Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdun.pl

VerdunPL

Verdun.pl  

269 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być wprowadzony?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient jest juz prawie gotowy.

Jeszcze kilka poprawek.

Kto chciałby po-testować jeszcze. Niech da znać mi na PW.

Opublikowano

Serwer wydaje się być niezły. Zaciekawił mnie motyw "znajdziek" którego do tej pory w metinie nie widziałem, chociaż nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem było by dokładniejsze określenie tego czym mają one być i pokazanie tego na screenie, tak by gracze wiedzieli czego mają szukać + ewentualne zautomatyzowanie tego na zasadzie że po kliknięciu będzie opcja w stylu "Znalazłeś mnie!" i gracz automatycznie otrzyma nagrodę, ale to tylko taka moja sugestia. Pozdrawiam i czekam na start :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być niezły. Zaciekawił mnie motyw "znajdziek" którego do tej pory w metinie nie widziałem, chociaż nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem było by dokładniejsze określenie tego czym mają one być i pokazanie tego na screenie, tak by gracze wiedzieli czego mają szukać + ewentualne zautomatyzowanie tego na zasadzie że po kliknięciu będzie opcja w stylu "Znalazłeś mnie!" i gracz automatycznie otrzyma nagrodę, ale to tylko taka moja sugestia. Pozdrawiam i czekam na start :)

Serwer jest niezły. Zobaczycie.

Co do znajdziek, nie mogę ci dać screen'a bo wtedy ta znajdźka będzie już znana :D lepiej jak sam znajdziesz? ;)

Dodatkowo:

Kolego podsunąłeś mi mega pomysł. Chwała ci za to :)

Opublikowano

Fakt serwer na tych samych plikach i co z tego ? Ciekawy jest ... ból dupy polaczków którzy sami usiłują jakieś gówno sklecić, lecz nie wiedzą nawet od czego zacząć . Serwer pod is ... a który serwer NIE jest pod is ? Chyba normalne że, jak ktoś zakłada serwer to robi to dla kasy ... jeśli ktoś mi tu napisze inaczej to jest poprostu śmieszny . Jeszcze groźby Ddosow od dzieci z gimnazjum którzy podchwycili słowo w internecie i teraz wszędzie go używają ;d . 

Powodzenia w kumulowaniu zysków, haters gonna hate .

Opublikowano

Prezentacja całkiem dobra, lecz najlepsza jest treść zawarta na grafice :)

Szkoda, że tych przecinków co wyraz nie stawialiście :)

Opublikowano

Szkoda, że serwer na plikach Batios'a, Travica i takie tam inaczej bym zagrała.

Serwer nowy.. nic tu nie ma z b. i t.

Opublikowano

Szata graficzna tak mnie odrzuciła, że ojej ;_;. Niektóre sety mi się nie podobają, to dopiero zapowiedź, więc niewiele tutaj widać. W każdym razie powodzenia.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Szata graficzna tak mnie odrzuciła, że ojej ;_;. Niektóre sety mi się nie podobają, to dopiero zapowiedź, więc niewiele tutaj widać. W każdym razie powodzenia.

jaka szata graficzna? :rolleyes:

Opublikowano

jaka szata graficzna? :rolleyes:

Chodzi mi o "elementy graficzne", logo, typografia, "banery", które wykorzystaliście do prezentacji, ten pomarańczowy strasznie razi po oczach, ale kto co woli :).

Na waszym miejscu zmieniłabym 3 i 4 set gdyż spójność troszkę przy tym poległa, na początku stalki, później jakieś nowe zbroje i na końcu znów stalki. ;v

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Chodzi mi o "elementy graficzne", logo, typografia, "banery", które wykorzystaliście do prezentacji, ten pomarańczowy strasznie razi po oczach, ale kto co woli :).

Na waszym miejscu zmieniłabym 3 i 4 set gdyż spójność troszkę przy tym poległa, na początku stalki, później jakieś nowe zbroje i na końcu znów stalki. ;v

Dobry pomysł Grafiku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...