Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 fake czy real?

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie tylko takie.. Skoro z s1 sobie ledwo dają rade to jak chcą utrzymać s2 ? Będzie tak jak z s1 czyli :

Do czasu jak się będą zgadzać hajsy to jakieś "zainteresowanie" będzie.. A póżniej to raczej każdy kto gra na tym serwie wie co się stanie ^^ 

GM od święta na 5 min zbanować kilka botów i cześć.

A przecież wyeliminowanie tych botów jest proste.. Tylko trzeba chcieć ! Problem polega na tym że po tej zmianie co by nagrywali na YT ? I jak okazywali swoją aktywnośćw grze ?

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli ma być wszystko w ISie to wątpie że ludzie będą grać na takim czyms

znajdą się nieświadomi idioci zaślepieni isamu :P

Stay Trippin.

Opublikowano

Mam nadzieje, że fake. Kolejny serwer od tej bandy dzieciarni jest najgorszym pomysłem jaki mógłby powstać.

Nie dość, że adminstracja to pajace, to na serwerze pełno gimbazy z tekstami "łubudubu jebac fubu", dno.

Póki serwer bedzie pod kase i prowadzony przez takiego imbecyla jakim jest isamu, to nie mam nawet zamiaru tam iść. Pies na kase, tak samo jak ta cała gimbaza z youtubera z nitrem na czele.

Piszecie, ze jezeli bedzie reklama to beda gracze, gówno prawda.

Zeby reklama działała, serwer musi też dawać coś od siebie czego przykładem jest vixa.

Serwer marny, reklama duża... zainteresowanie było spore z początku, jak sie zobaczyło jaki jest serwer to sie nawet nie chciało siedziec chwili dluzej.

Reklama w tych czasach to nie wszystko.

Opublikowano

Isamu aka postrach dzieci do lat 14 i wielki karierowicz YT który przy marnym funkcjonowaniu serwa woli nagrywać filmiki z innych gier xD

Ale wiadomo że ludzie dla których jest wzorem i tak pójdą grać na tym gównie.. nawet jak da jakies gówno do is za 100 zł .

Opublikowano

Wnioskując... kolejnym serwerem po ravi s1 miałabyć pompa i nagle z du*y pojawa się ravia s2. Przypadek? Niee :D Jeżeli Is będzie wyglądał tak jak piszą użytkownicy wyżej to ja podziękuje nawet Isamu nie pomoże:D

Opublikowano

Ale przecież IsAmU nie jest technikiem, a to że będzie masa idiotów to norma, czego się spodziewać? Pokrzyczą i przestaną, lel. Spodziewałem się easy, ale na harda też wpadnę, widzimy się na starcie. :>

Na plu też masz całą grę w isie i co? Nadal grają, a ravia się trzyma i nie zapowiada się by padała, także przestań gadać głupoty bo oceniasz serwer tylko po tym wieśniackim "jp & jf" itd, takze elo.

Opublikowano

Kurw... Bambos jak robisz serwer mega hard to Tęczaki wypierdol z ISa to jest minimum co musisz wyjebac i metale aka zaklete lustra i dodaj do dropu albo wcale nie rob i elegancko będzie .

Opublikowano

Ale przecież IsAmU nie jest technikiem, a to że będzie masa idiotów to norma, czego się spodziewać? Pokrzyczą i przestaną, lel. Spodziewałem się easy, ale na harda też wpadnę, widzimy się na starcie. :>

Na plu też masz całą grę w isie i co? Nadal grają, a ravia się trzyma i nie zapowiada się by padała, także przestań gadać głupoty bo oceniasz serwer tylko po tym wieśniackim "jp & jf" itd, takze elo.

tyle ze Cwel Isamu bedzie Reklamowal serwer stad beda dzieci JP JB SOL MACZ :( ELO 

@ Na serwerze nie zagram jezeli bedzie pay2win i wiele ludzi bedzie mialo to samo zdanie ... zrobia ciezszy serwer od Pl'a :)

image.png

Opublikowano

tyle ze Cwel Isamu bedzie Reklamowal serwer stad beda dzieci JP JB SOL MACZ :( ELO 

@ Na serwerze nie zagram jezeli bedzie pay2win i wiele ludzi bedzie mialo to samo zdanie ... zrobia ciezszy serwer od Pl'a :)

Zawsze jest taka opcja "wyłącz czat", poza tym ja ci nie karze, rób co chcesz.  1f495.png

Forum będzie to samo? Czy inne?

