Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trollingi rankedów :D

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze beka jak jakaś spierdolina nie potrafi grać i piszę że jest trollem zeby czasem nie myśleli że jest taki slaby.

wieczna pogarda dla ciebie typie

09218290084125051003.jpg

Twoje uznanie się nie liczy :)

I specjalnie dla ciebie  ( zapomniałem wczoraj wrzucić ) Surrender dali -.-

16069725376301747658.jpg68619842168669752428.jpg

47990292595971448862.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobry inglisz aj dżast win top a gry chujowe hehe silver 2

To ma być troll ,jakbyś nie załapał

Widzę że nie trollujesz lecz grasz normalnie 

Uważasz ,że granie fiddlem pod AD i jeszcze ( nie wiem  jakim  cudem ) wygranie tego na jungli to nie  troll ._.?

Nie chce złapać reporta ,chce mieć bekę i spaść do brązu.

Podawajcie czym mam grać

Zaraz będę grać..

09649764580296753572.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Widzę, że ktoś tutaj posiada poziom inteligencji na poziomie gimnazjum obrażając kogoś rodziców, a do tego niszcząc kogoś grę + chwalenie się tym na forum

Spokojnie każdy może "trollować" ale zawsze można napisać do supportu skoro mamy twój nick :>

Opublikowano

Widzę, że ktoś tutaj posiada poziom inteligencji na poziomie gimnazjum obrażając kogoś rodziców, a do tego niszcząc kogoś grę + chwalenie się tym na forum

Spokojnie każdy może "trollować" ale zawsze można napisać do supportu skoro mamy twój nick :>

Mogę nawet ci podać link do supportu

https://support.leagueoflegends.com/home

Btw. na czyjąś prośbę AD Taric na topie :D ( status )

47990292595971448862.png

Opublikowano

z vayne ap nie ma frajdy, polecam nasusa ap, bądź kassadina adc(nafeedowany odziwo jest świetną postacią, sam zobacz, jeśli byś mógł to wyślij screena z końcówki rozgrywki) :) Życzę jak najszybszego brązu :]"

@I jesli mozesz to kliknij u mnie w "cytuj" abym nie ominął tego, bo pewnie zapomne, a tak to mi komunikat wyskoczy.

Opublikowano

Takie zachowanie jakie pokazujesz w lobby (np wyzywanie matki) jest zenujace... to nie jest zaden troll, rozumiem ze jestes jeszcze mlody i hormony szaleja ale tym raczej nikomu nie zaimponujesz.

Zeby nie bylo, powodzenia w osiaganiu celu.

Opublikowano

Takie zachowanie jakie pokazujesz w lobby (np wyzywanie matki) jest zenujace... to nie jest zaden troll, rozumiem ze jestes jeszcze mlody i hormony szaleja ale tym raczej nikomu nie zaimponujesz.

Zeby nie bylo, powodzenia w osiaganiu celu.

To jest troll tylko opanuj się ,nie jestem taki :) ,poza tym to było tylko raz i już to zmieniłem ,piszę tylko np. top or top

z vayne ap nie ma frajdy, polecam nasusa ap, bądź kassadina adc(nafeedowany odziwo jest świetną postacią, sam zobacz, jeśli byś mógł to wyślij screena z końcówki rozgrywki) :) Życzę jak najszybszego brązu :]"

@I jesli mozesz to kliknij u mnie w "cytuj" abym nie ominął tego, bo pewnie zapomne, a tak to mi komunikat wyskoczy.

Kassadin AD? No problem  o dziwo go nie zwróciłem po reworku

O dziwo zajebisty team ,nie chciało mi się jakiemuś typkowi przegrać serii do golda ,więc :))  Malphite ult + fiddle ult + nunu flash + ult 

Btw. solowałem każdą tam kur** ,prócz Jaxa :D

Silvery takie proste52352321877184213248.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Taki typowy Polak, zawsze znajdzie czas żeby "zgnoić" innych i zepsuć komuś grę,i to jeszcze samemu tracąc czas. Zająłbyś się czymś pożytecznym, w gimbazie trwa chyba okres miłosierdzia, więc idź się coś poucz żebyś zdał ten rok i nie miał poprawki we wrześniu.. :)

Opublikowano

Taki typowy Polak, zawsze znajdzie czas żeby "zgnoić" innych i zepsuć komuś grę,i to jeszcze samemu tracąc czas. Zająłbyś się czymś pożytecznym, w gimbazie trwa chyba okres miłosierdzia, więc idź się coś poucz żebyś zdał ten rok i nie miał poprawki we wrześniu.. :)

4.5 średnia pozdrawia i to zawalona przez religie :)

Właśnie płaczku gram eve pod AD ,ale papier :C

Evelyn pod AD to jeszcze nie troll  :P

Nie raz widziałem jak ktoś tak grał.

Flara>botrk>hydra.

Z moją budową postaci pewnie :D

35521377901620169937.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

4.5 średnia pozdrawia i to zawalona przez religie :)

Właśnie płaczku gram eve pod AD ,ale papier :C

Evelyn pod AD to jeszcze nie troll :P

Nie raz widziałem jak ktoś tak grał.

Flara>botrk>hydra.

Opublikowano

Co za oksymoron "Nie toleruję : chamstwa."

To jest trolling chamstwo to np. ch*J  ciw  morde bo tutaj jesteś.

Własnie gram rankeda gragasem ad niebawem ss :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Dobra tylko jak będziesz robić trollmatch to uprzedź zanim z Tobą zagram. Nie chcę mieć zjebanego meczu.

Ty 30lvl nie masz ,czytaj nazwę tematu omg...

Dzisiaj jeszcze zagram z 4 rankedów ,jakieś pomysły czym zagrać :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jak to ktoś powiedział na youtube, nie pamiętam kto.

Psucie gier no to nie jest trolling żaden, tylko chamstwo. Co powiedział dalej, to nie będę mówił.

Jak cię to bawi, to gratuluję pomysłowości. Wielu było takich przed tobą.

343731479829004887779.png

Opublikowano

ja pierdole, szansa że taki troll jak on wapdnie na was (mimo że i tak do konca nie trolluje bo gra normalnie tylko, że tak powiem - uniwersalnie) jest znikoma, a pierdolicie jakby wam wyruchał matke.
PS. still waiting for kassadin adc ^^. Chciałem go kupic wyłącznie dla opcji z ad, ale musi to ktos zamiast mnie sprawdzic zanim wydam PZ :] pozdro

Opublikowano

ja pierdole, szansa że taki troll jak on wapdnie na was (mimo że i tak do konca nie trolluje bo gra normalnie tylko, że tak powiem - uniwersalnie) jest znikoma, a pierdolicie jakby wam wyruchał matke.

PS. still waiting for kassadin adc ^^. Chciałem go kupic wyłącznie dla opcji z ad, ale musi to ktos zamiast mnie sprawdzic zanim wydam PZ :] pozdro

No raz grałem na kassadina full AD  strasznie mocny najbardziej mobilny ad CASTER ( niektórzy myślą ,że adc to tylko np. ashe ).

Właśnie będę grać jakieś rankedziki jakieś ,dzięki za pomysły w przyszłości je zrealizuje ( niektórych bohaterów nie mam ).

Nie było mnie ze względu wycieczki no_lajfy <3

47990292595971448862.png

Opublikowano

Żebym nie trafiła na Ciebie....... :mellow:

Rozumiem, że jedno konto masz do trollowania rankedów? Ale masz jeszcze inne, gdzie masz tego GOLD'a? :p

Jaka teraz postać będzie pod trololo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...