Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie ma wrzuconego pliku WebMetin,exe do patchera, trzeba czekac.

I własnie tego nie lubie... zamiast wrzucic odrazu wszystko w całosci to pi3rdolą sie po kolei z jakimis plikami . Pewnie 5 min przed startem dadza -.-

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik .exe pojawi się ok 17:30 do pobrania przez patcher. Nie bez przyczyny tak właśnie zrobiliśmy.

Zaspokoiłes moja ciekawosc, wiec zaczekam.

Opublikowano

I własnie tego nie lubie... zamiast wrzucic odrazu wszystko w całosci to pi3rdolą sie po kolei z jakimis plikami . Pewnie 5 min przed startem dadza -.-

A wziales pod uwage fakt, ze caly czas jest wszystko sprawdzane? A dajac exeka narazili by się na to, że gracze by mogli normalnie wejść na serwer.

W dodatku exek to jest kwestia 5mb ~ wiec pare sekund pobierania, na prawdę obejdzie się bez żalu :>

Opublikowano

A wziales pod uwage fakt, ze caly czas jest wszystko sprawdzane? A dajac exeka narazili by się na to, że gracze by mogli normalnie wejść na serwer.

W dodatku exek to jest kwestia 5mb ~ wiec pare sekund pobierania, na prawdę obejdzie się bez żalu :>

Nie mam zalu tylko odnosze sie do tego,ze musialem sie poltora h bawic by ZAŁOZYC KONTO na stronie Po to by sciagnać clienta. Wiec przy takich lagach wkurw*a mnie za przeproszeniem ze musze znow wbijać na tą strone i cos sciagać, ale oszczedzilem sobie nerwow jak mi napisał, ze mozna przez autopatchera pobrać .

ps: niektorzy nawet na strone nie moga wejsc a co dopiero pobrać clienta,takze nic dziwnego ze kazdy sie denerwuje.

Opublikowano

Mozecie wstawic linki  z clientem (nie client ze strony)..

188.165.230.228/pobierz/WebMetin.rar

Masz tutaj przecież link, dawał ink strone wczesniej

Opublikowano

Serwer zapowiada sie obiecujaco.Jestem ciekaw jak sprawdzi sie polaczenie 250lvl z hardem.Na pierwszy rzut oka serwer wyglada na nietuzinkowy.Jezeli liczba graczy bedzie utrzymywala sie w granicach ~1k byc moze zostane na dluzej.

Srij9JT.png

Opublikowano

http://scr.hu/18cl/ex7sz

macie też taki błąd? :O

Mi sie nawet obrazek tego woja tam nie wczytał.... ale mi wyskakiwaly tez jakies bledy ale ciagle odpalalem autopatchera az wyskoczyło tylko to ze brak pliku exe.

Opublikowano

-Jest zmiana klasy?

-Możecie podać wbudowane bonusy jakie posiadają ostatnie zbroje????

Fajnie się zapowiada :)

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Takie pytanie do clienta coś trzeba jeszcze pobrać jakaś łatka/pather czy coś takiego ? Jeżeli tak to proszę o linka :)

Up@ 

Zmiana do 100lv ma być

banner5.gif

Opublikowano

Już przed startem problemy ze wszystkim :/

Ciakawe jak Wam to pójdzie bo download to jest porażka po 50 kb/s pobiera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...