Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA:MP

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość mlody22pl
Opublikowano

Avast to Shit .

Dzięki za Cheaty ;) 5*

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mój ESET nod 32 też wyktył trojana

A mam najnowsze aktualizacje

Znalazł go w pliku (m0d s0beit sa 3.54) czyli z reszty można raczej bezpiecznie korzystać :D

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

admin wiem ze archeolog ale moze to odepnijcie albo to updejt plx bo juz 99 % z tego nie dziala powinniscie zrobic taki temat z aktualizacja cheatow i kazdy by dawal

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

admin wiem ze archeolog ale moze to odepnijcie albo to updejt plx bo juz 99 % z tego nie dziala powinniscie zrobic taki temat z aktualizacja cheatow i kazdy by dawal

v0glez reborn i place manager czyli te najlepsze i najobszerniejsze cheaty wciąż działają.

2006-2010

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No zajefanie czyste pliki....

34/40... Polowa to trojany kradnace hasła. Energy pozdro dla Ciebie hakerze.

Tu macie linka do skana zeby nie bylo http://www.virustotal.com/pl/analisis/63c52081d19adfb3e11fcfa3490f25db1409ba50fc9bdc1069eedc7de28e40a0-1251302211

@edit prosze o zdjecie podklejenia tego tematu. Poniewaz zagraza on innym uzytkownikom.

wolfsygna.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A dlaczego jak w grze juz chce wybrac miniguna to mi go pokazuje i od razu znika i zamienia sie w karabin maszynowy i snajperke ? i jak wsiadam do samochodu to mam kola przebite w kazdym nawet nie zniszczonym samochodzie..

dlaczego ?!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No zajefanie czyste pliki....

34/40... Polowa to trojany kradnace hasła. Energy pozdro dla Ciebie hakerze.

Tu macie linka do skana zeby nie bylo http://www.virustotal.com/pl/analisis/63c52081d19adfb3e11fcfa3490f25db1409ba50fc9bdc1069eedc7de28e40a0-1251302211

@edit prosze o zdjecie podklejenia tego tematu. Poniewaz zagraza on innym uzytkownikom.

Straszne normalnie :) GM wrzuca zainfekowane pliki... ^_^.

A dlaczego jak w grze juz chce wybrac miniguna to mi go pokazuje i od razu znika i zamienia sie w karabin maszynowy i snajperke ? i jak wsiadam do samochodu to mam kola przebite w kazdym nawet nie zniszczonym samochodzie..

dlaczego ?!

To zależne od zabezpieczeń serwera ;)

2006-2010

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PROSZE O POMOC JAK WŁANCZAM GTA SAMP I WYBIERAM SERWER WSZYSTKO JEST OK ALE GDY SIĘ POŁĄCZY WYŚWIETLA SIĘ DWA RAZY BIAŁY EKRAN POTEM JESZCZE RAZ A NA KOŃCU GRA SIE NORMALNIE WŁACZA I WYŁANCZA PO WYŚWIETLA SIĘ BŁAD :angry: PROBLEM CRASH .

CO MAM ZROBIĆ MAM GRE ORGINALNO TYLKO ŻE ANGIELSKO PROSZE O POMOC

DAJE PLUSY

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...