Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Summoners rift,wyglad nashora, mobów itd

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma znaczenia, jak świetnie wygląda mapa Summoner’s Rift, jeśli nie da się na niej grać.

Wprowadzając zmiany, chcieliśmy, aby rozgrywka była co najmniej równie płynna jak dotychczas. Jeszcze nie osiągnęliśmy idealnej wydajności, jednak zmierzamy do tego celu wielkimi krokami. Po wydaniu nowego Summoner’s Rift wszystko powinno już działać bez zastrzeżeń.
Wciąż musimy wprowadzić sporo poprawek technicznych mających zoptymalizować działanie mapy, co jest szczególnie ważne w przypadku urządzeń z niższej półki. Będziemy zatem pracować nad tym bezustannie, dopóki nie udostępnimy nowej wersji.
Niedługo zamieścimy kolejne informacje, więc sprawdzajcie stronę na bieżąco i nie wahajcie się zadawać pytań!

Nie podoba mi się mapa, jedynie nashor jest fajny.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Coraz bardziej przypomina mi Dotę 2. Ale mi się podoba ta mapa - wreszcie jakaś zmiana (nie licząc reworka mapy w sezonie 1 czy 2).

Wiesz raczej będzie wiecej fps gdyż wszystko jest matowe i nie ma shaderów

To jest Riot, on zjebie wszystko i nawet najlepsze komputery będą się cięły.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Patrząc na filmik mogę jakoś przeboleć ten...wygląd, ale coś mi się wydaje, że już sobie nie pogram bo będą lagi na moim nie najlepszym komputerze :/ Bo jakby nie patrzeć efekty specjalne są lepsze.

y6eft.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się mapa, jedynie nashor jest fajny.

Ta żaba na wight campie....

...ale Nashor - fakt - epicki.

Jak dla mnie wygląda ślicznie. Nie żebym przyglądał się szczegółom w trakcie teamfightów czy coś....

Tak czy owak - podoba mi się. Czy naprawdę jestem jedyny? Myślałem, ze to ja jestem tym, który zawsze na wszystko narzeka.

A tu taka niespodzianka.

No i papa - dziadku Teemo!

Żartuję.

Kappa - 2/10

wikmk9.jpg

Opublikowano

ZAAAJEBISTA MAPA!! to są moje klimaty, fajnie by bylo jakby jeszcze dodali tą muzyke do lola.  Lubię takie nieco mroczniejsze klimaty, więc mapa mi się podoba bardziej od obecnej

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Może być ,ale miniony i wieże mi się nie podobają zbyt '' bajeczne ''.

i tu się zgodze. to ewentualnie mogliby zmienić. CIekawe kiedy ta mapa wejdzie na serwery europejskie

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mi się podoba, fajny klimat, fajna baza, fajne sklepy, no ale.. W lola gram od 2k10 więc już się przyzwyczailem do tego wygladu ;c

Opublikowano

Zajebiście wygląda, lepiej od tej co teraz, i to o wieeeeeeeeeeeele.

Dobrze że mój komp wszystko uciągnie, więc nie musze się martwić o wymagania jak wzrosną, aczkolwiek w to wątpie, bo riot CHCE zrobić gre bardziej płynną i mniej wymagającą.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Propsuje Rito, mapa 10/10. Po draku przypomniały mi się czasy jak spędzałem godziny grając w Monster Hunter ;___________________________;

Nareszcie coś im wyszło, spierdalam z liva, wolę grać na PBE teraz xDDD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...