Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem w szkole

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czy nie dawanie się oznacza, ze masz go napierdalać? Porozmawiaj z nim szczerze. 

Skoro wiesz co masz robic, to po co zalozyles ten temat?

Rozmawiałem  z nim ale on swoje ''no tak weź ,każdy o tym wie i tak dostaniesz '' czy coś 

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozmawiałem  z nim ale on swoje ''no tak weź ,każdy o tym wie i tak dostaniesz '' czy coś 

No to jak się nie boisz konsekwencji uderz go raz, mocno. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Skończyłeś już kurwa planowanie? To co napisałeś nawet w 1/2 się nie spełni. Skąd wiesz że po twoim super mocnym gongu, koleś będzie tak ogłuszony że z pewnością przyjmie kolano i super sierpa od ciebie? Najlepiej to IMPROWIZOWAĆ 

no to kurwa może byś mi pomógł a nie kurwa piszesz ze to się nie uda to może bij się z kimś  i jak on cie będę napierdalał o ty myśl ,, a to się nie uda''  

Opublikowano

no to kurwa może byś mi pomógł a nie kurwa piszesz ze to się nie uda to może bij się z kimś  i jak on cie będę napierdalał o ty myśl ,, a to się nie uda''  

W jaki sposób mamy ci pomóc oprócz poprzez napisanie tego co i tak wiesz?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Rozumiesz co to znaczy słowo improwizacja i co wcześniej napisałem? Mam cie kurwa przez internet nauczyć jak się bić czy co? 

Opublikowano

No w sumie ma powody z ta dziewczyna ale bez przesady , to że jestem słabszy to nie znaczy że może mnie bić . Będę do niego mówił żeby mnie nie bił a w tym czasie bym mu sprzedał gonga z zaskoczenia i bum. w końcu wierze w siebie 

Jest wygrany i przegrany, choć przegrana żadna hańba

Szacunku zawsze warta jest podjęta walka

A to niejedna miarka, z którą się mierzy tchórzy

Co jak dojdzie co do czego, to spierdala, aż się kurzy

PROSTE ...

Opublikowano

Jest wygrany i przegrany, choć przegrana żadna hańba

Szacunku zawsze warta jest podjęta walka

A to niejedna miarka, z którą się mierzy tchórzy

Co jak dojdzie co do czego, to spierdala, aż się kurzy

PROSTE ...

Założyłem ten temat jak się obronić przed 1 ciosem czyli chwyt za szyję gdyż ma większą siłę ale temat zmierza w innym kierunku

Opublikowano

Założyłem ten temat jak się obronić przed 1 ciosem czyli chwyt za szyję gdyż ma większą siłę ale temat zmierza w innym kierunku

pociagnij mu z bani albo POCZEKAJ AZ CIE PUSCI I WTEDY MU ZAPIERDOL W RYJ PROSTE TYLKO DO TEGO JEST POTRZEBNA ODWAGA A U CIEBIE JEJ BRAK BO JAK BYS MIAL TO BY NIE BYLO TEGO TEMATU TYLKO KOLES ZBIERAL BY JUZ ZEBY

PS za szyje lapia tylko cipy

Opublikowano

Za takie czyny, ten "typek" może iść do poprawczaka. To że mu zajebiesz, nie rozwiąże tego problemu tylko może się bardziej pogorszyć. Zgłoś to na policję, wtedy się wszystko skończy z nim. Bo jak tego nie zgłosisz, to będzie tak cały czas póki z gimnazjum nie wyjdziesz i minie przynajmniej rok czasu, żeby zmądrzał i przestał.

Opublikowano

@blacha212, a co? ma czekać aż go wkońcu udusi, albo zrobi mu dużo gorszą krzywdę zrobi i wyląduje w szpitalu? Ludzie to i tak zrozumieją, takich tępaków trzeba tępić.

Opublikowano

Po pierwszej nie lataj z tym do nauczyciela ani rodziców, bo to nic nie da a tylko pogroszy sprawę.

Ważycie tyle samo? Ile? (+ wzrost) Skoro waży tyle co ty, to nie powinieneś mieć z nim problemów nawet jakby był wyższy od ciebie.

Weź sobie zobacz jak jest duszenie od tyły czy coś takiego po ang, wpisz na yt i poszukaj filimków tego typu.

Po twarzy lej w ostateczności.Złamiesz mu nos, poleje się krew, będzie dowód.Najlepiej celuj w brzuch, zwłaszcza w splot słoneczny, w żebra, kopnięcie w piszczel.Dostanie wpierdol to nabierze szacunki i resepktu do ciebie i powinien dać ci spokój.

Opublikowano

Jak będziesz mieć okazje to wyjeb mu przed wakacjami, jak plan nie wypali czyli potem Tobie wyjebie to trudno.

Będziesz miał nauczkę i zaczniesz ćwiczyć w wakacje, zwiększysz masę, siłę i po wakacjach lajtem będziesz mógł go klepać na dziurę. 

Opublikowano

Zaruchaj tą jego laskę, może ma słabą psychikę i popełni samobójstwo. Jednak lepszym pomysłem będzie zapisać się na jakieś Krav Magi. Tam z pewnością nauczysz się co zrobić w sytuacji, gdy ktoś Cię dusi od tyłu.

Opublikowano

Skoro on umie nawet trochę "poprawnie" uderzyć i waży o 15 kg od ciebie więcej to jak raz dostaniesz celnie w twarz to ty będziesz leżeć nie on. Sam wiem z doświadczenia, że małe knypki najwięcej gadają,planują, a jak przyjdzie do czegoś to oni zawsze dostają wpierdol. Skoro jest silniejszy to unikaj kontaktu fizycznego, albo kup kastet

Opublikowano

Jak Cię łapie za szyję, to po uderz w łokieć (od wewnętrznej) więc może Cię puści, a potem w ryj i w brzuch, popychasz go mocno i leży.

Albo kup kastet

Opublikowano

Jeżeli ten gościu też ma kastet, to gówno by mu to dało

Jeśli cię dusi od tyłu, to uderz mu z łokcia, najlepiej w brzuch, wtedy robisz co chcesz

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

to może ja od razu kupie paralizator i broń palną ? :D

Asg zawsze możesz kupić, postrzelać w niego kulkami po głowie. Jak nie jesteś dorosły, broni palnej ci nie sprzedadzą. Tak wiem, że to sarkazm był.

Słyszałem, że uderzenie w lewy bok może skutecznie go zatrzymać albo zabić. Zawsze możesz skoczyć mu na palce, jak cię atakuje. Możesz bić go gdzie chcesz, ale najwięcej bólu sprawi uderzenie w genitalia.

Opublikowano

powiedz do niego coś w stylu 'popi**doliło cie' przy wszystkich, zrobi mu się głupio

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Raczej nie rozwiązywałabym tego przemocą, może to się obrócić przeciwko Tobie. Spróbuj pójść z tą sprawą do dyrekcji, pedagoga. Jeżeli nie pomogę, powiedz rodzicom jak sprawa wygląda, może jak oni porozmawiają z dyrekcją - to ich ruszy. Tym bardziej, jeżeli masz świadków, którzy widzą, iż to ON zaczyna, a Ty działasz tylko w samoobronie - wtedy możesz przywalić ;d

Opublikowano

Ale wy macie problemy w współczesnym świecie :D

Oddaj tylko mocniej i już ... albo zapisz się na Kick Boxing ( POLECAM ) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...