Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste server files 40k Bozo

Lauling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dobrze twoje pliki są nawet fajne tylko odrazu daje te pliki na maszynce.I zrób odrazu poradnik jak dokładnie uruchomić krok po kroku .Bo z tymi plikami dużo osób miało problemy. Ale życze powodzenia !!!

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem stawiać serwer na tych plikach lecz jak napisałeś od nowego roku dodasz z wilkołakiem to poczekam :D nie będę musiał się meczyć i sam dodawać wilkołaka ;).

😅

Opublikowano

Chciałem stawiać serwer na tych plikach lecz jak napisałeś od nowego roku dodasz z wilkołakiem to poczekam :D nie będę musiał się meczyć i sam dodawać wilkołaka ;).

Na razie mam problem z strukturą item proto i mob w navi ....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam taki problem że wszystko już ustawiałem, porty odblokowane, błędów od strony serwera nie mam żadnych, a w kliencie sprawdzałem 5 razy i mam podane swoje ip z hamachi (błedów również nie wywala) ;/ a i tak wywala błąd podczas łączenia się z serwerem. Oczywiście np do ftp albo navicata mogę się połączyć

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to podobno klient może mieć po prostu najczęściej błędy ortograficzne, i kurde niby wiem gdzie leży mój problem ale co z tym zrobić bo nie odpalają mi się game itp odpala mi tylko baze danych, logowania itp już nie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...