Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem w szkole

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od jakiegoś czasu problem w szkole , otóż wkurza mnie taki typek z mojej klasy , zaczepia mnie od tak a nie chce biegać do nauczyciela co godzinę .  :D Otóż łapie mnie za szyję i wywraca jest silniejszy więc jak ściśnie to się nie da wytrzymać i koniec ... otóż jak mam się z tego szybko wydostać ważymy tyle samo , taki kozaczek bo robi tak każdemu . Macie jakieś rady ?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobij duchowe na P i wypierdol mu, kryt siądzie i go nie ma xD

A tak na serio to podejdź do niego, przypierdol mu w ryj, jeżeli się boisz to podejdź z kolegą xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Która klasa? Jak gimnazjum to możesz mu po prostu sprzedać gonga, musisz tylko przełamać swój strach i jego nos.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dobij duchowe na P i wypierdol mu, kryt siądzie i go nie ma xD

A tak na serio to podejdź do niego, przypierdol mu w ryj, jeżeli się boisz to podejdź z kolegą xD

Która klasa? Jak gimnazjum to możesz mu po prostu sprzedać gonga, musisz tylko przełamać swój strach i jego nos.

No wiecie od razu mi lepiej 

Opublikowano

Oddaj mu, cioto. 

Czytać umiesz , cioto  ? Piszę że jest silniejszy i szukam sposobu na skontratakowanie jego głównego ciosu

Opublikowano

Czytać umiesz , cioto  ? Piszę że jest silniejszy i szukam sposobu na skontratakowanie jego głównego ciosu

A co to ma za znaczanie że silniejszy. Wypierdol mu gonga a odczepi się nawet jeżeli jesteś słabszy. Gwarantuje.

Opublikowano

Porozmawiaj z nim, wywołaj u niego uczucie empatii, zapytaj się go jaki ma problem. Jeśli to nie poskutkuje powiedz o sprawie wychowawczyni

XrgAYyk.png

Opublikowano

Pamiętaj, że ZAWSZE masz nad nim przewagę, bo nigdy się nie spodziewa, że zaatakujesz.

siedzi na ławce, podchodzisz, jeb, gada z kolegą, podchodzisz jeb.

Jako, że się tego nie spodziewa, możesz stanąć obok niego, dobrze wycelować,

skupić się i po 1 uderzeniu (w twarz) powinien upaść na ziemię płacząc.

Od tej pory to on się będzie bał Ciebie, wiedząc, że możesz to zrobić jeszcze raz. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dlaczego każecie mu pobić rówieśnika? Przemoc problemów nie rozwiązuje. No i co, on go walnie przy pierwszej lepszej okazji, a ten nastepnego dnia będzie czekal na niego z kolegami pod szkołą,  tego chcecie?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Pamiętaj, że ZAWSZE masz nad nim przewagę, bo nigdy się nie spodziewa, że zaatakujesz.

siedzi na ławce, podchodzisz, jeb, gada z kolegą, podchodzisz jeb.

Jako, że się tego nie spodziewa, możesz stanąć obok niego, dobrze wycelować,

skupić się i po 1 uderzeniu (w twarz) powinien upaść na ziemię płacząc.

Od tej pory to on się będzie bał Ciebie, wiedząc, że możesz to zrobić jeszcze raz. :)

Po tym on mnie będzie z zaskoczenia bił

Dlaczego każecie mu pobić rówieśnika? Przemoc problemów nie rozwiązuje. No i co, on go walnie przy pierwszej lepszej okazji, a ten nastepnego dnia będzie czekal na niego z kolegami pod szkołą,  tego chcecie?

On idzie 1 vs 1 

Spytaj sie jej czy ma wszystko okej z główką xD

On mi zazdrości ze jego dziewczyna chce mnie a nie jego a ja jej nie chce .  

