Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Web/Ocena Oskar Web - Profesjonalne tworzenie stron internetowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że dużo osób ma tutaj ból dupy o to, że korzystam z gotowych już cms'ów. I co z tego? Po co mam robić swój skoro nie potrafie... 

Wlasnie w tym problem, ze nazywasz to profesjonalnym tworzeniem stron, a jak sie domyslam wszystko bedzie bazowac na gotowcach

Opublikowano

Jedyne co w tej stronie ujdzie, to czcionki. Nie chcę Cię krytykować, ale nasuwa mi się jedno pytanie - WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ JAK WYGLĄDAJĄ INNE PORTFOLIA WEBMASTERSKIE? 

Utrzymanie utrzymaniem, jednak wstawianie reklam na portfolio jest co najmniej chamskie i niesmaczne.

Nie wspomnę o układzie strony, który wygląda jak oferta firmy rodzinnej oferującej sprzedaż fasoli na terenie ich wsi i okolic. 

Do tego: "Oferuję w pełni profesjonalne tworzenie stron internetowych wykorzystując przy tym najnowsze technologię(HTML, CSS, JS, PHP, MYSQL)." Mhm, w takim razie, dlaczego strona stoi na CMS?!

Opublikowano

To, że wykorzystuje te języki, nie oznacza, że wszystkie znam w taki stopniu, żeby zrobić np własny cms... I tak jak już mówiłem skoro jest mnóstwo dobrych cms'ów, to nie widzę sensu aby robić własny. Co do wystroju graficznego, to wiem że jest słaby, ale niestety nie jestem zbyt utalentowany i jakoś ciężko idzie mi stworzenie czegoś ładnego, ale w ciągu kilku dni wrzucę coś świeżego mam nadzieję, że ładniejszego.

logo.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...