Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] Lord KichaMCPL

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowna administracjo forum i ts3 ,czy możecie  upomnieć tego użytkownika podanego w temacie ,że jest osobą ,która jakiś poziom powinna wykazywać ( moderator ) ,wbija i wchodzi na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @1390689036-U138092.pngUpss  i mówi : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?

Nie chce dla niego jakiś kar ,tylko o ostatnie ostrzeżenie dla niego.

Dodatkowo robi mnóstwo innych rzeczy ,które szkoda wypominać tej osobie. Proszę jeśli '' Kicho '' czytasz to nie wypowiadaj się w tym temacie ,niech użytkownicy,moderacja i administratorzy podejmą decyzje..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Akurat ten typ jest takim idiotą, że na niego nic tutaj nie pomoże poza całkowitym wykluczeniem go z życia zarówna teamspeaka jak i forum.

Opublikowano

Chyba wywołałem ogólną burzę w tym dziale xD

Ludzie i tak nie będziecie tacy fajni jak ja...

Nawet nie patrzyłem na tematy skarg ,prócz decyzji Miszcza w związku zdjęcia mu rangi na ts3.

Może Administracja się wypowie?

47990292595971448862.png

Opublikowano

Szanowna administracjo forum i ts3 ,czy możecie  upomnieć tego użytkownika podanego w temacie ,że jest osobą ,która jakiś poziom powinna wykazywać ( moderator ) ,wbija i wchodzi na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @1390689036-U138092.pngUpss  i mówi : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?

@KichaMCPL jesteś osobą ,która jakiś poziom powinna wykazywać ( moderator ) ,nie wbijaj i wchodź na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @1390689036-U138092.pngUpss  i nie mów : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?

Proszę bardzo. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@KichaMCPL jesteś osobą ,która jakiś poziom powinna wykazywać ( moderator ) ,nie wbijaj i wchodź na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @1390689036-U138092.pngUpss  i nie mów : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?

Proszę bardzo. :-) 

O co chodzi do kogo piszesz xD?

47990292595971448862.png

Opublikowano

On skończy z permem na tsie....

Oby na także na forum. Nie chce już nic pisać, ponieważ dostałem bana, za to, że napisałem, iż jest on idiotą... Dziwne, od kiedy jest ban za prawdę?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

To już się robi nudne. Upss ma SA OP na ts, więc jak by jej coś przeszkadzało, bądź inaczej zrobiłbym coś nie zgodnego z regulaminem, to by mnie zbanowała czyż nie? A ja z nią gadam nawet teraz i jakoś nic się nie dzieje. Serio was bawi pisanie skarg? Ja mam wrażenie, że to wam sprawia większą satysfakcję niż dać dziecku cały sklep z zabawkami na zawsze. Tyle w temacie, myślę, że wyjaśniono.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To już się robi nudne. Upss ma SA OP na ts, więc jak by jej coś przeszkadzało, bądź inaczej zrobiłbym coś nie zgodnego z regulaminem, to by mnie zbanowała czyż nie? A ja z nią gadam nawet teraz i jakoś nic się nie dzieje. Serio was bawi pisanie skarg? Ja mam wrażenie, że to wam sprawia większą satysfakcję niż dać dziecku cały sklep z zabawkami na zawsze. Tyle w temacie, myślę, że wyjaśniono.

To mi przeszkadzało ,a nie jej. To jest moja skarga ,więc twój argument jest pozbawiony sensu.Ja czekam na opinii administratorów ,bo chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Myślę, że nie. Na TS nie siedzę, lecz jestem pewny, że niedługo pojawi się kolejna skarga, która będzie dot. ciebie. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Myślę, że nie. Na TS nie siedzę, lecz jestem pewny, że niedługo pojawi się kolejna skarga, która będzie dot. ciebie. 

Ciekawostka ,że tylko na niego są skargi..

On skończy z permem na tsie....

I tego mu życzę.

47990292595971448862.png

Opublikowano

To po chuj się udzielasz? 

Ok, może i kicha jest trochę specyficzny, ale kurwa przesadzacie i to ostro. "Składam skargę bo to modne".

Przeanalizujmy sobie powód tej skargi:

"Wbija i wchodzi na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @Upss  i mówi : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?"

Co to jest za powód? Uraził Cię czymś? Tym trochę zabawnym stwierdzeniem? A w ogóle jak ono Cię uraziło?

Zabronisz mu wchodzić na otwarty kanał? Nie sądzę.

Skarga jest bezsensowna.

Opublikowano

Nie widać tutaj żadnych podstaw do wymierzenia kary, czy jakiejkolwiek innej formy upomnienia. Jeżeli składasz skargę w swoim imieniu, to postaraj się o dobre argumenty, które jasno by twierdziły, że zostałeś urażony. Aktualnie takich nie ma, a sytuacja którą opisałeś nie podlegałaby nawet karze  w postaci pogrożenia paluszkiem :)

Strasznie się jacyś delikatni i nadwrażliwi zrobiliście.

Opublikowano

Ok, może i kicha jest trochę specyficzny, ale kurwa przesadzacie i to ostro. "Składam skargę bo to modne".

"Wbija i wchodzi na kanał Zaraxa ,gdy gadam z @Upss  i mówi : Ej to ty chodzisz z Visitx ,a nie z Miszczem?"

