Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trollingi rankedów :D

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żebym nie trafiła na Ciebie....... :mellow:

Rozumiem, że jedno konto masz do trollowania rankedów? Ale masz jeszcze inne, gdzie masz tego GOLD'a? :P

Jaka teraz postać będzie pod trololo?

Hmm to nie taki troll jak Ty myślisz :)

Nie staram się zepsuć gry osobom ,które widać stać na wyższą ligę. Ja z takimi osobami wygrywałem ,więc odpłacam się tym samym ( tak wiem to nie te same osoby ).

Tak mam jedno do trollingu ,a 2 Golda II ( nie chce mi się platyny wbijać ) ,bo to jeszcze większe gówno i brzydko ramka wygląda. 

Może jakieś propozycje :D?

Dobra już gram AP Tristaną na midzie ,możesz dać na następny mecz

*

Ja bym chetnie z toba potrollowal tylko nie mam konta ;/

W sensie ze konta tak nisko silver 5-silver 1

Się gra ,się ma kilka kont :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Hmm to nie taki troll jak Ty myślisz :)

Nie staram się zepsuć gry osobom ,które widać stać na wyższą ligę. Ja z takimi osobami wygrywałem ,więc odpłacam się tym samym ( tak wiem to nie te same osoby ).

Tak mam jedno do trollingu ,a 2 Golda II ( nie chce mi się platyny wbijać ) ,bo to jeszcze większe gówno i brzydko ramka wygląda. 

Może jakieś propozycje :D?

Dobra już gram AP Tristaną na midzie ,możesz dać na następny mecz

*

Się gra ,się ma kilka kont :D

Aaaa, rozumiem, rozumiem. Hehe, ciekawe podejście i w sumie nie dziwię się :p

Sama czasami mam ochotę spieprzyć całkowicie rankeda, gdy widzę, iż jakaś osoba totalnie nie ogarnia i specjalnie trolluje, bo odda "pierwszą krew".

Może Lulu ad (najlepiej TOP). Ahri ad, nie wiem :p

Opublikowano

Aaaa, rozumiem, rozumiem. Hehe, ciekawe podejście i w sumie nie dziwię się :P

Sama czasami mam ochotę spieprzyć całkowicie rankeda, gdy widzę, iż jakaś osoba totalnie nie ogarnia i specjalnie trolluje, bo odda "pierwszą krew".

Może Lulu ad (najlepiej TOP). Ahri ad, nie wiem :P

Obydwu postaci nie mam na tym koncie..

Zjebany swagwick  i jeszcze grałem na counter_burster czempa o boshe

Dobra teraz będą lepsze trolle ...

40736578259102812236.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Haha, nie wyszło Ci coś :D

Hmm, to może coś z rotacji: Riven pod AP albo Lissandra pod AD. Bądź Ashe pod AP - przynajmniej z ULT'a będziesz "siekać" :P

Rotacji nie ma na rankedach.

Mój błąd, przez te X czasu, co gram, jakoś nie zwróciłam uwagi na to.
@topic: Jakie masz postacie?

Opublikowano

Już wiemy czemu mają negatywne zdanie obcokrajowcy o polkach...

ZGIŃ NA MALARIE DZIKA KURWO!

@topic:

Zagraj TF i lec ultem na ich sprawn :3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Haha, nie wyszło Ci coś :D

Hmm, to może coś z rotacji: Riven pod AP albo Lissandra pod AD. Bądź Ashe pod AP - przynajmniej z ULT'a będziesz "siekać" :P

Rotacji nie ma na rankedach.

Opublikowano

Troll grozi trollowi hmmm ciekawe. A właśnie gram z jakimś MatiBlack rankeda ,możecie mu naspamić ,że trollem jestem xDD

15522313746337447811.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Właśnie gram  do postaci jakieś pomysły , chat :

ThanaTom: feed or feed
RY4N3: support
ThanaTom: adc
Shadowx22: if
Shadowx22: mid
ThanaTom: adc
Achydna: hi
RY4N3: hey
Achydna: hi im noob
TheLanser: troll or troll
Achydna: noob from poland
Achydna: again with idiots
ThanaTom: reported
ThanaTom: again with polish kids

47990292595971448862.png

Opublikowano

Z jednej strony ok - bo może Ci ludzie, co sami trolują i psują komuś grę się czegoś nauczą.

Z drugiej strony - nie chciałabym Cię spotkać na rankedzie. Chujowe zachowanie, nie polecam :|.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

BK. Na papierze goldzik ale mentalny czelendżer tylko "nie chce mi się wbić " . Przegrywaj ludziom dalej gry, nic do tego nie mam, w sumie chuj mnie to obchodzi. Jeśli ktoś gra lepiej niż na poziomie silvera to jeden troll nie przeszkodzi mu w wyjściu z ligi. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

BK. Na papierze goldzik ale mentalny czelendżer tylko "nie chce mi się wbić " . Przegrywaj ludziom dalej gry, nic do tego nie mam, w sumie chuj mnie to obchodzi. Jeśli ktoś gra lepiej niż na poziomie silvera to jeden troll nie przeszkodzi mu w wyjściu z ligi. 

Jak cię to chuj obchodzi to stąd wypierdalaj człowieku i nie wracaj bo zburstuje ciebie jeszcze bardziej..

Robię zapasy na lato ,kiedy tutaj płaczki się zlecą potwiedzone info

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jak cię to chuj obchodzi to stąd wypierdalaj człowieku i nie wracaj bo zburstuje ciebie jeszcze bardziej..

