Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Summoners rift,wyglad nashora, mobów itd

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KILKA poprawek i nie jest źle. Ale gra niestety straci trochę klimat i będzie przypominać Dotę. :/

Jednakże mapa jak najbardziej mi się podoba. :D

Opublikowano

Efekt dragona jest zajebisty <3 Jednak przyzwyczaiłem się do cukierkowych klimatów a tu dodają taki mrok. Trochę Dota.

Opublikowano

Bardzo się cieszę, mapa mi się bardzo podoba. Pamiętam jak były zdjęcia wycinek z tej mapy, nie mogłem się doczekać. Dawno było to pokazywane, jednak nie za wiele.

Tylko wyglądy ścieżek itd. Ta mapa jest świetna, tylko nie wiem jak to będzie wyglądało z innymi championami. Np. Jinx.

Fps raczej spaść nie powinny. Osobiście mam tyle samo fps aktualnie w League Of Legends i Dota2. Wydaje mi się, że ta mapa będzie i tak mało wymagająca, nie znam się na grafice i mogę się mylić.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Świetna mapa! Kolega mi właśnie pokazał, bo nie byłem na czasie :D Coś wspaniałego! O wiele lepsza od DOT'y! Czekam tylko aż wprowadzą, aż się chce grać! Świetny news! ;)

Opublikowano

Optymalizacja ma być dobra, Rioterzy piszą, że może nawet będziemy mieć więcej FPS'ów niż teraz.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Dla mnie Bomba! Mapa jest prześliczna. Oby jak najszybciej ją wprowadzili. ^^

Aż che się grać jak sie patrzy na taką piękną grafikę która będzie bardziej pasować teraz do bohaterów, na midzie będą lepsze timfajty a junglerzy będą mieć utrudnione ganki ze względu na oddalone krzaki.

A co wydajności

coś na stronie na ten temat pisze wiec doczytajcie

wilowo.jpg

Opublikowano

Taaak bardzo dota, może niech dodadzą sklepy w jungli i drzewa do rozwalania...

Kurwa, wszyscy tylko marudzą, nawet w komentach jest tylko "OMG IT LOOKS LIKE DOTA", polaki cebualki tylko potrafią narzekać a nawet nie docenicie pracy włożonej w to przedsięwzięcie.

Opublikowano

Klimatcik mapy jest super. Jeżeli FPS'ów będzie tyle samo ile teraz bądź więcej to jestem w 100% za. Jedyne co mi nie pasuje to miniony dziwnie wyglądają

(MI przypominają trochę te ze smite)

Ale Respawny, Nexusy, wieże, aleje, jungla, sklepy <3

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pasjonat
Opublikowano

Szkoda trochę tej starej, chociaż w sumie dobrze, że są jakieś zmiany. To już będzie 4 czy 5 SR na jakim grałem

.

Opublikowano

Mi się tam strasznie podoba ten nowy wygląd, każdy się czepia, że to będzie kolejna DOTA, pozatym Summoner's Rift było ostatni raz zmieniane w 2 sezonie, więc według mnie dobrze zrobili i mam nadzieję, że szybko to wprowadzą. :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...