Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Narutan.pl

Metin2Priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co mi droższa płyta do użytku prywatnego ?

Widać twoja inteligencja jest zbyt mała aby zrozumieć, że chciałem się doradzić do sprzętu do użytku prywatnego. Alę widzę, to już dla ciebie jest za dużo :(

Co można wnioskować po tym - "tw. pod serwerownie płyta główna taka w miare to 2-3 tyś, a on ma takie po 500zł"

Ja z wami skończyłem. Ale powiem to tu i teraz:

Serwer nie wypali - daję sobie rękę uciąć i już teraz bym jej nie miał.

Do widzenia i dobranoc.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co mi droższa płyta do użytku prywatnego ?

Widać twoja inteligencja jest zbyt mała aby zrozumieć, że chciałem się doradzić do sprzętu do użytku prywatnego. Alę widzę, to już dla ciebie jest za dużo :(

Co można wnioskować po tym - "tw. pod serwerownie płyta główna taka w miare to 2-3 tyś, a on ma takie po 500zł"

Ja z wami skończyłem. Ale powiem to tu i teraz:

Serwer nie wypali - daję sobie rękę uciąć i już teraz bym jej nie miał.

Do widzenia i dobranoc.

HAHAHA ale sam sie pogrążyłeś, stawiasz serwery, albo masz serwerownie a doradzasz się co do płyty do uzytku prywatnego? Te serwerownie to strugasz z klocków  w minecraft? Może do użytku domowego płytę główną firmy msi kupiłeś? Tajwan wita, rano blue screen świta :)

@Edit jak by szanowny mod chciał się doczepić, że to niby groźba ''Tajwan wita, rano blue screen świta :)'' to nie, nie jest to groźba, jego sprzęt jest po prostu wadliwy ;p

Opublikowano

1 nagroda to iphone 5s warty 2.5 tyś  

2 nagroda do 5tyś 

więc lepiej mieć drugie miejsce że tak powiem :) 

Do rzeczy : 

Prezentacja kiepska aż nie chce się jej czytać i oglądać , ale stać was na nagrody a nie stać was na dobrą grafikę w prezentacji ? -.- 

Jeżeli prezentacja nie zostanie poprawiona i więcej dodane do niej będę mieć negatywną opinie po prezentacji 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz? Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, na początek level max 99, będzie stopniowo zwiększany do 250 levela. Serwer jest unikalny, wszystko jest zrobione inaczej niż u każdego innego, exp jest nie do końca identyczny, umiejętności też nie. Na G1 potrzeba około 70 ku. Typowych zbroji i broni nie ma 100+. Chcielismy zachować klimat PL'a do 99lvlv'a dalej wszystko się zmienia. Serwer na prawdę jest unikalny i nigdzie nie znajdziesz tego co u nas. Najpierw wejdź na serwer, sprawdź lub naucz się czytać. Również pozdrawiam :).

Gdzie ta wasza unikalność i coś co jest wasze bo nawet prawą stronę paska macie z starego Nexanity ;) + nie swój system ulepszeń mounty które mają po kilka lat (w tym gryf z logiem m2m) poza tym już jest hard/medium z 250 i to on jest unikalny ;) wy nie bo oni was wyprzedzili tyle że ty chcesz samego harda zrobić no i poza tym gubisz się w tym co piszesz a mu karzesz się ogarnąć "Czyli exp taki jak na PL, Umiejętności jak na PL."

PS: jeszcze to :

• iPhone 5S
  • Nagrody pieniężne lub o wartości do 5 tyś zł.
  • Itp.

Beka z tej administracji xD nie chce nic mówić ale skoro takie nagrody oferujecie a nawet nie skorzystaliście z udostępnionych prezentacji to sorry ale wydaje mi się że iPhone 5s będzie tylko zdjęciem a te 5 tysięcy z gry "Monopoly" o_O

Serwera nie polecam sam syf i do tego administracja leci w kulki co widać po oferowanych nagrodach.

