Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA:MP

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden wielki upload 22 cheatow , modow i trainerow ktorymi mozecie namieszac kiedy admini sa offline :P + 1 anticheat ;) mam nadzieje ze dzieki temu topicowi niebeda juz powstawac tematy typu "czy znacie jakies cheaty do samp?"

>>> Wiekszosc cheatow dziala na obecna wersje SA:MP 0.2.2 + jest kilka do starszych wersji ktore tez dzialaja np. Place Manager i kilka ktorych nie jestem pewien czy dzialaja ale moga sie przydac

>>> Osobiscie polecam v0gelz Mod Reborn v1 ktory posiada najwiecej mozliwosci z tej calej paczki i tu maly do niego guide:

Lista Teleportow - F10 (mozna wybrac po 3-4 spoty w 3 miastach)

Lista Czarowania Przedmiotow z nikad - F11 (mozna wyczarowac sobie jetpacka , uzi , shootguny, kamizelke, kase itp..)

Lista Boga - F12 (mozesz byc niesmiertelny , latac samochodem , jezdzic i biegac pod woda , miec niezniszczalny pojazd , skakac 3x wyzej niz normalnie , nieskonczonnosc amunicji itp...)

> Strzalki prawo-lewo wlacza/wylacza cheaty

oraz polecam odwiedzic Place Manager, jest to program gdzie mozecie do siebie teleportowac rozne pojazdy i na odwrot, oraz teleportowac sie do graczy - jak korzystac z programu raczej sami sie domyslicie po odpaleniu jego ;)

Plik:

http://www.sendspace.com/file/lk17hl

Skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

Report overview

Scanned by viruschief.com

2006-2010

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm...

A wiec SAMP to MMORPG?

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

GTA San Andreas Multiplayer, oficjalne serwery mieszcza po 200 ludzi i przewaznie jest full , najlepszy serwer to Party Server, czesto jest pelny :) jesli chcesz zagrac w GTA SA:MP wejdz na oficjalna strone http://sa-mp.com , pobierasz klienta instalujesz i grasz ;)

2006-2010

Opublikowano

nie, nie wywala a zbanowac cie moze tylko admin serwera jak cie dopadnie, wiec lepiej nie odpalac czitow kiedy admini sa online :) w voglezie jest jeden, czytalbys uwaznie to doczytalbys ze w voglezie o ktorym napisalem jest na kase.. ;)

2006-2010

Opublikowano

energylove sprawdzilem paczke i rzeczywiscie czysty. ;) niektore antyvirusy wariuja ale to nic gorznego :)

Podczepiam temat ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
GTA San Andreas Multiplayer, oficjalne serwery mieszcza po 200 ludzi i przewaznie jest full , najlepszy serwer to Party Server, czesto jest pelny :) jesli chcesz zagrac w GTA SA:MP wejdz na oficjalna strone http://sa-mp.com , pobierasz klienta instalujesz i grasz ;)

Kurde wiem to, ale ty piszesz SAMP w RPG!

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

wiem o tym pomylilem "Inne Gry" w dziale RPG a FPP, mozna by bylo to jakos przesunac ;) pozatym niebylem pewien czy to MMORPG czy FPP

2006-2010

Opublikowano
Kurde wiem to, ale ty piszesz SAMP w RPG!

dzial sam inne mmorpg nie mail by sensu dlatego jest to inne mmo.. a fpp to widok z pierwszej osoby a gta taka nie jest

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

A moglibyście podać tutaj jakiś serwer,który ma średnio 100+ graczy? Grałem na jedym,ale bana dostałem Los Santos się nazywał.

Potrzebuję jakiegoś RP,jeżeli możecie to zamieśćcie tutaj jakieś.

A i jeszcze coś.Jest jakiś sposób,aby zmienić ip?Bardzo chciałbym powrócić do dawnego serwera :D

Opublikowano

servery takie to szukaj raczej na game monitor albo na podstawowej wszukiwarce w cliencie zrob upd. servow ustaw zeby pokazywalo servery gdzie gra ktos czyli nie puste i szukaj powinno pisac gdzies RP a co do zmiany ip to gdzies bylo w dziale programowanie/pogaduszki poszukaj :]

2006-2010

Opublikowano

Niby jest,przeszukałem go i znalazłem tylko,że na naostracie trzeba zresetować łącze...to to chyba każde dziecko wie.

Ja mam radiowke to raczej tak nie zrobie.

Opublikowano

@Roniss

nie mozesz zresetowac polaczenia? hmm moze sproboj tak: start -> uruchom -> wpisz cmd -> wpisz ipconfig /release -> potem wpisz ipconfig /renew , moze pomoze nie wiem ale warto zobaczyc jesli jeszcze nie probowales ;)

2006-2010

Opublikowano

wiem ze nie troche jestem z tym do tematu ale powiem :prosze o stworzenie osobnego dzialu dla GTA SA MULTIPLAYER

Opublikowano

powiem wam jedno na roznych servaerach sa anty cheaty

wiec najwiecej antycheatow nie wykrylo

money cheata w Godlike reolader

gun cheata w place menager

reszta jest wyjrywalna przez anty cheaty

a i kamerka mozna sie pobawic w cam chacku

skad wiem ? :) 2 miesiace badan :P (mialem juz kiedys wszystkie) plus zmienne IP :P (dziekuje ci neo :P)

Opublikowano

co to tego radiowego internetu,to ja mam i nie narzekam wystarczy rest kompa :D:D:D

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To wprowadzili cos takiego jak anty-cheaty hmm, niezly postep.

Jak ja jeszcze gralem(jakies 6 miechow temu) to na oko tylko mozna bylo wykryc cheatera :P

I nie zgodze sie, ze party jest najlepszy, bo sa lepsze :P

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Bywalec
Opublikowano

Anty cheat to działa tylko ja admin jest na jednym serwie mnie zbanowal bo powiedział że ma moje zdjęcie jak haxa mam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...