Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o cpvp, powiem tak - to jest o wiele lepsze od tych polskich kabaretów.

Administracja - 60% to jakieś kastraty, lub grzecznie mówiąc dzieci, albo nie ogarniające nic typy. Nie zaprzeczysz mi, że w historii twojej administracji znalazło się już grubo ponad 40 osób które dostały degrada z powodu swojego zachowania. Śmieszy mnie fakt iż przyjmujesz, lub jak pewnie mi odpowiesz "przyjmowałem ale to dawno", takie osoby.

Cheaterzy - samym kabaretem jest już wasz antyczit, czitowałem ~90 minut(killaura + aknock kontrolowanie), dopiero po tym czasie przestałem to kontrolować i miałem caly czas włączoną killaure i stuknęło mi się raz czy dwa o bota. A jakiś czas temu, uderzałem bota który był przedemną, a takie rzeczy miejsca mieć nie powinny.

Do tego sam hammer z tego co widze banuje więcej niż przeciętny helper, co jest śmieszne.

Tryby:

- CastleMod zwalony do pełni, wasz plugin który kosztowal was 105 złoty jest za przeproszeniem c*****y. Do tego sama społeczność, osoby z przeciwnych teamów wspołpracujące, a admini nic z tym nie robią.

- PVP:

- anticzit c*****y

- Mapy przeciętne(żeby nie powiedzieć że c*****e)

- Tryby pobugowane(1shot1kill, fosa etc. etc. etc.)

Jednym słowem - nie polecam marnować czasu na ten serwer zwłaszcza gdy posiadasz tysiąc innych do grania (np. hiplay - prawie zero cziterów i super administracja).

jd kappa

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cpvp, powiem tak - to jest o wiele lepsze od tych polskich kabaretów.

Administracja - 60% to jakieś kastraty, lub grzecznie mówiąc dzieci, albo nie ogarniające nic typy. Nie zaprzeczysz mi, że w historii twojej administracji znalazło się już grubo ponad 40 osób które dostały degrada z powodu swojego zachowania. Śmieszy mnie fakt iż przyjmujesz, lub jak pewnie mi odpowiesz "przyjmowałem ale to dawno", takie osoby.

Cheaterzy - samym kabaretem jest już wasz antyczit, czitowałem ~90 minut(killaura + aknock kontrolowanie), dopiero po tym czasie przestałem to kontrolować i miałem caly czas włączoną killaure i stuknęło mi się raz czy dwa o bota. A jakiś czas temu, uderzałem bota który był przedemną, a takie rzeczy miejsca mieć nie powinny.

Do tego sam hammer z tego co widze banuje więcej niż przeciętny helper, co jest śmieszne.

Tryby:

- CastleMod zwalony do pełni, wasz plugin który kosztowal was 105 złoty jest za przeproszeniem c*****y. Do tego sama społeczność, osoby z przeciwnych teamów wspołpracujące, a admini nic z tym nie robią.

- PVP:

- anticzit c*****y

- Mapy przeciętne(żeby nie powiedzieć że c*****e)

- Tryby pobugowane(1shot1kill, fosa etc. etc. etc.)

Jednym słowem - nie polecam marnować czasu na ten serwer zwłaszcza gdy posiadasz tysiąc innych do grania (np. hiplay - prawie zero cziterów i super administracja).

Każdy administrator, aby przejść rekrutację musi być po mutacji. Nie potrzebuje mutacji w przypadku kupna rangi (w tym nie ma nic złego, jeśli zrobi coś źle to ją traci).

Mamy najlepszy autorski AntyCheat w Polsce.

Widocznie źle widzisz, bo banuję sporo mniej od najaktywniejszych Helperów.

Nikomu nie zapłaciliśmy 105 zł za plugin na Castle, jest on autorski, a mamy gotowy o wiele lepszy plugin, kiedyś testowaliśmy go pod nazwą Castle BETA. Administracja skupia się na pilnowaniu PVP, innymi trybami będą zajmować się na nowej edycji.

Na PVP przyznam mapy są słabe i poprawimy to na zbliżającej się powoli nowej edycji. AntyCheat tak jak pisałem jest najlepszy w Polsce. Bugów żadnych nie ma. :)

Jeśli mówisz o hiplayu to musisz też dodać to, że administracja nie potrafi uczciwie konkurować, m.in. podwajają liczbę graczy online i ddosują. Do tego przeszkadzają innym serwerom w ich prowadzeniu.

A o tym czy warto u nas grać chyba świadczy liczba graczy, którą mamy największą spośród serwerów PVP (będzie jeszcze większa na nowej edycji).

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...