Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Summoners rift,wyglad nashora, mobów itd

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa wygląda świetnie, ta animacja smoka jest po prostu przepiękna. 

Jest jeden mały minus. Postacie będą odstawać od wyglądu mapy, chyba, że modele też lekko dostosują do summonersrifta.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Co

to

kurwa

jest

?

Jak to wprowadzą to kończę z tą grą bo widzę, że drugie DarkOrbit. Zmieniają wszystko i rozpierdolą tą grę. Ja myślałem, że to gra a nie carton network.

jp8p35.png
Opublikowano

Osobiście uważam, że ta nowa wersja mapy jest co najmniej epicka. Uwielbiam ten efekt smoka <3. Chociaż zapewne ciężko się będzie przyzwyczaić do czegoś takiego po 3 latach gry na starym sr.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na pewno nie zrobiliby nowej mapy, która będzie wymagała lepszego sprzętu. Nie oszukujmy się, spadnie grywalność to i spadną dochody, a wtedy przywrócą starą mapę. Mi osobiście się nie podoba... Zobaczcie jak ten garen wygląda, w ogóle nie pasuje do tych klimatów, a co z innymi kolorowymi postaciami?

Opublikowano

no to tym którym się nie podoba niiech wypierdalają po beton i tyle

mi się zajebiście podoba, efekt smoka, nashora, blue, reda wszystko epickie, choć tak jak ktoś napisał ciężko teraz ogarnąć championy do wyglądu mapy, ale zobaczymy, ciekawe kiedy wyjdzie oficjalnie

Opublikowano

Czy ludzie, którzy krytykują tą mapę pod podstawą "rżnięcia z Doty" to czy kiedykolwiek w nią grali? Bo nie wydaje mi się. 

Mapa w Docie jest o wiele bardziej mroczna, a tu mamy grafikę kreskówkową.

Riot pisał na swoim twitterze i innych stronach, że wymagania sprzętowe nie zmienią się prawie w ogóle.

Jedyne co, to mapa będzie zabierała troszeczkę więcej RAM'u, więc osoby z 60+ fps nie mają się KOMPLETNIE co martwić o spadek wydajności, także... bez płaczu.

"Know Your Place"

Opublikowano

Zesrałem sie *.*

Zajebiste :D 

Nie czytałem nic tylko patrzałem na obrazki więc mam pytanie:

Czy nowy wygląd pojawi sie w patchu 4.10?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Piekne animacje smoka Nashor tez moze byc, nie myslcie ze bedzie bez cieni :D to wersja beta, dojda Cienie to bedzie wygladało miodzio, chodz wyglad minionów nie zbyt mi sie podoba jak i troche podłoze, ale co, zmiany sa i trzeba sie przyzwyczaić nigdy nie byłem przeciw nowym zmianą, jak na to na youtubie płaczki ze sie zmienia itp. Powinna byc opcja stego i nowego summoners'a

Opublikowano

Ten kto grał w dote ten wie że to W OGÓLE nie jest podobne do niej. Zaczyna się sranie że nowa dota, a srają tak tylko jebane gimbusy i ludzie bez życia zapatrzeni w lola. Nowa mapa jest po prostu zajebista, ale według niektórych to najlepiej żeby gra się nie rozwijała i stała w miejscu aż w końcu by się znudziła... 

Opublikowano

Widać, że w mapę zostało włożone dużo pracy. Generalnie jest świetna, tylko jak widziałem tego Garena z jego aktualnym wyglądem to aż oczy bolą. ( straszna różnica w wyglądzie ) Rozumiem, że to dopiero testy, ale coś mi się tu nie podoba. Klimat jest bardziej mroczniejszy i paradoksalnie bajeczny. Zobaczymy jak to będzie. nastawiam się pozytywnie, oby wymagania były rozsądne.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Bardzo ladna mapa chcialbym moc ja juz przetestowac niestety nie mam jak :( Swietnie wygladaja respy obu druzyn. Jungla juz troche mniej ale ma tez swoj urok. 10/10 jezeli optymalizacja nie pojdzie na leb

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ciekawe jakie będą wymagania  -.-

Jestem na nie. Było dobrze tak jak było  :unsure:

Opublikowano

Osobiście nie mogę się doczekać.

Riot chce dobrze a wszyscy marudzić potrafią tylko...

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Wymagania są ponoć bardzo podobne a mogą być mniejsze (a przynajmniej mają być).

Poligony mapy zostały zredukowane do 1/8 wcześniejszej ilości - wszystko będzie tkwić w teksturach.

wikmk9.jpg

Opublikowano

nie jest złe :D zobaczymy jak się w grze sprawdz ;p :) 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Ten nowy wygląd aż mnie zachęca do powrotu do gry ;_;. Jednakże mam małe zastrzeżenie do tego smoka, na ich miejscu bym tam zrobiła coś jak pisali o zachodniej części mapy, że będzie zniszczona etc, etc, to ten obszar mógłby być objęty jakąś lawą czy czymś podobnym ;_;. W każdym razie wszystko jeszcze może się zmienić bo to tylko motyw wstępny, wygląda świetnie, mam nadzieję, że efekt końcowy również taki będzie. 

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...