Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc - najlepszy midder, największy burst damage

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm nie zbyt ten poradnik a szczególnie build Roa + abyssal na LB really? Dobra, Twój build, grasz jak chcesz ale po co kupować jakiś item, który nie jest najlepsza opcją na daną postać. To tak samo jak by kupić na Lissandre Roa gosh? 

E6c9g1v.gif

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy midder? Jest kilka postaci którą ja jadą bez problemu.

Słowa Nervariena, jednego z najlepszych Polskich graczy (W patchu 4.8) ''Na LB nie ma jako-takiej kontry.''

Wiesz co to oznacza? Że może w tym Twoim bronzie cos tam ją jedzie ale gdy jest w dobrych rękach jest naprawdę mocna. 

I RoA faktycznie dziwny item, ale jako pierwszy ludzie składają najczęsciej kielich.Taakżeee.. :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Świetny build.. Po 1. jeżeli mamy AP mid przeciwko nam, to składamy kielich, po 2. jeżeli jest to AD, to składamy zhoynie.. po 3. Rod of Ages na LB.. Specjalnie zakładałbym nowe konta i dawał Ci minusy, gdyby się dało.. Nic nie wiesz o tej postaci jak widać.

" jest łatwa do zabicia, ponieważ nie posiada armoru ani resistów na magię" a powiedz mi, który midder (full ap lub ad) nie jest papierowy?.. Mid jest po to by zniszczyć przeciwnego mida/adc -.-

Zed ją kontruje? Od kiedy? Może ultem, co? Chyba logiczne, że jak widzisz, że chce zultować, to nie używasz combo na niego.. z Fizzem również bym się kłócił, ale bradziej byłbym za tym, że Fizz ją kontruje, a nie Zed..

Polecam douczyć się troszkę na temat tej gry.

Opublikowano

Świetny build.. Po 1. jeżeli mamy AP mid przeciwko nam, to składamy kielich, po 2. jeżeli jest to AD, to składamy zhoynie.. po 3. Rod of Ages na LB.. Specjalnie zakładałbym nowe konta i dawał Ci minusy, gdyby się dało.. Nic nie wiesz o tej postaci jak widać.

" jest łatwa do zabicia, ponieważ nie posiada armoru ani resistów na magię" a powiedz mi, który midder (full ap lub ad) nie jest papierowy?.. Mid jest po to by zniszczyć przeciwnego mida/adc -.-

Zed ją kontruje? Od kiedy? Może ultem, co? Chyba logiczne, że jak widzisz, że chce zultować, to nie używasz combo na niego.. z Fizzem również bym się kłócił, ale bradziej byłbym za tym, że Fizz ją kontruje, a nie Zed..

Polecam douczyć się troszkę na temat tej gry.

Ja napisałam o sobie, że przedstawiam to jak ja gram i chcę się tym podzielić - masz swoje zdanie? Ok, aczkolwiek nie musisz mojego KRYTYKOWAĆ,a nie OCENIAĆ.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Dobra prezentacja. JA Lb nie lubię bo jej szczerze nie ogarniam ,ale po twoim poradniku wyszło już trochę inaczej. Nawet dobrze mi szło napewno lepiej niż kiedyś.

wilowo.jpg

Opublikowano

226101401725557249447.jpeg - Pierwsze słyszę.

jestes tylko w goldzie. Nic nie wiesz o tej grze :D

Faktycznie, RoA jest dziwna, ale wbrew pozorom, na LB ma ona sens.

Opublikowano

@DeAnominator

Never ROA.
Endgame> Sorki,Rabadon,Deathfire grasp,Void,Zhonya,Morello.

Abo zamiast morello Athenes holy grail :s zależy ;x

btw. Jestem w brązie i przynajmniej wiem co składać na lbl xD.

Jak bym miał składać ROA to bym wolał nie grać nawet placementów <3

@down, nie wiem czy sekundowy untarget można nazwać kontrą ale dobra.

