Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] Lord KichaMCPL

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Synek rozpierdalasz mi konstrukcje dosłownie. Zaraz bd pisał o perma dla każdego który wejdzie do cb na kanał i powie Ci cześć. Kicha nic Ci takiego nie powiedział a ty już skargę piszesz.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Na chuj się teraz spinasz? Znasz kiche, wiesz jaki jest. Większość skarg jest na niego. Jedne bezsensowne, inne nie. Może i tym razem skarga jest dość dziecinna, lecz za kilka dni pojawi się kolejna. Uwierz mi. Ten człowiek potrafi truć dupę każdemu

A ja gadałem z paroma osobami i tak samo Ty masz uprzedzenia do Kichy, więc nie dziwota, że tak bardzo chcesz go ukarać.

Może i Kicha przesadza, ale przesadą jest również ta skarga. Za niedługo zaczną pojawiać się tematy " Kicha siedzi na TSie bardzo długo, jego nick razi mnie w oczy, ban".

Małpa pokazał konstruktywne argumenty w swojej skardze, ale to co jest napisane w tym temacie nie powinno być nawet nazwane ogórkiem.

Pis joł.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Raptem to jest 2 skarga tak "na poważnie". Skąd wiesz, że będzie? Jak kolejną bez sensowną napiszesz to będzie.

Mówisz, że ja truję dupę? A może tak Ja z Blezurem pokażemy okno GG z twoimi wiadomościami, gdzie nam się żalisz "Zniszczę mentorów Minecraft" "Zniszczę Minecraft Media" "Zrobię, że Kicha dostanie degrada" i inne tego typu od Niego wiadomości się dostawało do póki go nie zablokowałem bo już serdecznie dość spamu od Ciebie mam. Popytam jeszcze Tiestooo i Kackiego czy też coś od Ciebie dostali.

Więc jak? Chcesz te ss z okna GG?

Oks, pokaż. Teraz to ty wyszedłeś na idiotę. Pokaż mi jasno, gdzie tak napisałem. Tam masz tylko moje wypowiedzi, że piszę propozycje, która ma na celu usunięcie tej grupy.

plz

785771402772693990178.jpeg

1394047278-U990178.png

Opublikowano

rowniez przylaczam sie do skargi: brak jakiejkolwiek kultury i czysta glupota z jego strony.

Załóż nowy temat z dowodami, bo to co tu się dzieje to kpina.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...