Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gildie w skrypcie, i wiele więcej! - MKozlosky skripts!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Witam! Chciałbym dzisiaj podarować skromną ilość (nie mówię, że trudnych) skryptów, ta liczba będzie rosła wraz z zainteresowaniem skryptami, piszę od niedawna więc jak jesteś tu tylko dlatego, żeby hejtować zapraszam, śmiało :)

GILDIE

Gildie zawieraja:

- Zakładanie gildii

- Usuwanie gildii

- Automatyczny cuboid

- Jajko smoka pod graczem

- Itemy na gildię

TODO:

- Zapraszanie/wyrzucanie/opuszczanie gildii

- Tagi nad głowami

UWAGA!

To jest wersja ALFA, skrypt będzie rozwijany :)

DOWNLOAD:

http://pastebin.com/sjYkRWKT

COBBLE

Skrypt pozwala przy użyciu 2 komend manipulować wypadaniem cobblestone'a z stone'a 

Komendy:

- /cobble on

- /cobble off

DOWNLOAD:

http://pastebin.com/v24busyv

RandomTP

Skrypt dodaje nam możliwość losowej teleportacji poprzez naciśnięcie przycisku na: End Stone, Sponge

DOWNLOAD:

http://pastebin.com/3H5kRBF5

Automatyczne Generatory Stone'a

Skrypt dodaje nam na serwer możliwość zcraftowania "Magicznej stoniarki"

CRAFTING:

http://screenshooter.net/5550855/ipmthgk

DOWNLOAD:

http://pastebin.com/b0hD4h3g

UWAGA! Wymagany SkriptPlus!

Reszta skryptów pojawi się potem :)

© MKozlosky 2014

WugWyoh.jpg

Opublikowano

Fajne skrypciaki widac ze cos tam nad nimi pracujesz :-0

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

Spoko skryty , tylko szkoda ze gildie nie dopracowane ;/ + za prace. Na pewno użyje Skrypt na stoniarki na moim serwerze .

Opublikowano

Według mnie żaden skript nie jest dopracowany...
1). Gildie kod z uc napisany 3 razy gorzej.
2). RandomTP korzysta z consoli a nie z skript.
3). Tych stone'iarek w skript to jest z 50 na forum.

Zrób coś do końca i dopiero to pokaż.

Opublikowano

Skrypty ogólnie spoko, Te generatory Widziałem ostatnio na innym forum.

Mogłeś widzieć, udostępniałem je ;)

WugWyoh.jpg

Opublikowano

randomtp.

gracz dostaje goda na 5 sekund w tym czasie gracz moze sie wylogowac i miec goda na zawsze :)

proponuje zamiast tego zrobic potke regenracji

Opublikowano

Witam! Chciałbym dzisiaj podarować skromną ilość (nie mówię, że trudnych) skryptów, ta liczba będzie rosła wraz z zainteresowaniem skryptami, piszę od niedawna więc jak jesteś tu tylko dlatego, żeby hejtować zapraszam, śmiało  :)

Pisałem, więc proszę hejtujcie jak chcecie :)

WugWyoh.jpg

Opublikowano

@up no tak wiem że to początki ale większość z tych skryptów krąży już po forum i każdy kto zaczyna i pokazuje swoje skrypty ma właśnie do zaoferowania prawie to samo co ty. Jak byś wymyślił coś bardziej autorskiego. Coś fajnego a nie cobble on/off, stoniarki, randomtp, gildie to (prawie) wszystko jest w prawie każdym temacie ze skryptami w którym autor dzieli się swoją pracą z mpc. Ale daje like tak na zachętę ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Bardzo fajny skrypt na dodatek ta opcja wyłączania dropu cobla i włączania jest mega. Jeżeli ktoś lubi kopać to na luzie idzie wydropic cale eq cobla. A tak tylko rudy itp :) Aktualizuj go

Opublikowano

No, no pieknie. Najlepszy skrypt na gildie, wg mnie ten skrypt zostawiam ocene na 5. Gildie spelniaja podstawowe wymagania chociaz w przyszlosci moglbys dodac sojusze itd. A Ci co hejtuja to wiekszosc z nich takiego skryptu by nie napisala (dla nich to juz wyzsza sfera)

Opublikowano

No, no pieknie. Najlepszy skrypt na gildie, wg mnie ten skrypt zostawiam ocene na 5. Gildie spelniaja podstawowe wymagania chociaz w przyszlosci moglbys dodac sojusze itd. A Ci co hejtuja to wiekszosc z nich takiego skryptu by nie napisala (dla nich to juz wyzsza sfera)

Dziękuję za miłe słowa, skrypt na gildie będzie rozwijany :)

WugWyoh.jpg

Opublikowano

A jest takie zabezpieczenie, że nie można mieć 2 gildii o tej samej nazwie?

Oooo, dzięki! Nie pomyślałem o tym! Zaraz dopiszę!

WugWyoh.jpg

Opublikowano

Jak jeden gracz zabezpieczy teren cuboidem to drugi gracz bedzie mogl zalozyc na zabezpieczonym terenie przez gracza 1 cuboida? Czy nie? Aha a do tego jest wymagany plugin NameTagEdit? Emm przed nickiem gracza jest nazwa gildii czy nie? No, ale skrypt udany to jest wazne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...