Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdun.pl

VerdunPL

Verdun.pl  

269 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być wprowadzony?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bony maxymalne wchodza ? 

galerianki bony nie wchodza maxymalne :) chyba mogą wejśc 2/3 różne % danych bonów :)

No spoko dzieki :)

Jakies masz uwagi jeszcze dotyczace ulepszania?

KaraibOmega

Na razie nie mam żadnych uwag, wszystko jest w systemie ulepszania git :) 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Całkiem dobrze się zapowiada :)

Zobaczymy jak to będzie w praktyce.

Opublikowano

Skąd bronie 75 bo nie doczytałem?

Bronie na poziom 75 można wydropić w Av2 , z lodowej wiedzmy, a do tego Metiki na mapach 75+ jak i bossy z mapek 75+ oraz niektore szkatułki i dodatkowe bossy jak np. Azrael

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

są jeszcze inne :)

Zaraz poszukam zapowiedzi na YouTube i poogladam ich kilka ;) Może coś niechcacy przeoczylem w zapowiedzi :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jak wymaxujesz bony moge zawitac, nie chce aby moja gra wyglada tak jak na innych privach czyli 3 postacie na bsie + 1 expie. Ale pewnie tego nie zrobisz specialnie dla mnie, ale tak mozna w godzine zrobic bony w 1 itemku i skupic sie na ulepszaczach wkońcu a nie katowac bony 24/7.

Opublikowano

Jak wymaxujesz bony moge zawitac, nie chce aby moja gra wyglada tak jak na innych privach czyli 3 postacie na bsie + 1 expie. Ale pewnie tego nie zrobisz specialnie dla mnie, ale tak mozna w godzine zrobic bony w 1 itemku i skupic sie na ulepszaczach wkońcu a nie katowac bony 24/7.

Może i sa 2/3 różne % jednego itemki, ale jest to tak ustawione ze szybko wchodza fajne bony :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...