Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste server files 40k Bozo

Lauling

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki dobre w szczególności dla serwerów hard, medium, jednak na easy sprawują się równie dobrze.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Pliki dobre w szczególności dla serwerów hard, medium, jednak na easy sprawują się równie dobrze.

Like. Oby ;)

Od czasów 36k Client nie używa pongu. Jeśli dobrze wrzucisz to napewno zadziała.

@Lauling no nawet spoczko pliczki. :)

Spodziewajcie się mojej edycji clienta.. ;)

Zrobie napewno. Poćwicze skilla a wy będziecie mieli za to dobrego clienta. Taka wymiana - ja korzystam i wy też i w dodatku moja praca się nie marnuje. Tylko nie wiem kiedy jeszcze zrobie :)

HAHAAHAH

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Tak wszystko po polsku

Pliki na game 40k więc tak txt znajduje się w db

Jak chcesz po staremu to wgraj liby

a mozna jakiegoś liba od pana ?

Opublikowano

Pliczki wydają sie fajne, ale zostanę przy Terenzo, u niego błędy tylko w questach trzeba poprawiać ;]

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

nie wiem czy tylko u mnie ale po  30 minutach pada db i trzeba od nowa wgrywac pliki ma ktoś może ten sam problem ? 

Opublikowano

Hi everyone, i see this file and is nice 40k files but the editor on this file are 2 romanian guys in another forum , romanian forum.

So Lauling you can make the credits of this file.    Thx and sorry for my bad english.

Opublikowano

Od terenzo ten M2ToolUp :http://www.mpcforum.pl/topic/610770-m2toolup-centrum-zarzadzania-serwerem-gry-metin2/

Po koleji M2ToolUp > Archiwizator>Kodowanie - zmieniasz : Index na .png a Pack na .gif

Potem Ogólne w Packer zmieniasz na m2v2.6.0.exe i Wybierasz Folder pack i plik do rozpakowania potem rozpakuj.

tyle to ja wiem Nie da sie tego wypakowac w ten sposob

3392542656.png

Opublikowano

Ludzie Błagam O Pomoc Mam Problem A o To SS :

http://wgraj-zdjecie.pl/LDD Wszystko Skonfigurowane I Nadal Błąd Błagam O Pomoc

http://wgraj-zdjecie.pl/MDD A O To W Konsoli Proszę O Pomoc To Wyskakuje Gdy Wpiszę /start i Wybiorę Ile MA Się Włączyć CH Ja Włączam Tylko 1 A I Tak To Wyskakuje :(

Proszę O Pomoc :)

8050.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...