Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gildie w skrypcie, i wiele więcej! - MKozlosky skripts!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten twój skrypt na gildie to plagiat ;-;

http://www.mpcforum.pl/topic/1154246-dl-projekt-skrypt-na-gildie/

To nie jest plagiat, plagiatem co najwyżej może być ten skrypt który podałeś, dodałem mój skrypt kiedyś na pastebin i ktoś go najwyraźniej wykorzystał, plagiatem jest to: http://www.mpcforum.pl/topic/1154246-dl-projekt-skrypt-na-gildie/

WugWyoh.jpg

Opublikowano

Ehh... Skrypt całkiem fajny ale czy podpierdalanie cudzej pracy jest takie fajne?

Ciekawe jak ty byś się poczuł jak ja bym ci coś zajebał zmienił 2 linijki i mówił że to moje.

Chujowa sprawa

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Ehh... Skrypt całkiem fajny ale czy podpierdalanie cudzej pracy jest takie fajne?

Ciekawe jak ty byś się poczuł jak ja bym ci coś zajebał zmienił 2 linijki i mówił że to moje.

Chujowa sprawa

Pozdrawiam ;-)

Mówi typ który do plików x-hard dodawał skrypty z mpc i jeszcze :autor avaterys, :D beka z cb.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Co do gildi w skripcie to myslie ze nie ma sensu bo i tak nikt nie uzyje moze jeden z jednego ja mysle ze

powines zrobic plugin zeby bylo lepiej :)

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Opublikowano

Czy to cobble jest kompatybilne z Otherdropem ? Jak użyje komendy ./cobble off to itemy żadne nie wylatują 

Opublikowano

Skrypt na gildie pozwalam przerabiac na swoja potrzebe, ale nie martwcie sie udostepnie w sobote nową wersję. Sorry za orto ;)

WugWyoh.jpg

Opublikowano

Jak na tym pastebin sie pobiera ? Bo kilkam DOWNOALD to mam notatnik co mam go wrzucic w folder plugins ? czy jak?

szukasz folderu plugins potem skript skripts i tam wrzucasz z końcówką .sk

Opublikowano

moglbys dac linka do DL'a SkriptPlus ? :D

juz nie trzeba ;) blad tkwil w tym ze nie mialem SkAddonLib i nie dzialaly mi skrypty ze Sk+

sygna_frikos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...