Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem w szkole

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje. Gdy złapie cie sa szyje jebnietym mu w brzuch albo wykręc rękę. Potem znajdź go od tylu, kopiesz w wewnętrzna cześć kolana i gościu upadnie. Łamiesz rękę, wykrecasz tak mocno aż sie podda. Lub mniej drastyczne. Jak Cie złapie to krzycz do niego z wulgaryzmami. Przestraszy sie. Sprawdzone metody. W ostateczności buła łokieć kołowrotek

Opublikowano

Proponuje. Gdy złapie cie sa szyje jebnietym mu w brzuch albo wykręc rękę. Potem znajdź go od tylu, kopiesz w wewnętrzna cześć kolana i gościu upadnie. Łamiesz rękę, wykrecasz tak mocno aż sie podda. Lub mniej drastyczne. Jak Cie złapie to krzycz do niego z wulgaryzmami. Przestraszy sie. Sprawdzone metody. W ostateczności buła łokieć kołowrotek

Wow gościu się zna słuchaj go  xD

Łap pozytywną energię i wtedy bądź gotowy na spotkanie z frajerem ^^

Opublikowano

Kup batona, zapierdol mu w goleń i luzy.

Albo kup butlę [gaz] jak będzie dalej cwaniaczył zarzygaj go a nie będzie w stanie nawet się ruszyć.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czyli chcesz siłowe rozwiązanie ? No to najważniejszy jest element zaskoczenia, jest silniejszy, więc musisz go położyć jednym uderzeniem. Najlepiej uderz go szybko z całej siły w nos, zanim się zorientuje co się dzieje, zdążysz go jeszcze dokończyć solidnym kopem w jaja, (możesz też zrobić w odwrotnej kolejności) a potem zapewne się pochyli z bólu, to czas na strzał z "haka" czyli z pięści od dołu w ryj. I pozamiatane.

PS. pamiętaj, że kluczowy element to strzał w jaja więc musi być solidny. Jeżeli się z bólu nie schyli, to uciekaj.

Opublikowano

Gong w twarz załatwi sprawe.

Mówisz że on wkurwia wszystkich to zbierz paru ludzi, podejdzcie do niego gdy nie będzie swiatkow to zesra się chłopak ze strachu :)

a jak będzie dalej cwaniakował to napierdalajcie go na ziemi aż dozna paraliżu i wtedy nikogo nie będzie zaczepiał

40922277020460886480.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki ludzie jesteście wielcy dopiero dziś jak byłem na podwórku zaczą znowu do mnie kozaczyć i to było tak dostał w nos w jaja schylił się odwrócona pięść zalał się krwią a ja w siebie uwierzyłem ^^ 

Opublikowano

Skup się na punkcie położonym na środku ciężkości ciała i wygenerujesz taką siłę, że nawet 4 takich naraz cię nie przewróci.

Opublikowano

Nie każdy jest zdolny psyczhicznie, zeby kogoś uderzyć. Ja raz się biłem i się popłakałem, nie z powodu bólu fizycznego, ale z powodu bólu psychicznego. Nie każdy jest do tego stworzony. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Kiedyś miałem identyczny problem. Żal mu dupe ściskał że gadałem dużo z dziewczynami i Mnie chciał poniżać. Zebrałem się na odwagę i przy wszystkich mu wyjebałem lepe w czoło(między oczy). Nauczyciele mieli to w dupie bo to był taki szkolny przygłup :)

Grunt to zebrać się na odwagę, raz dostanie to już potem nie podbije. Pamiętaj by nie zajebać zbyt mocno, ale też nie zbyt słabo - Tak żeby był oszołomiony na następne 15 sekund

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...