Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Narutan.pl

Metin2Priv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu widać że to fake z nagrodami itd.

Robić serwer z maks 250 lvlem i to z expem jak na PL?

Rozumiem że to ma być jakiś hard, ale żeby nie zmienić expa i nie ułatwić niczego innego co potrzebne do normalnej rozgrywki?

A IS pewnie bogaty będzie :)

Oczywiście nie polecam.

Opublikowano

25613307494218556071.png

<3 A o to nagroda IPHONE 5S <3

Osoba która wygrała wystarczy kliknąc prawym klawiszem myszki na waszego IPhona i wybrać opcję Zapisz Obraz. Proszę bardzo teraz zapisujemy na pulpicie i mamy naszego IPhona ! Posiada wiele opcji i funkcji jak niczego nie robiący wyświetlacz jak i cały telefon, który nawet nie istnieje !!!

A administracja oferująca rzeczy o których nie ma pojęcia widać nie ma doświadczenia ten serwer to dno wątpię aby to do startu dotrwało. Totalna żenada serwer marzeń ? Na początku polecam zaznajomić się z słowen "MARZENIA". Nie widziałem chyba nic gorszego od 2 lat, nawet przebiliście Aline2 ... xD xD

NIE POLECAM !

Opublikowano

Od razu widać że to fake z nagrodami itd.

Robić serwer z maks 250 lvlem i to z expem jak na PL?

Rozumiem że to ma być jakiś hard, ale żeby nie zmienić expa i nie ułatwić niczego innego co potrzebne do normalnej rozgrywki?

A IS pewnie bogaty będzie :)

Oczywiście nie polecam.

Serwer dopiero w trakcie pracy a Ty już nie polecasz? Konkurencja rośnie co? :)

Max lvl 99, czytać nie umiesz, tyle razy Ci pisali.

Kto Ci powiedział, że nic nie jest zmienione?

Wnioski bierzesz z własnej dupy czy testowałeś już serwer?

IQ mniejsze niż level max? Bo 250 jeszcze nie ma, więc za bardzo to nie błyszczysz.

Jeżeli fake z nagrodami? To wbij 99lvl i zobacz ;) Wszystko może być Twoje, ale po tym, że nawet czytać nie umiesz to nawet 15 levela u nas nie wbijesz. Szkoda słów na taką hołotę co hejtuje bez sprawdzenia i przeczytania wszystkiego.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

25613307494218556071.png

<3 A o to nagroda IPHONE 5S <3

Osoba która wygrała wystarczy kliknąc prawym klawiszem myszki na waszego IPhona i wybrać opcję Zapisz Obraz. Proszę bardzo teraz zapisujemy na pulpicie i mamy naszego IPhona ! Posiada wiele opcji i funkcji jak niczego nie robiący wyświetlacz jak i cały telefon, który nawet nie istnieje !!!

A administracja oferująca rzeczy o których nie ma pojęcia widać nie ma doświadczenia ten serwer to dno wątpię aby to do startu dotrwało. Totalna żenada serwer marzeń ? Na początku polecam zaznajomić się z słowen "MARZENIA". Nie widziałem chyba nic gorszego od 2 lat, nawet przebiliście Aline2 ... xD xD

NIE POLECAM !

@Edit

Panie Venoms, kolejna konkurencja? Hmmm. Opadnie Ci szczęka jak jakiś Twój znajomy zgarnie nagrodę zamiast Ciebie, nie chcesz nie wygrywaj. Nigdy czegoś takiego nie było na scenie metin2, a przekonacie się wszyscy. :)

Opublikowano

Powiem ci tak jeśli tak myślisz że z nagrodami to lipa to ci kopara opadnie :D To jeśli IS będzie bogaty to w czym masz problem bo nie rozumiem ????? 

Po samej zapowiedzi widać że to będzie jeden wielki SYF.

Serwer dopiero w trakcie pracy a Ty już nie polecasz? Konkurencja rośnie co? :)

Max lvl 99, czytać nie umiesz, tyle razy Ci pisali.

Kto Ci powiedział, że nic nie jest zmienione?

Wnioski bierzesz z własnej dupy czy testowałeś już serwer?

IQ mniejsze niż level max? Bo 250 jeszcze nie ma, więc za bardzo to nie błyszczysz.

