Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja super zrobiona nie ma co bardzo profesjonalnie i niczego nie brakuje .

Server wygląda idealnie lecz pewnie bez IS będzie sporo ciężej .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ludzie czy gdzieś jest napisane : [GA]Nitro - właściciel serwera ? Chyba NIE!

Cieszcie się że reklamuje serwer, bo będzie dużo graczy a serwer ładnie się prezentuje i myślę że będzie ciekawy. Szczególnie podoba mi się opcja niby Hard/Mediuma, ale z maxem 250.

Wiadomo że JP Armia to nie ludzie w przedziale 16+, ale po co mam sobie zawracać głowę jakimś 12-latkiem co mi będzie ksuł, być może właśnie taki koleś załaduje w IS i serwer bd stał dłużej.

PS. Ink czytaj PW.

Opublikowano

Dobra odpuszczam sobie Wasz serwer ;) zjebane macie skrypty na stronie i tyle. Rejestruje 3 konta na gmail, o2 oraz wp i na zadny link nie dochodzi aktywacyjny, kolejna sprawa to klient... aby pobrac klienta musze byc zalogowany, good idea. Dziekuje serdecznie ze klienta wrzucacie rano jak kazdy ma szkole a jak przychodzi to nie ma jak pobrac... pograłem sobie z ekipą fchuj!

Opublikowano

Ludzie czy gdzieś jest napisane : [GA]Nitro - właściciel serwera ? Chyba NIE!

Cieszcie się że reklamuje serwer, bo będzie dużo graczy a serwer ładnie się prezentuje i myślę że będzie ciekawy. Szczególnie podoba mi się opcja niby Hard/Mediuma, ale z maxem 250.

Wiadomo że JP Armia to nie ludzie w przedziale 16+, ale po co mam sobie zawracać głowę jakimś 12-latkiem co mi będzie ksuł, być może właśnie taki koleś załaduje w IS i serwer bd stał dłużej.

PS. Ink czytaj PW.

Będą dzieci, będzie kasa więc spokojnie + do tego czy mi tylko ich stronach tak zamula czy wy też macie problemy :?

@Edit

Po jakiego grzyba żeby ściągać pliki muszę być zalogowany -.-.

Opublikowano

Będzie "Łubu duba jebać FuBu" do godz. 22:00 aż pójdą spać:)

Serwer spoko,ale to zły pomysł z reklamą u zyniaka :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Nie rozumiem jednego  po co aktywacja rejestracji na poczcie?!

Chcecie zeby gracze stracili pare minut na robieniu kont , aktywacji i wgl. Sama rejestracja jest po prostu dziwna. Po co wam nasze imie, wojewodztwo?

Ale spoko rozumiem ze bezpieczenstwo sie liczy.

Prosze jedynie o DOWNLOAD clienta bez logowania bo to  tylko spowalnia i utrudnia... No i rejestracje bez aktywacji na mailu.

Opublikowano

Dajcie kurwa klienta tutaj i usuńcie aktywacje kont i bez logowania pobieranie klienta na stronie.. po co utrudniacie zycie ludzia to nie PL.. jpdr

Opublikowano

Dobra odpuszczam sobie Wasz serwer ;) zjebane macie skrypty na stronie i tyle. Rejestruje 3 konta na gmail, o2 oraz wp i na zadny link nie dochodzi aktywacyjny, kolejna sprawa to klient... aby pobrac klienta musze byc zalogowany, good idea. Dziekuje serdecznie ze klienta wrzucacie rano jak kazdy ma szkole a jak przychodzi to nie ma jak pobrac...

Działa wam strona ?

Client specjalnie był wrzucony na serwery rano, żeby uniknąć sytuacji jaka jest obecnie. O ile w grze problemów nie ma z żadnymi lagami, to strona i forum odczuwają obecny ruch na sieci. Ciekawym jest, że to nie jest atak DDos, lecz najzwyklejszy w świecie ruch użytkowników pobierających clienta. Oczywiście zareagowaliśmy na to i w chwili obecnej uploadujemy clienta na pozostałe nasze maszyny. Sytuacja powinna powoli wracać do normy.

0YDSoCf.jpg

//Edit.

Wszystkie konta są przez nas automatycznie aktywowane...

Opublikowano

Da ktos bezposredni link do klienta? Bo strona muli strasznie ;/

@@ WTF 900 ludzi w prezentacji xD wyczuwam pompe na starcie :) 

ZR_o79.gif

Opublikowano

Serwer godny polecenia, wiadomość potwierdzająca konto przyszła od razu, jedyne co mnie martwi to obciążenia na stronie, ale to też dobrze bo widać, że jest ruch i dużo graczy będzie grać :D

Do Nitra nic nie mam, sam go oglądam, ale mogę się założyć, że gimbuski będą wyzywać matki itd. ;/

@up

www.webmetin.pl/pobierz/WebMetin.rar

(ze strony producenta nie procentujcie za brak skanu, bo nie zdążyłem pobrać, aby zeskanować)

61911764369359525958.png

Opublikowano

xxx dostane warna ;f ... 

Poza tym to serwer serio wyebany strona zamula bo pełno osób wbija w tym samym czasie a jak nie dochodzi e-mail to jest coś takiego jak "SPAM" 

...

Opublikowano

Serwer godny polecenia, wiadomość potwierdzająca konto przyszła od razu, jedyne co mnie martwi to obciążenia na stronie, ale to też dobrze bo widać, że jest ruch i dużo graczy będzie grać :D

Do Nitra nic nie mam, sam go oglądam, ale mogę się założyć, że gimbuski będą wyzywać matki itd. ;/

Strona wróci do normy, gdy gracze pobiorą clienta. Tak jak już pisałem, nie wpływa to w żaden sposób na grę i zapewne gdy ta wielka "fala" przeminie, to strona znów będzie latać jak wcześniej. Nie spodziewaliśmy się, że w jednym momencie tak duża ilość osób będzie pobierała naszego clienta. Oczywiście nas to cieszy, bo to przełoży się na ilość graczy. Tak czy inaczej ruch na sieci wraca powoli do normy, a my kończymy upload clienta na inne mirrory.

Opublikowano

strasznie zamula strona i czasem wyskakuje odmowa dostepuu..

Opublikowano

Strona według mnie wygląda okropnie nieczytelnie, już lepiej wygląda na screenach z androida...

Może zagram, jedyne co mnie zasmuca to armia gimbusów, która wbije z powodu Nitro. ;f

empty

Opublikowano

Jestem neutralnie na to nastawiony.. Serwer, może się czymś wyróżnia.. Ale wszystko jak zawsze jest ułatwiane dla ludzi z pieniędzmi. Co do TheNitro, to powiem tyle... Reklama może na dużą skale - Gimbusów. Nie każdemu serwerowi się udaje? Hmmm.. na PGA zapytam Gimpera, czy coś nakręci z tego serwera :D

87225705356827008866.png

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer, bo Inkscape. :D Wszystko dopracowane, lecz pewnie znajdą się małe ''bugi''

No nic mi nie pozostaje, jak tylko czekać na start!

Pozdrawiam. 

@EDIT: Dlaczego forum/strona nie działa?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

nie da sie zarejestrowac strona caly czas pada

Da sie tylko musisz kilka razy... Mnie tez juz kurwica dopadła no ale nic jakos dałem rade, jeszcze tylko clienta pobiore. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...