Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 fake czy real?

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że mamy bardzo kulturalnego Redaktora metina.

Nie wiem kto was wybierał na posady w dziale , Bogusław Linda ?

Nie mam zamiaru rozmawiać z osobami które nie mają szacunku dla ludzi , zwłaszcza gdy zajmują określone stanowisko na tym forum .

Dlatego zrezygnowałem z reklamy na tym forum , Hejty i 0 normalnych graczy bo 75% to cheaterzy .

Temat do zamknięcia , nie mam zamiaru użerać się tutaj. Jak ktoś będzie chciał zagrać to wbije na forum i zapyta.

A dla pana redaktora który pewnie jeszcze nie dorósł i struga cwaniaka w necie a gdyby spotkał IsAmU w realu to by pierwszy leciał po autograf.

Co do tęczaków w IS.

Daliśmy je za diabelskie znaki nie za diabelskie monety . Czyli tak jakby ich w ogóle nie było w IS.

Bądźcie rozsądnij, i bazujcie na propozycjach graczy.

Bo to graczom ma się dobrze grać ;)

A co do reklamy na tym forum, to prawda.

Wystarczy wam reklama na youtube. :)

Stay Trippin.

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że mamy bardzo kulturalnego Redaktora metina.

Nie wiem kto was wybierał na posady w dziale , Bogusław Linda ?

Nie mam zamiaru rozmawiać z osobami które nie mają szacunku dla ludzi , zwłaszcza gdy zajmują określone stanowisko na tym forum .

Dlatego zrezygnowałem z reklamy na tym forum , Hejty i 0 normalnych graczy bo 75% to cheaterzy .

Temat do zamknięcia , nie mam zamiaru użerać się tutaj. Jak ktoś będzie chciał zagrać to wbije na forum i zapyta.

A dla pana redaktora który pewnie jeszcze nie dorósł i struga cwaniaka w necie a gdyby spotkał IsAmU w realu to by pierwszy leciał po autograf.

Co do tęczaków w IS.

Daliśmy je za diabelskie znaki nie za diabelskie monety . Czyli tak jakby ich w ogóle nie było w IS.

Już się tak nie wychwalaj tym isamu. Nie każdy jest jego widzem a jakbyś nie zauważył to średnia wieku jego widzów spadła w tych czasach do 13 lat. Nie wspomne już o zdjęciu Nitra na spotkaniu. "..Średnia wieku 13 lat i bez strachu..." Isamu wcześniej dodał filmik ze swojego metup z widzami i byli to 17-18 latkowie. Było to około rok/dwa lata temu. Teraz to jest banda dzieciarni które robią wszystko co im powie ich "buk". JP Armia = dzieci. Taka jest prawda a co do Ciebie bambos i Twojej wypowiedzi. "... zrezygnowałem z reklamy na tym forum... " Czyżby to był Twój serwer? Czyżbyś się reklamą zajmował ? No nie wiem ale tak to zabrzmiało. Wszyscy bambosiku pamiętają Cię z B.....i. Sam dobrze wiesz że hajs im z ravi ucieka dlatego ten drugi serwer. Czemu tak sądzę? Isamu w jednym ze swoich vlogów wspomniał że nigdy ravia s2 nie wyjdzie, chyba że s1 nie będzie na siebie zarabiać. Wtedy po jakimś czasie oba te serwery złączą.

@topic Wszystko zostało wyjaśnione. Temat do zamknięcia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione.

Do czasu aż moderator zamknie - jest moze jakis ciekawy prawdziwy hard ( nie zadne hard medium) z 55 ku do g itp i normalnym dropem zmianek i dodan?

Opublikowano

Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione.

Do czasu aż moderator zamknie - jest moze jakis ciekawy prawdziwy hard ( nie zadne hard medium) z 55 ku do g itp i normalnym dropem zmianek i dodan?

Zapraszam na serwer Revilla który wystartuje 27 czerwca. 

hx

Prace trwają. Pozdrawiam

@topic Poszedł raport o zamknięcie 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

nie jest to fake iż na forum pojawił się temat prosto od 'Asiga' tak że Ravia na 100% pojawi się a startuje 27 czerwca o ile dobrze pamiętam

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

nie jest to fake iż na forum pojawił się temat prosto od 'Asiga' tak że Ravia na 100% pojawi się a startuje 27 czerwca o ile dobrze pamiętam

po informacji jaki typ serwera to bedzie ( wbic skilel moza tylko jak wyda sie na is ) chyba nikogo to nie obchodzi. z reszta czytaj gore - temat do zamkniecia!!!

Opublikowano

Zapraszam na serwer Revilla który wystartuje 27 czerwca. 

http://revilla.pl/

Prace trwają. Pozdrawiam

@topic Poszedł raport o zamknięcie 

W ten sam dzien startuje duzo fajnych hardów :)

Będzie bardzo ciężki wybór ale jeśli zrobią ravie s2 naprawde dojebaną to wybór będzie prosty ^^

No i oczywiście nie bazowaną na pay2winw 100%..

Stay Trippin.