Jeżeli fake z nagrodami? To wbij 99lvl i zobacz ;) Wszystko może być Twoje, ale po tym, że nawet czytać nie umiesz to nawet 15 levela u nas nie wbijesz. Szkoda słów na taką hołotę co hejtuje bez sprawdzenia i przeczytania wszystkiego.

Nie pozdrawiam.

Jaka konkurencja? Zajmuję się tworzeniem for dla serwerów mt2 a nie tworzeniem serwerów :P

Tyle razy mi pisali? Nikt mi nawet raz nie napisał :) "-Max level 250, czyli po wbiciu 105 levela nie kończymy gry,"

Widzę wszystko po tej marnej zapowiedzi :P

Aaa jeszcze 250 nie ma bo nie znaleźliście poradników żeby go dodać?

Nie wejdę na taki serwer bo to kpina. Wszystko z neta lub całkowicie gotowe rzeczy.

Pozdrawiam i już nie odpisujcie ani nie spinajcie mi na PW :)

Opublikowano

@Edit

Panie Venoms, kolejna konkurencja? Hmmm. Opadnie Ci szczęka jak jakiś Twój znajomy zgarnie nagrodę zamiast Ciebie, nie chcesz nie wygrywaj. Nigdy czegoś takiego nie było na scenie metin2, a przekonacie się wszyscy. :)

Hahaha kurwa czy tylko oni mnie powoli zaczynają wku*wiać ? (Pierwszy raz na forum użyłem przekleństwa)

Chłopie no proszę ciebie ...

Nie siedzę w tym jeden dzień ani dwa miesiące. Pewnie praktycznie teraz całe forum ma z was beke (w tym ja) leżę na ziemi i kwicze. Mówisz konkurencja ? Kurdę no chyba zacznę się bać. Moi przyjaciele/znajomi mają jedynie zabawę na TS3 z was więc raczej go nie zgarną. Wydacie ponad 7tyś zł na nagrody ? Pozdrawiam :) Hahahaha nie no :D

Ja na serio nie wyrabiam , każda bardziej doświadczona zauważy że to jest przysłowiowa "kupa", a nie serwer.

Może ktoś im/mu to przetłumaczyć ? Bo ja nie potrafię znaleść i złożyć słów aby mu to wytłumaczyć w miarę logicznie i spójnie aby zrozumiał za jednym razem.

Opublikowano

Po samej zapowiedzi widać że to będzie jeden wielki SYF.

Jaka konkurencja? Zajmuję się tworzeniem for dla serwerów mt2 a nie tworzeniem serwerów :P

Tyle razy mi pisali? Nikt mi nawet raz nie napisał :) "-Max level 250, czyli po wbiciu 105 levela nie kończymy gry,"

Widzę wszystko po tej marnej zapowiedzi :P

Aaa jeszcze 250 nie ma bo nie znaleźliście poradników żeby go dodać?

Nie wejdę na taki serwer bo to kpina. Wszystko z neta lub całkowicie gotowe rzeczy.

Pozdrawiam i już nie odpisujcie ani nie spinajcie mi na PW :)

Tam jest co znajdziecie na serwerze, czyli max lvl 250, nie jest napisane, że jest ten 250 w tym momencie zrobiony :) NAPRAWDĘ jesteś tak inteligenty jak woda w kałuży. Jeżeli są to całkowicie gotowe rzeczy to ciekawe który serwer tak wygląda haha :D Ile za to dostałeś? Bo człowiek z jakimś tam poziomem IQ, chociażby 20+, nie ośmieszałby sie tak jak Ty to robisz :). Mamy z Ciebie pompę a Ty się produkujesz żeby nam zaszkodzić. Takich jak Ty, są miliony, inni coś osiągną, a Ty dalej bd klepał się na easy bez sensu ;p.  To nie jest nawet w 1/100 skończona zapowiedź, co dopiero prezentacja czy serwer. Sam(a) się przekonasz, bo już nie wiem jak do Ciebie się zwracać. Btw. powtórzyłeś się w jednym z daniu, to dobrze o Tobie nie świadczy. '' Wszystko z neta lub całkowicie gotowe rzeczy. '' :)

Opublikowano

No i widzisz żeby teraz zrobić coś naprawde dobrego musisz troszke wydać a jak naprawde będą te nagrody to co wtedy powiesz??????

