Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MF - fajna dupcia najsłabszym AD CARRY?

Gość CassioBitch v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem jakimś znawcą ale samym ultem MF zrobiłem quadre :x. Po prostu ult, żadnego skilla, tylko naciśnięcie R. Możecie sami ocenić czy jest słaba czy mocna.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie tak jak z LB. Teraz każdy płacze, że słaba i w ogóle. Zagrają nią na LCS i będą na nią nerfy, Pamiętam jak z pól roku temu, ktoś się spytał czy opłaca się kupić LB, a ludzie mówili, że jest słaba bo w TF 1 zabije i padnie.

Specjalista
Opublikowano

Mf ... Ashe to są slabe adc? Beka lucian jest dobry na rene bo ma dasha? Rene ma 2 (dobrze uzyty) Mf jest jednym z lepszych adc e to troche gowno ale ma slowa ma fajny haras, dmg, a dzieki pasywce ciezko ja zlapac, a ult? Latwe kille jak enemy robi barona a nasz team na nich wbija.

Opublikowano

Miss to dobry champ poczatkowy jak dla mnie chodziłem nią solo topa Oo? ale zawsze dawała radę polecam do expienia konta

Opublikowano

Mój build na MF

Krwiopijca, Widmowy tancerz, Ostrze nieskonczonosci, Berserkery, BOTRK , Banshee/Pelerynka/Randuin/Stróż

Niszcze każdego

Wg. Mnie MF jest bardzo dobrym ADC, na bocie niszcze każdego

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepszy ADC w grze, ult całkowicie rozpierdala TF'y, early tylko totalny no-skill nia przegra, a po zmianach pare patchy temu niszczy late game też, zajebista jest.

Opublikowano

Tak, dokładnie miss obecnie nie jest dobrym adc jednakże jak się już nafeeduje to może nieźle ogarniać teamfighty z ulti.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...