Opublikowano

Serwer już się wypalił i każdy z pokolenia lamusamu wydorośleje. Jak s1 olalli to jaką ludzie mają pewność że s2 po 3 msc nie będzie to samo ? xD

"Imaaguś" Na plu też masz całą grę w isie i co? Nadal grają, a ravia się trzyma i nie zapowiada się by padała, także przestań gadać głupoty bo oceniasz serwer tylko po tym wieśniackim "jp & jf" itd, takze elo.

I na ravii też jeszcze trochę to zrobią bilety między s1 a s2 & yang w IS - A ty to będziesz łykać jak zły

Opublikowano

Akurat ja lubie gdzie jest naprawde multum dzieciarni i jak jest ta cała jp armia.Co jak co ale te jp dzieci klepie się najlepiej bo przecież wiadomo że już w pierwszy dzień ogarnięci gracze odstawią te dzieci z lvlami i jedynym naszym problemem będzie to czy nie dać  im expić na ch1 czy ch2

Opublikowano

Serwer już się wypalił i każdy z pokolenia lamusamu wydorośleje. Jak s1 olalli to jaką ludzie mają pewność że s2 po 3 msc nie będzie to samo ? xD

"Imaaguś" Na plu też masz całą grę w isie i co? Nadal grają, a ravia się trzyma i nie zapowiada się by padała, także przestań gadać głupoty bo oceniasz serwer tylko po tym wieśniackim "jp & jf" itd, takze elo.

Edit: I porównując Ravie do PL pokazujesz swoją ideologie którą wbił Ci do głowki lamusamu. PL ma licencje a ravia to zwykły prywaciak ? Zawsze za oficjal się płaci bo tam masz pewność.

I na ravii też jeszcze trochę to zrobią bilety między s1 a s2 & yang w IS - A ty to będziesz łykać jak zły

Opublikowano

Ravia s2 wyjdzie na 100% tylko nie wiadomo kiedy.Nawet na forum ravi jest dział ravia serwer 2 tak więc nic tylko czekać.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Fajnie jak by wyszła ale to już będzie full is i tez 100% olania administracji do serwera i graczy na pewno to nie będzie to jak na początku s1 same dzieci tak zwane "jp armi"będą grać więc o tolerancji anie dobrej gry nie ma mowy.

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Fajnie jak by wyszła ale to już będzie full is i tez 100% olania administracji do serwera i graczy na pewno to nie będzie to jak na początku s1 same dzieci tak zwane "jp armi"będą grać więc o tolerancji anie dobrej gry nie ma mowy.

Co do tego że to będzie serwer full is to się zgodzę ale na pewno przez pierwsze miesiące administracja będzie się starać.Graczy moim zdaniem będzie bardzo dużo gracze z ravi s1+gracze z innych serwerów+gracze czekające na pompemt2 hmm myśle 1,5k+ online na pewno.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zawsze jest taka opcja "wyłącz czat", poza tym ja ci nie karze, rób co chcesz.  1f495.png

Forum będzie to samo? Czy inne?

Dobra, ale skończ już.

Pl to firma [wiadome o co chodzi [gf]], firme możesz zaskarżyć, a z ravią nic nie zrobisz. Padnie to padnie jak każdy inny serwer.

Serwery prywatne mają być z reguły po to, aby grało się przyjemnie. Jeżeli miałbym wybierać mega mega harda [był mortis = top 3 i żałuje] wybrał bym pla. Serwer 1 - prawie bez kontaktu z graczami, na pomoc nie ma co liczyć a wychodzi 2.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Powiem tak..

Jeśli zrobią Ravie s2 w pewnym stopniu podobną do s1, to graczy będą mieli od zajebania i jeszcze więcej.

Nie ma co tutaj robić jakiegoś mega mega mega harda bo to jest bez sensu, będzie tylko płacz "lol zal ale trudny exp ide stont".

Może i ravia s1 dla wielu jest trudna i nudna, ale zazwyczaj piszą to osoby które wbiły tam 35lvl i ksuli im metki w m2.

Więc patrząc nawet na zarobki, to chyba lepiej jeśli na serwerze gra więcej osób i więcej osób wyśle w is, niż na jakimś mega hardzie gdzie bez isa będziesz zerem.

A najlepiej jakby weles postawił Nawie, identyko jak z przed paru lat ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Powiem tak..

Jeśli zrobią Ravie s2 w pewnym stopniu podobną do s1, to graczy będą mieli od zajebania i jeszcze więcej.