Opublikowano

Będzie prezentacje porządna, reklamy na youtube, forum, client, autorskie mapy m1,m2 nowe, mapy, nowe mooby, bronie, zbroje i tak dalej, wszystko będzie nowe, zobaczycie, to był tylko temat do dyskusji, co chcielibyście zobaczyć a co nie, zresztą, sami sie przekonacie, jeżeli nie wierzysz w iPhone5s ani nagrody do 5tyś na miesiąc, to nie wierz, tak czy siak te 5 tyś bd podzielone na 3 różne nagrody o tej wartości, w 3 różnych konkursach ;p Pozdrawiam :)

Hard, jak PL to tutaj nie widzę, nasrane petów/ wierzchowców/ kostiumów/ fryzur z painta i to jest ten metin marzeń??

porażka

Kolejny nie potrafiący czytać, zauważ, że to jest tylko co jest '' wgrane '' na serwer a nie to co będzie dostępne w grze. Będzie wiele nowości na 100+ :).

Opublikowano

ja proponuję żebyście zrobili server identyczny jak PL z tym że w grze można było by zdobyć wszystkie itemki z IS. tak jak (przepustka, zwoje. rady, pelerynki) itp.
 to z checia bym na nim zagral :)

PS. jak exp taki jak na PL to ludzi pol roku beda wbijac ten 105.

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Prezentacja czyste dno. Serwer wydaje się kiepski, niby nagrody fajne, ale pewni nigdy nikt takowej nie dostanie, albo się pojawi jakies super szybkie konto 99lvl przed pierwszym gosciem, ktore stworzy administracja, zeby ie musiec nikomu nic dawac. 

Nie wiem kto wpadl na pomysl z tym serwerem, ale to byl chujowy pomysl.

Opublikowano

ja proponuję żebyście zrobili server identyczny jak PL z tym że w grze można było by zdobyć wszystkie itemki z IS. tak jak (przepustka, zwoje. rady, pelerynki) itp.

to z checia bym na nim zagral :)

PS. jak exp taki jak na PL to ludzi pol roku beda wbijac ten 105.

Serwer bedzie bardzo podobny do PL'a do 99 lvl'a i tak wszystko będzie do z dobycia w grze co bd w IS'ie bez problemu na 100% nic nie dodamy unikalnego do IS, budżet mamy naprawdę spory, opłacamy najlepszych ludzi co znają się na rzeczy, ten temat miał być dyskusją lecz modzik zmienił na zapowiedź. Ehm.

Prezentacja czyste dno. Serwer wydaje się kiepski, niby nagrody fajne, ale pewni nigdy nikt takowej nie dostanie, albo się pojawi jakies super szybkie konto 99lvl przed pierwszym gosciem, ktore stworzy administracja, zeby ie musiec nikomu nic dawac. 

Nie wiem kto wpadl na pomysl z tym serwerem, ale to byl chujowy pomysl.

Jeżeli tak uważasz to trudno, zdziwisz się :) Ludzie co testują u nas, znają nas i wiedzą, że nie blefujemy, za testowanie też dostają pieniądze :) Więc żadna ściema drogi kolego :)

Opublikowano

Ja jestem tylko ciekaw, po chuj wam nowości na 100+, skoro nikomu nie będzie się chciało wbijać więcej niż 50 lvl-a na tym syfie?

Ludzie co testują mnie nie interesują, liczą sie gracze, a nie testerzy.

Opublikowano

Mi sie nie podoba, moze z rok temu by to przeszlo to "czytanie ku" ale teraz? dajcie spokoj, jak ktos bedzie chcial czytac ku i wbijac 105 lv z expem trudnym to pojdzie na PL z prostych przyczyn. 

Osobiscie nie zagrałbym nawet gdyby mi ktos zaplacil.

Opublikowano

Mi sie nie podoba, moze z rok temu by to przeszlo to "czytanie ku" ale teraz? dajcie spokoj, jak ktos bedzie chcial czytac ku i wbijac 105 lv z expem trudnym to pojdzie na PL z prostych przyczyn. 

Osobiscie nie zagrałbym nawet gdyby mi ktos zaplacil.

To nie graj inni pograją :D

Na PL'u nikt nie gra z pwodu -> płac, graj.

