Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trollingi rankedów :D

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no ale co się go czepiacie? :D 

Niech psuje grę polaczkom, które potrafią tylko wyzywać ;)

Jak ktoś umie grać to i tak z tego silvera wyjdzie prędzej czy później -15 pkt to nie jest tak dużo więc nie róbcie wielkiej afery.

Jedni ciskają na botach, a to jest gorsze a drudzy sobie grają dla zabawy bo mają jakieś życie a nie jak wy 24/7 przed kompem.. i '"oby tylko wygrać tego rankeda'"

Chill ludzie. :) 

Zagraj ADC Maokaiem .

lucyfergif.gif

Opublikowano

Przeważnie się zaczyna taki troll od tego że nie może wyjść z ligi więc taki śmieć od razu myśli "Jak ja nie mogę wyjść to niech inni też mają trudniej".

Z takich ludzi aż płakać się chce... Wyjdźcie na miasto się przewietrzyć albo nie wiem co bo tylko no-lificie i tyle...

Ja ostatnio meczyk w lola grałem w kwietniu bo zrobiłem sobie przerwę by od takich debili odpocząć :)

Opublikowano

Nie wiem po co to robisz. Trollujesz na tym swoim drugim koncie a na innym niby "challengera" jakbyś chciał to byś wbił - ok. Lecz jestem 100% pewny że także jak ci się trafi troll wyzywasz,płaczesz itp.

Nie widzę najmniejszego sensu

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie wiem po co to robisz. Trollujesz na tym swoim drugim koncie a na innym niby "challengera" jakbyś chciał to byś wbił - ok. Lecz jestem 100% pewny że także jak ci się trafi troll wyzywasz,płaczesz itp.

Nie widzę najmniejszego sensu

Od pewnego czasu ( 2 miesięcy ) zacząłem mieć O WIELE WIELE większy dystans do gry ,dzięki trollowaniu i rozumiem trolli z powodem.

Jaki czelendzer zwykly gold II grajacy jak max platyna IV

Przeważnie się zaczyna taki troll od tego że nie może wyjść z ligi więc taki śmieć od razu myśli "Jak ja nie mogę wyjść to niech inni też mają trudniej".

Z takich ludzi aż płakać się chce... Wyjdźcie na miasto się przewietrzyć albo nie wiem co bo tylko no-lificie i tyle...

Ja ostatnio meczyk w lola grałem w kwietniu bo zrobiłem sobie przerwę by od takich debili odpocząć :)

Dzięki ,smutno mi ,że nazywasz mnie debilem ,wolałbym określenie '' Troll,niszczyciel gier słabym graczom ''. Ja no lajfie hmmm masz rację ,ale na dwór też wychodzę. Ciesze się ,że sobie przerwę zrobiłeś ,życzę wyższej dywizji i mniej trolli  :)  

Właśnie grałem postacią o nazwie '' Fiddlestick '' ,SS z gry tuż po grze w tym poście :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie dziwie się że potem polaczki innym kojarzą się tylko z Trollami, dziećmi neo itp.

Nie żebym cie wyzywał od dzieci neo ale do "Trolla" jak sam powiedziałeś się zaliczasz więc także psujesz naszą opinie.

Możliwe że masz w dupie opinie Polski na arenie międzynarodowej ale ja nie i mam ogromny ból dupy jak to widzę przez co prośba od Wujka Skosas'a. Skończ z tym

PS: Podobno nie tolerujesz chamstwa itd. i mówisz że troll to nie to samo lecz po zakończeniu gry zazwyczaj "srasz" wulgami na ludzi, żałosne.

Opublikowano

Spierdalaj mi z tematu.

Dobre plejsy z czatu ludzie :

22802091834788871043.jpg

Dobre dobre, ta ikonka malphite -.^

@edit:

Skoro to troll, czemu zamazałeś bany ;)?

Opublikowano

Dobre dobre, ta ikonka malphite -.^

@edit:

Skoro to troll, czemu zamazałeś bany ;)?

shen amumu soraka   tyle w temacie ^^

Nie dziwie się że potem polaczki innym kojarzą się tylko z Trollami, dziećmi neo itp.

Nie żebym cie wyzywał od dzieci neo ale do "Trolla" jak sam powiedziałeś się zaliczasz więc także psujesz naszą opinie.

Możliwe że masz w dupie opinie Polski na arenie międzynarodowej ale ja nie i mam ogromny ból dupy jak to widzę przez co prośba od Wujka Skosas'a. Skończ z tym

PS: Podobno nie tolerujesz chamstwa itd. i mówisz że troll to nie to samo lecz po zakończeniu gry zazwyczaj "srasz" wulgami na ludzi, żałosne.

on się do mnie przyczepił już w grze ,a grał gorzej ode mnie niż ja trollując :)

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...