Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MF - fajna dupcia najsłabszym AD CARRY?

Gość CassioBitch v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jebłem. to ult luciana jest najgówniańszym ultem w całej grze ...

Śmieszne są wypowiedzi brąz/silver o takich rzeczach aż się chce płakać

@top Jeśli się dobrze upozycjonujesz wygrasz tf'a sam/

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Które dobre użyte w lategame robi ~1500 damage? 

Jak nie umiesz go używać to nie mów chociaż, że jest gówniane

a mf zrobi 3k, pls 

zreszta mf zje luciana w laning phase i wszystko inne

Opublikowano

MF jest dobrym adc. 

Jednym z najlepszym powiedziałbym. 

Zapewne ludzie, którzy się tu wypowiadają nigdy nią nie grali albo są w brązie :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

MF ma kilka znaczący wad. Castując ulta nie można się ruszać co sprawia, że łatwo ją ztargetować w tf. Brak escape,silnego CC,dobrych przeliczników. Myślę, że nadaje się ona tylko do kompozycji Wombo Combo aby masą CC nie dać przeciwnikowi dojścia do niej.

"Losowy cytat z Google..."

Opublikowano

Mf jest bardzo silnym adc w early.Praktycznie nie potrzebuje w poczatkowej fazie gry butkow dzieki pasywce.Ostatnio dostala duzo buffow.Pozatym kazda postac jest dobra ale trzeba umiec nia grac ;)

Opublikowano

Nigdy nią nie grałem? Miałem nawet skina... Zacząłem grać Ashe i postanowiłem sprzedać Tajną Agentke.

Btw Ashe to już lepszy adc ;p

Opublikowano

Naprawdę jesteście tacy zjebani że patrzycie na cycki postaci z gier? Ja pierdole 21 wiek to żenada kurwa... Kiedyś to każdy o tej godzinie na polu zapierdalał a nie walił konia przed postaciami z lola... Jak już chcesz to przed Tariciem sobie zwal gejuszku.

BTW nie wypadła z mety po prostu nie umiesz nią grać?

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Nigdy nią nie grałem? Miałem nawet skina... Zacząłem grać Ashe i postanowiłem sprzedać Tajną Agentke.

Btw Ashe to już lepszy adc ;p

Dlatego nie powinieneś brać udziału w dyskusji, ponieważ nie masz zbyt dużego doświadczenia na adc skoro nie grałeś wszystkimi, bez obrazy. Większość postów opowiada to samo, słabe - dobre - najlepsze. Nie rozumiem porównywania np. do veyn czy innych adc. Jak każda postać ma słaba i silne strony. Ostatnio Riot napisał ze najbardziej chce naprawić tristiane bo jest najsłabszym adc według nich. Siła adc nie polega w 100% od postaci, tylko od osoby która nią gra. Umiejętność ustawienia sie w walce jest nie lada wyzwaniem, ja nie gram adc ponieważ nie potrafię wole mida czy jungle, kolejnym aspektem jest umiejętność dobrania imtemów do sytuacji panującej na mapie, czy też odpowiednie wsparcie supporta dla mf jest niezbędny bo nie ma ucieczki która musi dostarczyć jej support np. jakiś łańcuch czy ogłuszenie. Wyłapałem parę fajnych postów z którymi sie zgodzę Xevik. W ostatnim czasie wdziałem ją nawet graną na LCS chyba w 1 tygodniu.

Opublikowano

MF jest słaba :) Użyj sobie ult MF a ult LUCIANA ! ;) wgl pod katem dostaje stuna i odrazu ded ;c

jak sie jest ulomem i sie unikow robic nie umie to tak jest 

ty pewnie lecisz jako pierwszy i ultujesz jak zobaczysz 1 postac 

mf jest jednym z lepszych adc 

Opublikowano

jak sie jest ulomem i sie unikow robic nie umie to tak jest 

ty pewnie lecisz jako pierwszy i ultujesz jak zobaczysz 1 postac 

mf jest jednym z lepszych adc 

Trzym ryj laczku ... wyraziłem swoje zdanie ... I nie gram wgl adc tylko patrze na ich mechanike ..

Opublikowano

Trzym ryj laczku ... wyraziłem swoje zdanie ... I nie gram wgl adc tylko patrze na ich mechanike ..

w tym swoim bronzie pewnie tak patrzysz na mechanike ...

Opublikowano

Naprawdę jesteście tacy zjebani że patrzycie na cycki postaci z gier? Ja pierdole 21 wiek to żenada kurwa... Kiedyś to każdy o tej godzinie na polu zapierdalał a nie walił konia przed postaciami z lola... Jak już chcesz to przed Tariciem sobie zwal gejuszku.

BTW nie wypadła z mety po prostu nie umiesz nią grać?

To że ty nie masz dziewczyny i się nam żalisz to nie nasza sprawa xD

Opublikowano

MF to dobry adc, lecz nieco słabszy od takich chempów jak Vayne, Lucian, Cait, Jinx, a to nimi się teraz najczęściej grywa.

Więc MF wypada z mety co oznacza, że jest słaba.

Osoba która lubi grać ADC to napewno się jej mf spodoba..

MF ma napraaawde słabe spowolnienie, jedynie Q i W są dobrymi um. na niej ;)

Dla mnie to nawet taki Urgot jest fajniejszy i ciekawszy :)

Opublikowano

MF to dobry adc, lecz nieco słabszy od takich chempów jak Vayne, Lucian, Cait, Jinx, a to nimi się teraz najczęściej grywa.

Więc MF wypada z mety co oznacza, że jest słaba.

Osoba która lubi grać ADC to napewno się jej mf spodoba..

MF ma napraaawde słabe spowolnienie, jedynie Q i W są dobrymi um. na niej ;)

Dla mnie to nawet taki Urgot jest fajniejszy i ciekawszy :)

Potwierdzam.

Są lepsze od niej adc, ale jak ktoś ją ogarnia + ma dobry support, to mf można gry carrować (potwierdzone info, parę gier przegrałem [ ;_; ] przez dobrą mf pushującą jak taran, przeciwko różnym postacią, niekoniecznie słabszym)

Opublikowano

Narobili za dużo mobilnych postaci i supportów z masą cc, tak jak w s3 była jednym z najmocniejszych adc, tak teraz jest jednym z najsłabszych.

Ktoś napisał że ashe jest łatwiej (jest bo ashe nie wypadła z mety, dzięki swojemu ultowi nadal jest mocna).

League of Legends

Opublikowano

MF To bardzo dobry ADC sam miałem nią pente przez ulta i dwóch co mieli ang.guardiana dobiłem z Q i gg :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Co Racja To Racja... Ale Ult Nie Taki Zly... A Pasywka Dobra Do Escap'u... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Tak nice ass, Ale Dmg też niczego sobie./ Wystaczy tylko umieć nią grać . Ktoś ostatnio mi napisał że MF kontroluje Jinx nie wiem czy to prawda jak wiec jest?

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...