Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Narutan.pl

Metin2Priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na odwrót? Mam rozumieć -> graj i płać ? -.-

Największym plusem serwera jest ta cała nagroda, a cała reszta jest jednym wielkim minusem.

Zrozum to, że reklama to tak naprawdę 60%+ produktu i nawet średni serwer z dobrą reklamą jest w stanie zdziałać cuda w przeciwieństwie do jakiegoś świetnego serwera, o którym nikt nie słyszał.

Zamiast dodawać takie na szybko posklejane gówno mogłeś poczekać i zrobić to porządnie. Słyszałeś kiedyś o tym, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie? Teraz ludzie zrazili się do tego Twojego serwera i trudniej będzie Ci pozyskać graczy ;/ Można powiedzieć, że sam sobie strzeliłeś w kolano ;3 Ale to już głębsza psychologia i takie tam. 

PS. Bardzo chciałbym zobaczyć plakaty reklamujące serwer ^.^

Co do tego odwrotu też sobie strzelili w kolano bo widać, że nie wiedzą co piszą, poza tym jak można powiedzieć, że reklama będzie "największa do tej pory" skoro team gubi się w własnych zdaniach czyt. "Na PL'u nikt nie gra z pwodu -> płac, graj.U nas jest na odwrót ;d" 

btw. Jestem neutralny co do serwera, a i pytanie jaki sens jest dodawania byle jakiej prezentacji skoro będzie miało się lepszą? Takim czymś obrzydziliście swój serwer n

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki nexanity.

Padnie po paru godz.

Nie polecam.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

zagram jak bedzie + 1,2k graczy. reklama to podstawa, najlepiej u wallanderow, treamow, uzurpatorow czyli lets playerow z metina. 

jednak odstrasza mnie ten 250 lv. w wiekszosci serwerow 99 lv po prostu starcza. wbije sie 99 i koniec z expem zaczynamy interesowac sie pvp, wojnami, gildią, bronieniem dropkow. pomyslcie o tym, ze za pol roku rok albo pozniej jak k tos zacznie gra to bedzie mial do nadrobienia 250 lv... jesli tylko wycofacie te 250 lv i drop zmianek, dodan, kamoli, perel, malzy nie bedzie zbyt czesty ( beda trzymaly cene) to z pewnoscia zagram, lecz nie gram na serwerach w ktorych liczba osob online jest mniejsza niz 800

proponowalbym jeszcze postarac sie o prezke dobrze obrobiona graficznie i ciekawa, aby nie swiecila kiczem jak ta. wiadomo sa tu podstawowe info o serwie ale to nie one przyciagaja gracza. proponowalbym dodatkowo zrobic start o wiele wczesniej ,np za 1 - 2 tyg. czyli wtedy kiedy my wszyscy zaczynamy miec wolne ( ja np. mam od poniedzialku bo rada)

podoba mi sie za to ze przyjmujecie do siebie opinii graczy - to jest podstawa i to jest najwazniejsze;)

Opublikowano

JEDNYM SŁOWEM GÓWNO !

Pliki bedą concordii robione czy juz są zrobione przez Gumisia 

haa i zastrzaszanie wsadźcie sobie głęboko w wiecie sami gdzie .

pozdrawiam // Hunter :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer marzeń startuje za 2 miesiące :)

ale nie będzie to narutan.

@topic

Chcecie dać raty takie jak na PLu i max lv 250 ??

gdzie taki wbije na pieskach !

@mod

Proszę zamknąć ten temat bo nie ma nawet ss weryfikacyjnego, a po drugie to wątpię żeby to wystartowało na dedyku :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Exp tak jak na plu ?

A jak kiedyś tam wprowadzicie 250, to ja wieki będę wbijał max..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

no ale bez przesady skoro gość pisze że exp będzie jak na PL`u a tylko lvl będzie zwiekszac to powodzenia z wbijaniem 250

Opublikowano

Przybliżony start ~29.06.2014 ( może być wcześniej )

Cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...