Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eqlimber.pl (Precyzja, innowacja i dobra zabawa)

Eqlimber

Start serwera Eqlimber  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. W który dzień serwer ma wystartować?

• Poniedziałek tj. 23.06.2014
      104
    • Środa tj. 25.06.2014
      36
    • Sobota tj. 28.06.2014
      77
    • Niedziela tj. 29.06.2014
      34
  2. 2. O której godzinie serwer ma wystartować?

• 16.00
      133
    • 17.00
      34
    • 18.00
      84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli myślicie, że też zbijecie takie zainteresowanie jak Restynid poprzez skopiowanie znacznej części ich prezentacji oraz 

wzorowaniu się na niej, to się mylicie. Będzie przeciwnie do zamierzonego przez was celu. ;) 

Nie polecam, GimbTeam i kradzieje. 

A tu macie dowód, jeden gimbus już zaczyna myśleć, że to 2 Restynid.

Sam jesteś gimbusem.  Wiesz ze pewne "przyzwyczajenia" nie da się ukryć nawet jak zmienisz nazwę serwera, swój nick i prezentacje. Napisałem to co uważam, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Zobaczymy po starcie kto miał racje :)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podjebane, skopiowane nic autorskiego nie polecam i nie zagram.

Innym też to radzę ;)

Strona www też kradziona?

pliki by Restynid żegnam

Jak już pisałem nie mamy nic wspólnego z Restynid. Nie wierzysz? sprawdź od kiedy mamy FanPage serwerowy, a dowiesz się od kiedy pracujemy nad serwerem..

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

Jak wiadomo serwer hard = dużo graczy i dużo hajsu z IS na początek. Potem z tygodnia na tydzień graczy coraz mniej, aż w końcu, najczęściej po 2-3 miesiącach na serwerze pustki, a potem jego upadłość. Jak grać na hardzie to naprawdę porządnie zrobionym i z odpowiednim teamem, a nie który kradnie obrazki z innej prezentacji. Nie wyróżniacie się niczym, były lepsze hardy które i tak skończyły tak jak to opisałem wyżej. 

Powodzenie nie życzę bo i tak nic nie da  ^_^

//

Grafika została zakupiona od świetnego grafika więc nie jest podjeb*** . A jeśli chodzi o Troiana wspaniały technik a, że nie chciał współpracować z tobą to już nie nasza sprawa .

faktycznie świetny grafik, który sprzedaje swoje stare, użyte już przez inny serwer prace, jedynie pozmieniane kolorki. Gz.

Opublikowano

Każdy widzę wie najwięcej o serwie (beka) bo jakiś tam XXX napisał że kradziona prezka a kolejny że pliki jakiegoś Rystynid czy coś. Więc teraz każdy powtarza (jeszcze większa beka) Też mogę sobie zapisać rendery z ich prezki bo mi się nie chce swoich robić i co powiecie że to kolejna odsłona Restynid ? haha. To samo belki skoro mają je zakupione to czemu nazywacie ich złodziejami ? NO NIE MOGĘ. Każdy z Was zna każdego technika i wie o nim wszystko co złe #jasnowidze Zamiast hejtować zróbcie coś SWOJEGO i się pochwalcie. #niepozdrawiam. #jebaćidiotów

Polecam:

55944003500562733217.jpg

Opublikowano

Jeśli można chciałbym coś wyprostować. 

Administracja jest spoko idzie pogadać itp.

Pliki nie są te same co wy porównujecie do tam tego serwera.

Przy tworzeniu grafiki wiedzieli co chcieli bez owijania w bawełnę.

Nie wiem skąd te heity gimbusów tutaj no ale cóż taki już jest ten świat.

@ serwer powstawał na długo przed restynid więc nie wiem skąd te porównanie nawet :)

POLECAM SERWER W 100% i administrację !

Pozdrawiam.