Wtedy kupi konto na allegro i zacznie się epoka no-life żeby dostać kolejną nagrodę. U nas jedna osoba w teamie ma pewno tyle lat co ich cały team-speak. Co się z dziećmi będziesz przekomarzał. Olać trzeba i pokazać, że się mylą, a nie zniżać się do ich poziomu i tak pokonają nas doświadczeniem ;p

Opublikowano

No i widzisz żeby teraz zrobić coś naprawde dobrego musisz troszke wydać a jak naprawde będą te nagrody to co wtedy powiesz??????

Taki serwer zrobię ci 5dni a nawet jeszcze lepszy .... Czyli oni na niego jeszcze wydali ?

Wiedza z mpcforum.pl / google.pl / epvp kosztuje ? Nie wiedziałem, że za to się płaci :(

Proszę pokaż mi gdzie są jakieś skrypty phytona albo cokolwiek nie wiem jakieś lua, które były pisane od zera ? Jakaś grafika ? Specialne mapki robione na zamówienie ? Zbroje ? Bronie ? W ogóle może jakiekolwiek MODELE ?

No właśnie nic nie ma :) Więc to twoje -> "No i widzisz żeby teraz zrobić coś naprawde dobrego musisz troszke wydać" czyli 0zł

A tak w ogóle 300 post i zaczynają mnie atakować 0 postowe konta :(

- Fajny analfabetyzm was broni - "Nie bardzo bym chciał poznac twoje heheh chyba graleś zawsze wojem xD zero INTA" ~ Oberon

Może mi to ktoś przetłumaczyć na język polski?

Wydam 20tyś na nagrody !! A jakże !! Łiii !! Lecimy na całość!!

31022201209376850514.jpg

Opublikowano

Taki serwer zrobię ci 5dni a nawet jeszcze lepszy .... Czyli oni na niego jeszcze wydali ?

Wiedza z mpcforum.pl / google.pl / epvp kosztuje ? Nie wiedziałem, że za to się płaci :(

Proszę pokaż mi gdzie są jakieś skrypty phytona albo cokolwiek nie wiem jakieś lua, które były pisane od zera ? Jakaś grafika ? Specialne mapki robione na zamówienie ? Zbroje ? Bronie ? W ogóle może jakiekolwiek MODELE ?

No właśnie nic nie ma :) Więc to twoje -> "No i widzisz żeby teraz zrobić coś naprawde dobrego musisz troszke wydać" czyli 0zł

A tak w ogóle 300 post i zaczynają mnie atakować 0 postowe konta :(

- Fajny analfabetyzm was broni - "Nie bardzo bym chciał poznac twoje heheh chyba graleś zawsze wojem xD zero INTA" ~ Oberon

Może mi to ktoś przetłumaczyć na język polski?

Wydam 20tyś na nagrody !! A jakże !! Łiii !! Lecimy na całość!!

7a398a984e0fa2e3b530209eb232f0a5.jpg?132

Zobaczysz na 100+ nowości, co mielismy dodać innego niż pl do 99lv? jak tak miało to wyglądać :) Nie wiesz nie wypowiadaj się, a co do Oberona, nie zrozumiałeś aluzji. To była wypowiedź na Twoim poziomie :).

Btw. pochwal się swoimi osiągnięciami panie znawco C++ lua i Pythona, pewno nawet Angielskiego nie znasz a za serwery chcesz się brać?

Jakie serwery miałeś? Który to tam hamak widnieje w koszu Twojej produkcji?;p

Opublikowano

Zobaczysz na 100+ nowości, co mielismy dodać innego niż pl do 99lv? jak tak miało to wyglądać :) Nie wiesz nie wypowiadaj się, a co do Oberona, nie zrozumiałeś aluzji. To była wypowiedź na Twoim poziomie :).

Btw. pochwal się swoimi osiągnięciami panie znawco C++ lua i Pythona, pewno nawet Angielskiego nie znasz a za serwery chcesz się brać?