Z waszego punktu widzenia lbl jest kontrowana przez zeda, fizz'a, vlaimira, sivir (bo przecież shield) etc. etc... :O.

# LBL miażdży praktycznie wszystkich na midzie łączenie z papierami bez jakiegokolwiek cc ;x

Sorry, ale czasami jak patrze co niektórzy piszą to zastanawiam się czy gramy w tą samą grę xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Veigara, nikt nie banuje.. A ja trafi się osoba, która go ogarnie to jest potem płacz, że "CZEMU GO NIE ZBANOWAŁEŚ, RETARDZIE" Jest to postać papierowa ale penta dla niego to pyk...

qss gdy ma katke, zje zazwyczaj tylko apc jka adc ogarnie banshee, ult kayle na siebie/tam gdzie veigar szybko zamierza wykonac combo i nic nie zrobi przez 10 sec ..

Hello there.

Opublikowano

@Up. Wiesz, że gracze z brązu są lepsi niż Ci w platynie? Jak nie.. to teraz się dowiedziałeś. A tak na przyszłość, dyskryminacja na tym forum jest karana//+prawo kraju gdzie kupiony jest pod te forum serwer... A to pod to podchodzi.

Czyli sprawa ląduje na policji :(?

Antywarn:

Gracze z brązu nie są lepsi od tych w platynie, bo ci w platynie jakoś przeszli przez tą rzekę gówna (plat też shit, ale mniejszy), a brązy/silvery siedzą i płaczą, że cały czas mają noob team. 

Opublikowano

Czyli sprawa ląduje na policji :(?

Antywarn:

Gracze z brązu nie są lepsi od tych w platynie, bo ci w platynie jakoś przeszli przez tą rzekę gówna (plat też shit, ale mniejszy), a brązy/silvery siedzą i płaczą, że cały czas mają noob team. 

Gracze z brązu w większosci nie znają nawet Angielskiego.

Zresztą, build Upss jest buildem uniwersalnym, kto powiedzial, że zawsze trzeba się tak składać? Ja tam myslałem że buildy akurat to są sytuacyjne B)

Opublikowano

Od razu mówię, że składam się tak, jeśli mam "średnio" na linii. Jeśli ostro dostaję w dupę, a na junglera nie można liczyć, to raczej pierwsza idzie w obieg Zhonia, albo od razu Rabadon. To build, który raczej nie ma w domyśle linii przegrywanej.

Poza tym LeBlanc ciężko przegrać linię.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Antywarn:

60% platyn jest eloboostowana..

87225705356827008866.png

Opublikowano

Build nawet dobry ^.^ pomyśle czy nią nie zagrać rankedów.

A co do ludzi którzy piszą że jej nie banują.. tu macie Top 5 ban rate:

80.61%

78.69%

68.63%

66.48%

56.5%

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

"+ nie zużywa wielkiej ilości many, szczególnie w połączeniu z Rod of Ages"

Skończyłem czytać ten poradnik po tej zalecie.

Opublikowano

RoA jest spoko, bo daje hp, które w przypadku takiej postaci jest przydatne do pozostania żywym po wyeliminowaniu celu.

Opublikowano

Ja ogólnie słyszałem że lb ma dostać nerfa na q ( zdjęcie silence ) przez co będzie dużo słabsza bo będzie można się flashować z jej combo / łatwiej kontrować ją na linii. A co do samego poradnika to jest ok chociaż myślę że glyphy lepiej grać mr.

Opublikowano

Słaby build , ROA jest słaba według mnie na nią ,ona potrzebuje cd,gdzie jest deadfire grasp , grail ?

Ja ją składam zupełnie inaczej 

Jeżeli mi jungler chętnie daje mi blue to odstawiam zakup grala i buduję od razu deadfire grasp 

Ale dobra ja tak buduję : Grail > Deadfire grasp > rabadon > obuwie maga > zhonya > sytuacyjny item a jak jest dużo luzik to buduję void staff i tak rozwalasz każdego na combo , no chyba że tank no to nie xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...