@ odwołując się do prezentacji to ja wykonywałem prezentację dla Restynid oraz tutaj więc powiem co po niektórym że musza iść do okulisty skoro widzą że to jest to samo albo niech zakupią nowy monitor :)

Opublikowano

Bardzo fajnie wszystko ale jedno pytanie CZEMU HARD JA SIE PYTAM JEGO HURWA MAĆ ?! Tyle tego jest dajcie dobre medium i już.Tak poza tym jak stroicie z reklamą ile przewidujecie graczy na start? Skąd można zdobyć bron 75lv mam nadzieje że nie only riper bo to nudne. Zawitam. Bardzo przyjemna prezentacja. Serdecznie pozdrawiam.

To jest Hard z nutą Medium więc nie będzie jakoś super ciężko :). Jeśli chodzi o reklamę myślę, że stoimy dobrze, reklamy na yt, i dużych fan pagach. A ile ludzi przewidujemy to szczerze nie mam pojęcia. Bronie 75 standardowo + z nowych bosów.

Kolejny HARD serwer pod ItemShop bez którego nie ma gry - kostiumy koniki fryzy pety wierzchowce bony ulepszacze itd itp

Serwer na miesiąc żeby zarobić łatwego grosza

Wszystko co w item shopie będzie do zdobycia w grze za darmo. Jeszcze raz dokładnie przeczytaj prezentacje.

Nie polecam, bo złodzieje. ;) A takiego czegoś nienawidzę..

aw: Truta dropi z nowych bossów, czy nie?

Tak bronie 75lvl dropią z nowych bosów.

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

A ja mam to gdzieś co piszą gejterzy :3, spodobała mi się prezentacja i na pewno zawitam z kolegami na serwerze :) 

Opublikowano

Chlopie czary mary macie wszystko z restynida praktycznie. Identyczną grafike , te same rendery nawet kolejnosc i treści zapowiedzi. Nie polecam normalny serwer odbiegal by od innych serwerow i nie kradl by cudzych rzeczy . Nie polecam.

Kazduś.... 

Opublikowano

A ja mam to gdzieś co piszą gejterzy :3, spodobała mi się prezentacja i na pewno zawitam z kolegami na serwerze :)

Zapraszamy :)

Chlopie czary mary macie wszystko z restynida praktycznie. Identyczną grafike , te same rendery nawet kolejnosc i treści zapowiedzi. Nie polecam normalny serwer odbiegal by od innych serwerow i nie kradl by cudzych rzeczy . Nie polecam.

Jak już pisałem nie mamy nic wspólnego z restynid. Rendery to chyba wszędzie są takie same jak na metinie globalu? Co do grafiki jak napisał Jemilio zakup sobie nowy monitor jak widzisz, że prezentacje są takie same.

nie poleam, bo troian hehe

:)

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

Czytam i łapie się za głowę, jak ludzie zamieniają się w gąski, czy głupie baranki idące za stadem ludzi podobnych sobie. Grafika jest stworzona na tej samej zasadzie, ale rożni się całkowicie. Nie trzeba być grafikiem, by zauważyć ogromną różnice w obydwóch prezentacjach. Obydwie wykonał ten sam grafik, więc nie widzę w tym nic dziwnego, że w obydwóch "widać jego rękę". Mimo to obydwa przykłady różnią się całkowicie, nawet wykorzystanymi materiałami.

Życzę powodzenia z serwerem. Z jedną osobą z Teamu miałam okazję rozmawiać, bardzo miła osoba :) Widać, że wreszcie serwerek ruszy bo tak długim czasie oczekiwania.

Opublikowano

Nie polecam kolejny hard i to  w dodatku od mycastlegame aka Restynid nawet jesli nie jest ich serwer to jest kradziona grafika..

A co Ty masz do MyCastleGame? :D Jedyne co możesz mieć im do zarzucenia to tyle ze  nagrywali reklamę z tego zjebanego Restynid  i nie sprawdzili z jaką szują maja do czynienia.