Jakie serwery miałeś? Który to tam hamak widnieje w koszu Twojej produkcji?;p

Hahahahaha rozwaliłeś system już po całości :) Kolego ja język angielski skończyłem w gimnazjum parę  lat temu z wyróżnieniem ci nawet powiem. Widzę nawet specialnie robicie nowe konta 0 postów aby się bronić :( Każdym twoim takim tekstem pogrążasz się coraz bardziej wbijając samemu sobie sztylety w plecy.

Moja wiedza na temat C++/Lua/Phytona jest wystarczająca do tego, do czego ją używam :)

Widać mało mnie znasz, może nawet lepiej jedynie mi zepsujesz opinię. Wypowiedź na moim poziomie to może wejdziemy kiedyś na TeamSpeak'a i porozmawiamy ? Masz chociaż głos po mutacji ?

Opublikowano

Hahaha ja pierdole :D

To jest serwer roku :) Mówię wam ja kończę bo powoli zaczynam nie wyrabiać psychicznie ale chociaż dobrze, że mi humor poprawiliście.

Ja ci nie muszę mówić ilę zarabiam miesięcznie jednakże troszkę więcej niż ty masz zamiar przeznaczyć na nagrody tylko, że ja te pieniążki inwestuję w rozwój mojej serwerowni :)

Koniec na dzisiaj ...

No po prostu końcowo słowy - Najgorsze gówno i serwer od 2010-2014r.

Przebiliście takie serwery jak:

- Ares2

- Aline2

- Nemoria

A do tego na serio trzeba mieć talent ....

Pozdrawiam :) Może kto inny wam przemówi do rozsądku.

Jednakże wnioskując po innych praktycznie 100% osób popiera mnie :)

Wszedłem na profil i widzę:

- Problemy z Questami (podstawowa wiedza na ten temat  - zerowa)

- Jak usunąć wszystkie questy z plików terenza

Chyba nic więcej nie muszę pisać :)

Opublikowano

Hahaha ja pierdole :D

To jest serwer roku :) Mówię wam ja kończę bo powoli zaczynam nie wyrabiać psychicznie ale chociaż dobrze, że mi humor poprawiliście.

Ja ci nie muszę mówić ilę zarabiam miesięcznie jednakże troszkę więcej niż ty masz zamiar przeznaczyć na nagrody tylko, że ja te pieniążki inwestuję w rozwój mojej serwerowni :)

Koniec na dzisiaj ...

No po prostu końcowo słowy - Najgorsze gówno i serwer od 2010-2014r.

Przebiliście takie serwery jak:

- Ares2

- Aline2

- Nemoria

A do tego na serio trzeba mieć talent ....

Pozdrawiam :) Może kto inny wam przemówi do rozsądku.

Jednakże wnioskując po innych praktycznie 100% osób popiera mnie :)

Wszedłem na profil i widzę:

- Problemy z Questami (podstawowa wiedza na ten temat  - zerowa)

- Jak usunąć wszystkie questy z plików terenza

Chyba nic więcej nie muszę pisać :)

Jakoś technik tutaj się nie udziela, więc co on ma wspólnego z questami  i  tak dalej? :) Wbijaj na TS'a bez problemowo, większość z nas ma 2/3x tyle lat co Ty ;).

Opublikowano

"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"

Przepraszam Diabeł :) jednakże musiałem to tutaj zacytować ponieważ im dłużej czytam ich wypociny tym bardziej upewniam się w tym przekonaniu.

Opublikowano

"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"

Przepraszam Diabeł :) jednakże musiałem to tutaj zacytować ponieważ im dłużej czytam ich wypociny tym bardziej upewniam się w tym przekonaniu.

Haha pompa wczesniej ja wam to napisalem, dobra kopia nie jest zła, przetrzepałem Twój profil, skoro zarabiasz 7 tyś zł na miesiąc a interesują Cię płyty głowne po 500zl? pozdrowienia :)

Opublikowano

Daj spokój tosz to bogacz :D Serwerownie ma wiesz serwery robi :D haahhaahahah szkoda słów. Zarabia jak przeciętny wół pociągowy ale 700 zł na 2 miechy :D

Btw. pod serwerownie płyta główna taka w miare to 2-3 tyś, a on ma takie po 500zł, może  do minecrafta robi, albo vps pod strone typu www.MamSwojaStroneZa2Zl.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...