Porozmawiaj z nim, wywołaj u niego uczucie empatii, zapytaj się go jaki ma problem. Jeśli to nie poskutkuje powiedz o sprawie wychowawczyni

Będę miał opinie konfidenta 

Opublikowano

Słuchajcie mam już odpowiedni plan on się do mnie zacznie ja mu wyjebie gonga w ryj kolanko , lewy sierpowy  i bay bay :D Potem wychowawca przyzna że to była jego wina i git

Opublikowano

Po tym on mnie będzie z zaskoczenia bił

On idzie 1 vs 1 

On mi zazdrości ze jego dziewczyna chce mnie a nie jego a ja jej nie chce .  

Będę miał opinie konfidenta 

No, ale to, że Cię zaczepia i dusi jest wystarczającym powodem, żeby zadawać drugiemu człowiekowi ból? Najpierw spróbuj to rozwiązać inaczej, nie tyle co go bij, bo po co, to nic nie da, tylko staraj sie bronić od jego ataków, nie wiem.. jakoś go popychaj. MOże mu się znudzi. Ja bym krzyknal - czlowieku weź mnie kurwa zostaw, znajdz sobie inną ofiare, udajesz silnego atakując słabszego? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

No, ale to, że Cię zaczepia i dusi jest wystarczającym powodem, żeby zadawać drugiemu człowiekowi ból? Najpierw spróbuj to rozwiązać inaczej, nie tyle co go bij, bo po co, to nic nie da, tylko staraj sie bronić od jego ataków, nie wiem.. jakoś go popychaj. MOże mu się znudzi. Ja bym krzyknal - czlowieku weź mnie kurwa zostaw, znajdz sobie inną ofiare, udajesz silnego atakując słabszego? 

No w sumie ma powody z ta dziewczyna ale bez przesady , to że jestem słabszy to nie znaczy że może mnie bić . Będę do niego mówił żeby mnie nie bił a w tym czasie bym mu sprzedał gonga z zaskoczenia i bum. w końcu wierze w siebie 

Opublikowano

No w sumie ma powody z ta dziewczyna ale bez przesady , to że jestem słabszy to nie znaczy że może mnie bić . Będę do niego mówił żeby mnie nie bił a w tym czasie bym mu sprzedał gonga z zaskoczenia i bum. w końcu wierze w siebie

Masz racje, mozesz zadać mu ból wykorzystująć zaskoczenie, ale czy to w czymś pomoże? On może zrobić to samo jesli bedzie mial ochote

XrgAYyk.png

Opublikowano

miałem kiedyś takiego w gimbazie, zamknął mnie w kiblu jak byłem sie wylać a jak wylazłem to mu tak najebałem ,że na drugi dzień rodzice do dyra, ale przynajmniej juz nie dokucza a rodzice i tak zawsze mi mówili ,że jak ktoś mnie uderzy mam mu oddać, NIE BĄDZ CIPĄ!

Opublikowano

Masz racje, mozesz zadać mu ból wykorzystująć zaskoczenie, ale czy to w czymś pomoże? On może zrobić to samo jesli bedzie mial ochote

No w sumie tak , ale nie moge się tak łatwo dawać :)

Opublikowano

Słuchajcie mam już odpowiedni plan on się do mnie zacznie ja mu wyjebie gonga w ryj kolanko , lewy sierpowy  i bay bay :D Potem wychowawca przyzna że to była jego wina i git

Skończyłeś już kurwa planowanie? To co napisałeś nawet w 1/2 się nie spełni. Skąd wiesz że po twoim super mocnym gongu, koleś będzie tak ogłuszony że z pewnością przyjmie kolano i super sierpa od ciebie? Najlepiej to IMPROWIZOWAĆ 

Opublikowano

No w sumie tak , ale nie moge się tak łatwo dawać :)

Ale czy nie dawanie się oznacza, ze masz go napierdalać? Porozmawiaj z nim szczerze. 

Skoro wiesz co masz robic, to po co zalozyles ten temat?

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...