - bukkit.command.plugins-
    - essentials.home
    - essentials.sethome
    - essentials.motd
    - essentials.tpa
    - essentials.tpaccept
    - essentials.back
    - cobblex.use
    - bukkit.command.espawn-
    - essentials.helpop
    prefix: '&7[&6VIP&7]&8 '
7. To dopiero 2 dzień spokojnie :>
8. Daj ss to dam im bana i z tego co wiem na chcacie i tak są blokowane wulgaryzmy typu ***** więc to niesłuszne oskarżenie 
9. Wiesz kiedyś spotkałem osobę która chciała mi wmówić  że kod na VIP'a to 12345 mówił że zadzwoni na policje bo to jest kradzież i stracił tyle pieniędzy jak myślisz dałem mu?
Zrobiliśmy konkurs na otwarcie serwera co w tym złego z tego co wiesz o kopiowanych rangach z mpcforum to chyba powinieneś mieć vipa z konkursu no nie? ;O
10.No to daj ss, albo czekaj muszę pochwalić się kordami nowej gildii założonej na serwerze.
11.Kłamaniem to bym tego nie nazwał po prostu niektóre craftingi się zmieniły ale jak ci nie pasuje wpisz sobie /craftingi i masz c:
12.Tak bardzo bardzo bardzo szybko niektórym się może wydać mało ale ogarnianie wszystkich skryptów z komendami typu /pomoc /regulamin zajęło mi ponad 2 dni

Dobra widzę że masz 0 dowodów na to że nas serwer jest zjeb*ny wiesz jak widzisz że admin robi coś źle to mi to zgłoś a nie oceniasz wszystkich administartorów

Zgadzam się z wszystkim. Grałem trochę po nocy wczoraj i mogę to potwierdzić, kubot chwalił się jak to serwery niszczył itp. W dodatku jest 0 graczy /0 gry i 0 reklamy a Vip to można w dupe sobie wsadzić(wygrałem go na konkursie Fb i 0, prócz komendy /spawn, i przedrostkiem VIP nie różni się niczym innym od zwykłego gracz a no i jeszcze KIT Vip raz na 5 dni.(Jabłka VIP 5 -jedynie dobre).

NIE POLECAM I ODRADZAM GRY - STRATA CZASU.

Ok a teraz ty kolego vip ma:

/hat

/back

/tpa

/home 

/kit vip

I znów muszę wam wszystko tłumaczyć mianowicie czemu vip ma home tak samo jak gracz?! no to teraz wam powiem tak

Na poprzedniej edycji serwera zrobiłem ankietę dotyczącą serwera. Czy gracze mają mieć dostęp do /home lub /tpa. ta komenda, która zostanie mniej wybrana dla gracz zostanie dodana dla vipa.

A teraz jedno pytanie? chcesz aby VIP miał dodatkowo GM OP i może jeszcze możliwość bezkarnego Banowania na serwerze???

Bo z tego co widzę to nie kupiłeś vipa za hajs tylko wygrałeś z konkursu który tak @Ich Bin KaC :P nie polecał??

A gdybyś go nie wygrał i zostałbyś graczem chciałbyś mieć dostęp tylko do biegania po mapie jeżeli kończy ci się mięsko musisz iść z buta na spawn a jeżeli masz miejsce na gildie to musisz wracać jak idiota 5000 kratek?

Generalnie nie chce aby serwer był totalnym hardcorem ale mniejsza z tym. Tym postem chciałeś uświadomić że uprawnienia vipa na serwer survival (wygranego vipa) to za mało to ja ci powiem tak mogę ci zabrać vipa i dać gracza skoro nie pasuje ci ta ranga albo w następnej edycji zrobię by vip miał fly vanish możliwość kickowania banowania gm i co byś chciał jeszcze? :>

Opublikowano

Tak czy inaczej bez dobrej reklamy leżycie. Na takim serwerze 50-70 osób to minimum. Jest w ch*j nudno bo nie ma się z kim lać... Także powodzenia, jednak ja pograłem i nie polecam -moje zdanie.

Opublikowano

Tak czy inaczej bez dobrej reklamy leżycie. Na takim serwerze 50-70 osób to minimum. Jest w ch*j nudno bo nie ma się z kim lać... Także powodzenia, jednak ja pograłem i nie polecam -moje zdanie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

czemu piszecie to samo?...

wyczuwam multikonta xD

Opublikowano

czemu piszecie to samo?...

wyczuwam multikonta xD

Nie znam tego pana co mi skopiował mój txt....

@Edit co do multikonta, nie jest to jakieś moje multi, typek chyba słów w głowie nie ma, że kopiuje cały mój txt. Co do serwera już się odniosłem w poście wyżej.

@A i jeszcze jedno, planujecie jakąś reklamę :?.

Opublikowano

Nie znam tego pana co mi skopiował mój txt....

@Edit co do multikonta, nie jest to jakieś moje multi, typek chyba słów w głowie nie ma, że kopiuje cały mój txt. Co do serwera już się odniosłem w poście wyżej.

@A i jeszcze jedno, planujecie jakąś reklamę :?.

nie nie planujemy reklamy skoro gra tak dużo osób..... 

Opublikowano

Dlaczego?

daj dowody to zobaczę :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...