Co to jest za powód? Uraził Cię czymś? Tym trochę zabawnym stwierdzeniem? A w ogóle jak ono Cię uraziło?

Skarga jest bezsensowna.

Jeśli moderator ts3 pozwoli mi go zwyzywać kiedy chce ,skarga nieważna :)  To nie kanał był tyralni ,a takich skarg jest dużo.

Może dlatego poczułem się urażony ,że Upss jest  ode mnie 3 lata starsza?  Spoko daj mi pozwolenie m. ts3 to też tak będę mu wbijać i mu wjeżdżać ze

wrzutami..

I to się powtarza nie tylko z moją osobą ,lecz też z innymi użytkownikami ts3 ,a takich jest niestety mało ,sprawdźcie inne zgłoszenia na Kiche i też je weźcie pod uwagę.

Poczułeś się urażony, że ktoś stwierdził możliwość posiadania przez Ciebie starszej o 3 lata dziewczyny? xDDDDDDDD

A co ja zboczony jestem jak ty :-)?

A może po prostu on jest homoseksualistą? I go to w jakiś sposób uraziło? Pomyślcie ;/

Nie jestem... 

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jeśli moderator ts3 pozwoli mi go zwyzywać kiedy chce ,skarga nieważna :)  To nie kanał był tyralni ,a takich skarg jest dużo.

Może dlatego poczułem się urażony ,że Upss jest  ode mnie 3 lata starsza?  Spoko daj mi pozwolenie m. ts3 to też tak będę mu wbijać i mu wjeżdżać ze

wrzutami..

I to się powtarza nie tylko z moją osobą ,lecz też z innymi użytkownikami ts3 ,a takich jest niestety mało ,sprawdźcie inne zgłoszenia na Kiche i też je weźcie pod uwagę.

Nie jestem... 

Poczułeś się urażony, że ktoś stwierdził możliwość posiadania przez Ciebie starszej o 3 lata dziewczyny? xDDDDDDDD

Opublikowano

Proponuję zrobić subforum na tego typu tematy. Sama skarga jest bezsensowna i dziwię się, że wątek jest jeszcze otwarty.

Opublikowano

Podstawy dla których skarga bezsensowna:

-Kanał był otwarty - Kto chce ten wchodzi. Jeśli tego nie chcesz, a nie ma admina - masz kanały tymczasowe, tam ustawisz sobie hasło.

-Nie obraziłem Cię, jeśli dla Ciebie obrazą jest gdy się spytam czy chodzisz z taką super dziewczyną jaką jest Upss, to gratuluję Ci :)

-Mimo wszystko brak jakichkolwiek dowodów.

Jest to 2 skarga na mnie, ponieważ ta od Małpy była dla beki, co potwierdził sam Małpa przy Adminach na TS. 2 lekko bez sensowna, ale była, trochę przesadziłem i mam nauczkę. W sumie to tylko SA straciłem, czyli nic, jednak no wiem, że mam uważać.

Takie pytanie do autora skargi. Skoro piszesz skargę będąc tak zbulwersowanym tym, że zadałem pytanie "czy chodzisz z Upss" to co się dzieje w szkole jak ktoś cię wyzwie na przerwie?

Proszę już nie nabijać postów w stylu "A bo ten kicha zły jest" "A bo skarga bezsensowna" etc. Wejdzie Admin TS i napisze co sądzi. Jeśli chcesz dyskutować o tym, serdecznie na PW zapraszam.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

W dupach się poprzewracało, serio wiem że on jest specyficzny i ma problemy z angielskim ale... ta skarga to idiotyzm. Co z tego że wbił na kanał? bo ja tutaj nie widzę obrazy. No ludzie ogarnijcie się. Jak chcecie fejm zdobyć to są inne sposoby.

dat trudne sprawy mpc.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Skarga jest bezsensowna.

Na chuj się teraz spinasz? Znasz kiche, wiesz jaki jest. Większość skarg jest na niego. Jedne bezsensowne, inne nie. Może i tym razem skarga jest dość dziecinna, lecz za kilka dni pojawi się kolejna. Uwierz mi. Ten człowiek potrafi truć dupę każdemu

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Na chuj się teraz spinasz? Znasz kiche, wiesz jaki jest. Większość skarg jest na niego. Jedne bezsensowne, inne nie. Może i tym razem skarga jest dość dziecinna, lecz za kilka dni pojawi się kolejna. Uwierz mi. Ten człowiek potrafi truć dupę każdemu

Raptem to jest 2 skarga tak "na poważnie". Skąd wiesz, że będzie? Jak kolejną bez sensowną napiszesz to będzie.

Mówisz, że ja truję dupę? A może tak Ja z Blezurem pokażemy okno GG z twoimi wiadomościami, gdzie nam się żalisz "Zniszczę mentorów Minecraft" "Zniszczę Minecraft Media" "Zrobię, że Kicha dostanie degrada" i inne tego typu od Niego wiadomości się dostawało do póki go nie zablokowałem bo już serdecznie dość spamu od Ciebie mam. Popytam jeszcze Tiestooo i Kackiego czy też coś od Ciebie dostali.

Więc jak? Chcesz te ss z okna GG?

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...