Opublikowano

dojebaną? kreci was wbijanie skilli albo 3 miesiace albo odrazu wydajac na is? bambos zaslania sie mega hardem. ma racje, ale tylko dla nie kupujacych w is... kolejny serw pod is

Opublikowano

Teraz widzę że IsAmU jest tyle wart co FuBu. Trochę szkoda ale tak to jest jak zerwało się z metinem i pompuje się tylko kanał grami z dupy i seriami dla JP Armii aka "Jesteśmy z podstawówki" a starzy normalni widzowie którzy byli z nim "od początku" w większości go opuścili. Jeszcze teraz ten jego serwer MC potwierdził że tworzy tylko dla dzieci do lat max 16

Opublikowano

Teraz widzę że IsAmU jest tyle wart co FuBu. Trochę szkoda ale tak to jest jak zerwało się z metinem i pompuje się tylko kanał grami z dupy i seriami dla JP Armii aka "Jesteśmy z podstawówki" a starzy normalni widzowie którzy byli z nim "od początku" w większości go opuścili. Jeszcze teraz ten jego serwer MC potwierdził że tworzy tylko dla dzieci do lat max 16

FuBu myśle że już tak cięty na hajs nie jest, widać to po dungeonie, Bambus3k, zrobił nowy dung dla malych poziomow na ktorym mozna ladnie zarobic, wiec ja mysle ze jakby FuBu sie nie zgodzil, to dungeon by nie powstal, aby na nim zarabiac.

Opublikowano

Przepraszam bardzo... ale jak czytam wasze idiotyczne wypowiedzi to leje pod siebie ... Mianowicie jeśli chcesz grać na łatwym privie idź na : XenoxaMT2 , PandoreMT2 itp. Powiedz mi jaka jest satysfakcja ze wbiles skile na P na serverze na ktorym zajmuje to 1 dzien oO ? po 2. nikt nikogo nie zmusza do grania na hardach ... wiem sam po sobie . gralem 2 miechy na pandorze i na 150 lv archerkiem z full dps nie bylo nawet 250 lv ktory by wygral pvp ... i nie mialem w 10 % takiej satysfakcji jak na ravii gdy na 35 lv mialem 2xP itp ;) ( P.S. na ravii osiągnąłem duzo , duzo wiecej ) ale musialem z 300 metkow ubic zeby dropnąc ku i wgle pozniej hematy na egzo i rady i te 2xP mialem po 2 tygodniach ostrego tyrania. Tak więc jesli chcecie grac na severach na ktorych bd gral miesiąc czasu a koles w 3 dni sie tego samego eq dorobi to P0MPKA. " Arivederczi Roma " ^,*

Opublikowano

hard? ravia s2 bedzie hardem - dla ludzi biednych ktorych nie stac na wydawanie 200 zl tygodniowo na is... to jest easy dla bogaczy i hard dla biednych 

Opublikowano

Przepraszam bardzo... ale jak czytam wasze idiotyczne wypowiedzi to leje pod siebie ... Mianowicie jeśli chcesz grać na łatwym privie idź na : XenoxaMT2 , PandoreMT2 itp. Powiedz mi jaka jest satysfakcja ze wbiles skile na P na serverze na ktorym zajmuje to 1 dzien oO ? po 2. nikt nikogo nie zmusza do grania na hardach ... wiem sam po sobie . gralem 2 miechy na pandorze i na 150 lv archerkiem z full dps nie bylo nawet 250 lv ktory by wygral pvp ... i nie mialem w 10 % takiej satysfakcji jak na ravii gdy na 35 lv mialem 2xP itp ;) ( P.S. na ravii osiągnąłem duzo , duzo wiecej ) ale musialem z 300 metkow ubic zeby dropnąc ku i wgle pozniej hematy na egzo i rady i te 2xP mialem po 2 tygodniach ostrego tyrania. Tak więc jesli chcecie grac na severach na ktorych bd gral miesiąc czasu a koles w 3 dni sie tego samego eq dorobi to P0MPKA. " Arivederczi Roma " ^,*

No właśnie to będzie ravia s2

Opublikowano

No dobrze, to grajcie i miejcie satysfakcję ze wbilem np 70 lv i nie wydalem nawet grosza na grę :> i uwierzcie ze bd to dla was super osiągnięcie :> a poza tymi rzeczami z isa bd dalo sie handlowac wiec wcale nie musicie wy ladowac w isa ^^

Opublikowano

No dobrze, to grajcie i miejcie satysfakcję ze wbilem np 70 lv i nie wydalem nawet grosza na grę :> i uwierzcie ze bd to dla was super osiągnięcie :> a poza tymi rzeczami z isa bd dalo sie handlowac wiec wcale nie musicie wy ladowac w isa ^^

Nie, Nie można handlować. Ani tęczakami ani radami. Dlatego na serwer nie zawitam.

Opublikowano

to juz jakis plus... ale obawiam sie, ze małolaty będą wydawać mnóstwo na is i będą sprzedawać po 12393931913293 kk... a nie wiesz czy bedzie mozna wbijac skille kamolami?

Opublikowano

Ponoć serwer ma powstać, ciekawy jestem tylko jaki typ serwera będzie.

Jakbyś przeczytał parę komentarzy to byś wiedział że powstanie serwer taki jak ravia s1 tylko jeszcze trudniejszy z dopompowanym IS'em aby Wielki Wuc Isamu zarobił złotówki na dzieciarni z jego armii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...