U nas jest na odwrót ;d

Opublikowano

Kolejny nie potrafiący czytać? Nie nie jest to gotowiec, wszystko jest robione autorsko od poczatku. To jest zapowiedź co można będzie znaleźć na serwerze, co na ten moment jest przetestowane, pracujemy dalej nad serwerem, zobaczycie normalną reklamę i zapowiedź, to będziecie chceli pograć, zapewniam was  :)

Beka to nie jest gotowiec :) hehe rozwalile mnie to wszystko jest z Nexanity czyli gotowe pliki Nexanity z mpc wiec jakim cudem robione od podstaw ?? jesli napiszesz ze to nie ich pliki dowody masz same z ss kto wie to po ss rozpozna ze wszystko jest tak samo w sumie co zrobiłeś to wydupcyles napis po lewym dolnym rogu + zasłoniłeś ramkę questa z nazwa servera 
Opublikowano

Zyga, xD to wszystko jest robione od '' podstaw '' wszystko zostało wywalone, robione od nowa, a podstawka plików tylko była wzięta, zresztą zobaczysz w prezentacjii, to był tylko pomysł na serwer, a co do wykonania, nie zawiedziesz się. :)

@Edit poprawa przejęzyczenia.

Opublikowano

Zyga, xD to wszystko jest robione od '' podstaw '' wszystko zostało wywalone, robione od nowa, a podstawka plików tylko była wzięta, zresztą zobaczysz w prezentacjii, to był tylko pomysł na serwer, a co do wykonania, nie zawiedziesz się. :)

@Edit poprawa przejęzyczenia.

Od podstaw zrobiłeś "lewą" stronę "taskbaru" (paska) btw. jak mi jakiś "Oberon" pisał na pw jak będzie nowa prezentacja z dokładnymi ss'ami z gry to będzie co pisać btw. to co teraz zaprezentowaliście to totalna porażka i wątpię by ktoś na to wszedł bo są teraz o wiele lepsze serwery ale reklamować nie będę bo nie ma sensu ;) 

Btw. Po co zakładaliście ten temat skoro będziecie mieli lepszą prezentacje i więcej do pokazania? Teraz tylko zniechęciliście co niektóre osoby. 

PS: Co do serwera neutralny na czas następnej prezentacji :P

Opublikowano

Od podstaw zrobiłeś "lewą" stronę "taskbaru" (paska) btw. jak mi jakiś "Oberon" pisał na pw jak będzie nowa prezentacja z dokładnymi ss'ami z gry to będzie co pisać btw. to co teraz zaprezentowaliście to totalna porażka i wątpię by ktoś na to wszedł bo są teraz o wiele lepsze serwery ale reklamować nie będę bo nie ma sensu ;) 

Btw. Po co zakładaliście ten temat skoro będziecie mieli lepszą prezentacje i więcej do pokazania? Teraz tylko zniechęciliście co niektóre osoby. 

PS: Co do serwera neutralny na czas następnej prezentacji :P

No to miała być dyskusja, ale moderator zmienił prefix.. i tak trzymaj, nie oceniaj z góry poczekaj na finał a na pewno nie pożałujesz :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Średn ia prezentacja a server jakoś rewelacyjnie isę nie prezentuje bez sporej reklamy wątpie ,że zawita 400 + lecz życzę powodzenia .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Średn ia prezentacja a server jakoś rewelacyjnie isę nie prezentuje bez sporej reklamy wątpie ,że zawita 400 + lecz życzę powodzenia .

Reklama będzie potężna, raczej największa do tej pory, może nawet plakaty będą :) to nie jest prezentacja tylko miała być dyskusja, modek zmienił prefix ;)

Opublikowano

To nie graj inni pograją :D

Na PL'u nikt nie gra z pwodu -> płac, graj.

U nas jest na odwrót ;d

Na odwrót? Mam rozumieć -> graj i płać ? -.-

Największym plusem serwera jest ta cała nagroda, a cała reszta jest jednym wielkim minusem.

Zrozum to, że reklama to tak naprawdę 60%+ produktu i nawet średni serwer z dobrą reklamą jest w stanie zdziałać cuda w przeciwieństwie do jakiegoś świetnego serwera, o którym nikt nie słyszał.

Zamiast dodawać takie na szybko posklejane gówno mogłeś poczekać i zrobić to porządnie. Słyszałeś kiedyś o tym, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie? Teraz ludzie zrazili się do tego Twojego serwera i trudniej będzie Ci pozyskać graczy ;/ Można powiedzieć, że sam sobie strzeliłeś w kolano ;3 Ale to już głębsza psychologia i takie tam. 

PS. Bardzo chciałbym zobaczyć plakaty reklamujące serwer ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...