Nie ma co tutaj robić jakiegoś mega mega mega harda bo to jest bez sensu, będzie tylko płacz "lol zal ale trudny exp ide stont".

Może i ravia s1 dla wielu jest trudna i nudna, ale zazwyczaj piszą to osoby które wbiły tam 35lvl i ksuli im metki w m2.

Więc patrząc nawet na zarobki, to chyba lepiej jeśli na serwerze gra więcej osób i więcej osób wyśle w is, niż na jakimś mega hardzie gdzie bez isa będziesz zerem.

A najlepiej jakby weles postawił Nawie, identyko jak z przed paru lat ;)

Dobrze gadasz. 

Opublikowano

Mam nadzieje, że fake. Kolejny serwer od tej bandy dzieciarni jest najgorszym pomysłem jaki mógłby powstać.

Nie dość, że adminstracja to pajace, to na serwerze pełno gimbazy z tekstami "łubudubu jebac fubu", dno.

Póki serwer bedzie pod kase i prowadzony przez takiego imbecyla jakim jest isamu, to nie mam nawet zamiaru tam iść. Pies na kase, tak samo jak ta cała gimbaza z youtubera z nitrem na czele.

Piszecie, ze jezeli bedzie reklama to beda gracze, gówno prawda.

Zeby reklama działała, serwer musi też dawać coś od siebie czego przykładem jest vixa.

Serwer marny, reklama duża... zainteresowanie było spore z początku, jak sie zobaczyło jaki jest serwer to sie nawet nie chciało siedziec chwili dluzej.

Reklama w tych czasach to nie wszystko.

Widzę że mamy bardzo kulturalnego Redaktora metina.

Nie wiem kto was wybierał na posady w dziale , Bogusław Linda ?

Nie mam zamiaru rozmawiać z osobami które nie mają szacunku dla ludzi , zwłaszcza gdy zajmują określone stanowisko na tym forum .

Dlatego zrezygnowałem z reklamy na tym forum , Hejty i 0 normalnych graczy bo 75% to cheaterzy .

Temat do zamknięcia , nie mam zamiaru użerać się tutaj. Jak ktoś będzie chciał zagrać to wbije na forum i zapyta.

A dla pana redaktora który pewnie jeszcze nie dorósł i struga cwaniaka w necie a gdyby spotkał IsAmU w realu to by pierwszy leciał po autograf.

Co do tęczaków w IS.

Daliśmy je za diabelskie znaki nie za diabelskie monety . Czyli tak jakby ich w ogóle nie było w IS.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Wszysktko fajnie ale musz być Tęczaki ? Bez tęczaków była by większa rywalizacja cięzej by sie wbijalo skille i wtedy byl to mega hard 

Opublikowano

no to co ludzie? czekamy na ravie2^^ niedlugo pewnie Isamu poda dokładna date na swoim kanale.

Bambos pisal, ze 27 start.

Opublikowano

Stronka, forum ravi mi nie dziła ( ten sam błąd który mam od lat, raz jest raz nie ma) ale z tego co piszecie  na ravie s2 mam jedno słowo : syf

widać na pierwszy rzut oka pod co będzie stworzony ten serwer. Członkowi armii Jesteśmy Piz*ami  piszą " a na pl tez sa zwoje egzo i rady tylko  w is" a wiec drogi dzieciaku - juz ci odpowiadam.

1. nie tylko all is, zauwaz ile itemow pochodzi z eventow.

2. pl to pl. priv to priv. nie ma porownania miedzy privem. wiadomo co sie wybiera, jesli ma sie wybrac miedzy dobrym pl a dobrym privem. w odniesieniu do tej sytuacji jest to all is pl vs all is ravia - wybralbym to 1 ( jesli bym musial, jakos mnie nie ciagnie)

liczylem na porzadnego, ale i sprawiedliwego harda. podobienstwo miedzy serwerem normalnym a serwerem is  to : is, lekkie ulatwienie gry . roznice miedzy serwerem normalnym a is to : w serwerze is is to juz nie jest zwykly item shop do ulatwienia gry. zaczymaja tworzyc sie dwie grupy. gracze wydajacy pieniadze na ISa - maksymalnie z przodu i gracze którzy nie wydają tak nałogowo jak poprzedni - trzymają się z tylu. Różnica między tymi dwoma grupami to... hmm... tak jak dla nazisty roznica miedzy niemcem czystej krwi a zydem.

@1373230489-U611928.pngઉગઅઉ૦ઙ

drogi ઉગઅઉ૦ઙie - nie, nie w ten sposób. Jeszcze sie przekonasz,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...