Teraz Eqlimber aka Restynid zmienił sobie nick i zebrał nowa ekipę do której też będziesz miał problemy że pracowała z oszustem?? No proszeeeeeeeeeę Cieeeeeeeeeę :D

Opublikowano

Wiadomo już kiedy start?

Robimy wszystko co w naszej mocy aby start serwera nastąpił do soboty tj. 21 czerwca 2014 :)

Nie polecam kolejny hard i to  w dodatku od mycastlegame aka Restynid nawet jesli nie jest ich serwer to jest kradziona grafika..

Hard/Medium a to jest co innego, ponieważ nie jest jakoś super ciężko na serwerze. / mycastlegame, a co to jest?. / kradziona grafika? ja osobiście nie widzę graficznego podobieństwa.

Teraz Eqlimber aka Restynid zmienił sobie nick i zebrał nowa ekipę do której też będziesz miał problemy że pracowała z oszustem?? No proszeeeeeeeeeę Cieeeeeeeeeę :D

Po prostu Eqlimber, / ekipa "stara" od poczatku projektu ciągle taka sama.

Proszę porównajcie daty założenia FanPage`ów Eqlimber: https://pl-pl.facebook.com/Eqlimber  z Restynid: https://www.facebook.com/pages/Restynid/1441679832737855

Drugim dowodem na to, że Eqlimber nie ma nic wspólnego z Restynid może być strona www która została stworzona: 20 marca 2014: https://pl-pl.facebook.com/feistygraphic/photos/a.155104348020475.1073741828.154450294752547/227081270822782/?type=1&theater .

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

hmmm a taka sama grafika ;/ .. No podejrzane może to oni wam zarąbali ;) ? Wcześniej też ktoś dawał ss z KU czy coś i też to podejrzane :O. Co do kolegi 2up @DDKA  Restynid należał do mycastlegame sami to mówili na odcinku ..

Opublikowano

hmmm a taka sama grafika ;/ .. No podejrzane może to oni wam zarąbali ;) ? Wcześniej też ktoś dawał ss z KU czy coś i też to podejrzane :O. Co do kolegi 2up @DDKA  Restynid należał do mycastlegame sami to mówili na odcinku ..

Od kiedy serwer należy do GM? :) Na odcinku mówili że są "opiekunami", czyli GM. Reklamowali ten serwer i dostali od Telurad (założyciela serwera) range GM, tyle. Więc muszę Cię niestety zmartwić, Restynid należał do Telurad a nie  MyCastleGame  i wiele osób bardziej wtajemniczonych w sytuacje o tym wiedzą.  A Twoje słowa są bezpodstawnym oskarżeniem i właśnie w taki sposób na necie ludzie szarpią opinie innych, nic nie wiesz a wypowiadasz się , tym bardziej w nieodpowiednim temacie .

Co do serwera Eqlimber. Serwera oceniać po prezentacji nie zamierzam. Owszem, prezentacja bardzo ale to bardzo przypomina prezentacje Restynid, i nie tylko grafiką. Również opisem i nawet kolejnością tekstu. Tak jak ktoś napisał wyżej "pewnych przyzwyczajeń nie da się ukryć". Akurat tak się składa że mieliśmy zamiar zagrać na Restynid i nawet graliśmy na beta. To że fanpage założyliście w marcu jeszcze o niczym nie świadczy. 

Czy Eqlimber jest kolejnym projektem  nieudolnego Pana Telurad okaż się po starcie.

Nie polecę na razie serwera, po prostu neutrał.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jutro dacie radę wystartować :)

Ale poruszenie w temacie... Jakieś info?

Niestety serwerownia w której mamy dedyka miała problemy z zasilaniem co prawda wszystko już wróciło do normy lecz serwery były niedostępne przez 48h. I z tego względu nie mogliśmy prawidłowo skonfigurować maszyny. Robimy wszystko żeby może ten start nastąpił jutro w godzinach popołudniowych.

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

Robimy wszystko żeby może ten start nastąpił jutro w godzinach popołudniowych.

Jakaś stronka/klient/ts już jest/będzie do wieczora?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...