Robię zapasy na lato ,kiedy tutaj płaczki się zlecą potwiedzone info

Najgorsze jest to, że całe polskie community zostaje tym obarczone . Potem przez takie gówna jak ty piszą: "omg polish noob", "report this polish shit". Nie jestes orginalny, ani fajny w tym co robisz. "Zburstuje ciebie jeszcze bardziej", brzmi groźnie jak na napalonego 15-latka. Serio.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Najgorsze jest to, że całe polskie community zostaje tym obarczone . Potem przez takie gówna jak ty piszą: "omg polish noob", "report this polish shit". Nie jestes orginalny, ani fajny w tym co robisz. "Zburstuje ciebie jeszcze bardziej", brzmi groźnie jak na napalonego 15-latka. Serio.

Grzeczniej ,już załatwiłeś temu community właśnie 10 przegranych czyli... 90 osób przez ciebie zjebie mecz :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Grzeczniej ,już załatwiłeś temu community właśnie 10 przegranych czyli... 90 osób przez ciebie zjebie mecz :)

Chyba cie przeceniłem.. bo na poziomie gimnazjum potrafią już policzyć:

Krok 1.

5 - 1 =  4 = liczba osób, której przegrasz mecz w 1 grze

Krok 2.

4 * 10 = 40 = liczba osób, której przegrasz mecz w 10 grach.

Stan twojego umysłu i poziom inteligencji to jakieś 9 lat. Chociaż tam pewnie już też potrafią dodawać i mnożyć.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Chyba cie przeceniłem.. bo na poziomie gimnazjum potrafią już policzyć:

Krok 1.

5 - 1 =  4 = liczba osób, której przegrasz mecz w 1 grze

Krok 2.

4 * 10 = 40 = liczba osób, której przegrasz mecz w 10 grach.

Stan twojego umysłu i poziom inteligencji to jakieś 9 lat. Chociaż tam pewnie już też potrafią dodawać i mnożyć.

xDD jaki człeniu ,ale ja też niszczę grę przeciwnej drużynie ,bo nigdy nie dowiedzą się ,że są tak sama zjebani jak ludzie w moim teamie.

Skończ się ośmieszać i spójrz jeszcze raz na temat ,żałosny człowieczku.. Jeszcze ta sygnaturka xD pewnie w silverze właśnie siedzi i kozaczy :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

xDD jaki człeniu ,ale ja też niszczę grę przeciwnej drużynie ,bo nigdy nie dowiedzą się ,że są tak sama zjebani jak ludzie w moim teamie.

Skończ się ośmieszać i spójrz jeszcze raz na temat ,żałosny człowieczku.. Jeszcze ta sygnaturka xD pewnie w silverze właśnie siedzi i kozaczy :D

Kto tu się kurwa ośmiesza? 

Piszesz, że na 10 gier przegrasz 90 gier ludziom xD, mówisz, że mnie "zburstujesz" wyzywając mnie przez internet xD, próbujesz wzbudzić respekt grożąc mi przegrywaniem gier ludziom w silverze xD, piszesz, że siedze w silverze mając pod avatarem napisane "PLATINIUM TIER" xD. Bieda umysłowa jaką reprezentujesz w tych postach woła o pomste do nieba. Szkoda, że w naszej społeczności trafiają się tacy "ludzie". No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Kończe tą "dyskusje", bo widze, że nie ma ona żadnego sensu.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Kto tu się kurwa ośmiesza? 

Piszesz, że na 10 gier przegrasz 90 gier ludziom xD, mówisz, że mnie "zburstujesz" wyzywając mnie przez internet xD, próbujesz wzbudzić respekt grożąc mi przegrywaniem gier ludziom w silverze xD, piszesz, że siedze w silverze mając pod avatarem napisane "PLATINIUM TIER" xD. Bieda umysłowa jaką reprezentujesz w tych postach woła o pomste do nieba. Szkoda, że w naszej społeczności trafiają się tacy "ludzie". No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Kończe tą "dyskusje", bo widze, że nie ma ona żadnego sensu.

Spierdalaj mi z tematu.

Dobre plejsy z czatu ludzie :

22802091834788871043.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Spierdalaj mi z tematu.

Dobre plejsy z czatu ludzie :

22802091834788871043.jpg

jaki ty groźny jesteś, mam nadzieje, ze ktos mądry się znajdzie i cie zreportuje

ps. witaj na moim ignore list

przeglądałem twoje posty, usun te z sygnatury  "nie toleruje: chamstwa" bo sam jesteś dobitnym przykładem chamówy 

Opublikowano

Boże na takich ludzi już nic nie poradzimy, do tego wakacje więc rankedów nie będzię można normalnie pograć w nocy bo dzieci nie będą musiały chodzić do szkoły ;/

Opublikowano

Boże na takich ludzi już nic nie poradzimy, do tego wakacje więc rankedów nie będzię można normalnie pograć w nocy bo dzieci nie będą musiały chodzić do szkoły ;/

przez takich ludzi gra zaczyna upadac, toksyczne community jak nie wiem

Opublikowano

przez takich ludzi gra zaczyna upadac, toksyczne community jak nie wiem

Niech robi co chcę jego jest konto i to od niego zależy czy dostanie bana czy nie jego -starta- . 

Ja oczywiście popieram takich ludzi lubię się pośmiać z czegoś co jest warte obejrzenia z tego tematu wynika same flame i ból dupy bo trolluje rankedy?

Polecałbym odejść od komputera wyjść na dwór i wejść wieczorkiem na spokojnie pograć w LoLa.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...