Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MF - fajna dupcia najsłabszym AD CARRY?

Gość CassioBitch v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem
to prawda że Miss Fortune to najsłabszy adc, brak escape, ult do dupy...
Pickowana jest chyba ze względu na cycki...

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieeee?? Może i ma brak escape. Ale jej ult nie jest do dupy jeśli dobrze wyceluję w TF to może go wygrać. Moim zdanie MF jest w aktualnej MECIE.

Opublikowano

Na pasywcę masz trochę speed'a to jeszcze da radę uciec,early też jest niczego sobie,co prawda to prawda-są lepsze picki,ale że najsłabsza MF ? Nein.

Opublikowano

Jinx ja zjada więc o jakim ty ulcie gadasz. Miss ultuje , ktokolwiek flash za nia bądz dash a i ma deda -.-

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ult MF w porównaniu do ulta Luciana jest bezużyteczny...

Opublikowano

Do wszystkich, którzy piszą o braku escape - pozycjonowanie. ADC to papier z dmg, trzeba wiedzieć kiedy wejść do walki, jak się ustawić i kiedy uciekać. Dodatkowo ma supporta do pomocy. To, że ktoś wbija się jako MF w środek teamfightu nie znaczy, że jest słaba.

Moim zdaniem jest świetna. Jednoczesna farma + poke, świetne early, sporo magic dmg (jeśli jakiś tank złoży randuina na starcie, to i tak w mid game masz sporo dmg), spory slow, no i ulti, które ma spory dmg. Ktoś przed nim flashnie? - brawo, flash ma 300s CD, ult MF o wiele mniej, jesteś na plusie. Jeśli twój support dobrze cię chroni, to przeciwny team ma pozamiatane.

Opublikowano

Pojebało do reszty ? MF ma zajebisty skill do spowalniania/dobija potem łatwo w/aaa/q a z ulty to jak jebnie celnie to pada czasem 2-3 champów z resztką życia. Nie ma escape - taki minus ale może jebnąć z E żeby słabiej gonili. Tyle w temacie.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Według mnie przy Lucianie jest dość cieńka, nie ma dashów. Ultimate, który unieruchamia Cię na trochę czasu to niezbyt spoko sprawa patrząc na Luciana, który ultuje podobnie jak Misska ale może się ruszać. Imo powinni jej trochę zmodyfikować to E bo jest useless

Opublikowano

jebłem. to ult luciana jest najgówniańszym ultem w całej grze ...

Które dobre użyte w lategame robi ~1500 damage? 

Jak nie umiesz go używać to nie mów chociaż, że jest gówniane

Opublikowano

jebłem. to ult luciana jest najgówniańszym ultem w całej grze ...

nie zrozumiałeś porównania..  Ult Luciana jest po prostu podobny do ulta MF'ki. Różnica w tym, że MF bije kilka celów, a Lucian tylko jeden ale może się ruszać. Gdyby MF'ka mogła się ruszać podczas ulta to byłaby lepsza.

Opublikowano

nie mogę patrzeć jak te brONzy się wypowiadają, wystarczy mieć mastera w jungli i wygrasz każdym adc

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Meta grasz tym co ucieka dobrze :)

MF mało kiedy grana przez brak ucieczki.

Plus ult dobry w dobrze dobranym teamie j4+ori+mf+leona tf wygrany jak się dobrze zgra :) i enemy stoi w kupie :)

Opublikowano

Do wszystkich, którzy piszą o braku escape - pozycjonowanie. ADC to papier z dmg, trzeba wiedzieć kiedy wejść do walki, jak się ustawić i kiedy uciekać. Dodatkowo ma supporta do pomocy. To, że ktoś wbija się jako MF w środek teamfightu nie znaczy, że jest słaba.

Moim zdaniem jest świetna. Jednoczesna farma + poke, świetne early, sporo magic dmg (jeśli jakiś tank złoży randuina na starcie, to i tak w mid game masz sporo dmg), spory slow, no i ulti, które ma spory dmg. Ktoś przed nim flashnie? - brawo, flash ma 300s CD, ult MF o wiele mniej, jesteś na plusie. Jeśli twój support dobrze cię chroni, to przeciwny team ma pozamiatane.

jest coś takiego jak CC np. W -> flash -> E i R wieśkong , Vi ultuje w tym czasie yasuo to taka mf odrazu dednie ,a Vayne jeszcze ich porobi.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Problem z mf jest taki że np nie radzi sobie ona z jaxem rene lub innymi postaciami które maja doskok, a np lucian odskoczy i juz jest bezpieczny bo wiekszosc postaci ma tylko jeden skok. Poza tym ult mf jest jak ult katariny, jeden stun i GG. 

graphic.png

Opublikowano

Chuj Ci do tego, unranked.

Btw słaba jest ;p

twoja mama jets slaba

Mf jest bardzo mocna, 1vs1 b mocna, redukcja heala, slow, magic dmg. Eee i to ma byc dupny adc?

Opublikowano

Ult do dupy? jeżeli ktoś potrafi nią grać i rzuci tego ulta w odpowiednim momencie..

Co do ucieczki zgodzę się.. ten speed jej aż tak dużo nie daje, jednak zła nie jest.

Tam ktoś napisał Ashe szybciej wyccarujesz.. ashe jest słaba? Kryt, Q - Slow..

Dobry support i czekać na late game, oczywiście wiadomo że Ashe ciężko o ucieczke(ult często się przydaje żeby uciec i później Q) ale jednak te jej kryty i slow.. dużo dają.

Też myślałem że jest usless.. do czasu aż trafiłem na ogarniętą.

Dobry Tresh, Braum lub Leona i MF staje się OP.

Sama = ded.

Słaby adc = ded.

Słaby top = ded.. itd

Jeżeli ktoś chce mocnego ADC w late który poradzi sobie nawet sam.. to najlepszy chyba Vayne jednak aktualnie na bocie jest nią ciężko.. też trzeba mieć ogarniętego supporta ;) mały range.

Dlatego solo rankedy najlepiej grać Caitlyn, Jinx(trochę ciężej).

Caitlyn samym range wygrywa linie..

Co do Vayne jeżeli mamy taką leone która ogarnia to enemy są w dupie ^.^

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...