Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste server files 40k Bozo

Lauling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy?

Jak przyjdzie na to czas i pora. Zrobic pliczki serwerowe czy coś zmienić nie jest tak "chop-siup"

Sam zaczołem robić swoje pliczki, stronę, forum i nawet się nie obejrzałem a kupa czasu zleciała :)

1jpg_eapqapp.jpg

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak przyjdzie na to czas i pora. Zrobic pliczki serwerowe czy coś zmienić nie jest tak "chop-siup"

Sam zaczołem robić swoje pliczki, stronę, forum i nawet się nie obejrzałem a kupa czasu zleciała :)

a umiesz czytać? nie interesuje mnie ile się robi pliki bo sam wiem, a skoro ktoś pisze że będzie udostępniał to na mnie  nie skacz z tego powodu, myśl czasem a nie "chop-siup"..:)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie jak zmienić te ip w tym cliencie jak nie moge roota nic pootwierać bo mi gify jakieś wyskakują? :)

Zmienilem rozszerzenia to w koncu nie chce mi się wogóle clieny otworzyć !

Ciekawe wszystkie mam te rozszerzenia zmienić? W root zmienilem to nie chce mi teraz odpalić ;d

Odpalam i odpalam i nic sie nie dzieje teraz z clientem.

Pomoże ktoś ?:)

Opublikowano

Albo mam błąd jakiś przy uruchomieniu klienta zmienilem rozszrzenia pozmienialem te ip w root na swoje ze zwykla koncówką i co?

I nic.Zmienilem pliki na te gify ponownie nic sie nie ruszalo nowego clienta wzielem znowu i znaki zapytania errorlog caly czas jakiś.

Te pliki albo nie nadają sie do uzytku albo nie wiem ;d

Opublikowano

Albo mam błąd jakiś przy uruchomieniu klienta zmienilem rozszrzenia pozmienialem te ip w root na swoje ze zwykla koncówką i co?

I nic.Zmienilem pliki na te gify ponownie nic sie nie ruszalo nowego clienta wzielem znowu i znaki zapytania errorlog caly czas jakiś.

Te pliki albo nie nadają sie do uzytku albo nie wiem ;d

EterNexusem rozpakuj i spakuj

Opublikowano

EterNexusem rozpakuj i spakuj

Czemu jak kolega się łączy wybiera postac i podczas ładowania gry wywala go do okna logowania ? porty ON ZAPORY OFF 

sygna.png

Opublikowano

Czemu jak kolega się łączy wybiera postac i podczas ładowania gry wywala go do okna logowania ? porty ON ZAPORY OFF 

A ma binke hamachi ;]?

Opublikowano

po wgraniu tego do clienta i odpaleniu z prawami A birę start i 263723294a7033b4da282cef0685ecf1.png

sygna.png

Opublikowano

po wgraniu tego do clienta i odpaleniu z prawami A birę start i 8788014097497391071204.png

Brakuje pliku metin2.bin ;x

Jak masz swój launcher przez który wchodzisz skopiuj go ! Launcher skopiowany zmień nazwe z metin2 - kopia.exe (przykład) na metin2.bin i wtedy odpal :)

Opublikowano

Nie włącza sie client po ropakowaniu root i zmianie ip na swoje. Co trzeba zrobić?

Dodam, że zmieniałem  rozszerzenie gif i png na to poprawne eix epk i rozpakowalem Eternexusem to wypakowało

pusty folder, a jak rozpakowałem Metin2_FileArchiver to wszystko ok pozmieniałem ip ale po spakowaniu client sie nie włącza.

Opublikowano

Nie włącza sie client po ropakowaniu root i zmianie ip na swoje. Co trzeba zrobić?

Dodam, że zmieniałem  rozszerzenie gif i png na to poprawne eix epk i rozpakowalem Eternexusem to wypakowało

pusty folder, a jak rozpakowałem Metin2_FileArchiver to wszystko ok pozmieniałem ip ale po spakowaniu client sie nie włącza.

Co znaczy nie włąćza? sysser jest może ze brakuje plików root?

Jeśli tak to otworz launchera w notepadzie daj sb ctrl+f i wyszukaj frazy ".gif" ".png" i zamień je na .eix i .epk ;)

Opublikowano

Co znaczy nie włąćza? sysser jest może ze brakuje plików root?

Jeśli tak to otworz launchera w notepadzie daj sb ctrl+f i wyszukaj frazy ".gif" ".png" i zamiegdy wrzuciłem root z moim ip po włączeniu clientań je na .eix i .epk ;)

Ok pozmieniałem w launcherze i root z moim ip wsadziłem do clienta i nagle podczas włączania clienta wyskoczyło takie okienko:

http://zapodaj.net/4c1ce53a30883.png.html

Opublikowano

To prawdopodobnie musiałeś źle to zapisać ...

Nie wiem własnie. Robie jak zawsze, w rootach w serverinfo.py zmieniam tylko ip i pakuje plik i na kazdym innym cliencie np. terenzo czy inny dziala a tu takie cos sie pokazuje. Popróbuje może sie wkoncu uda.

Opublikowano

Witam, Problem wygląda następująco;
- loguje się na postać,
- wybieram postać,
- nagle wywala z konta do ekranu logowania
Dodam ze chce się połączyć z serwerem kolegi

Porty wszystkie są włączone, w start sh jest moje ip z końcówką .100 i uruchamia przez głowę sury

Opublikowano

- loguje się na postać,

- wybieram postać,

Porty wszystkie są włączone, w start sh jest moje ip z końcówką .100 i uruchamia przez głowę sury

Jak w start.sh może być Twoje ip hamachi?

Opublikowano

- loguje się na postać,

- wybieram postać,

i jaką głową sury pacany jedne normalna binka a nie jakimiś lauherami z epoki kamienia łupanego

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...