Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdun.pl

VerdunPL

Verdun.pl  

269 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 Bon powinien być wprowadzony?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli macie jakieś pytania co do serwera typu gdzie co jest, lub jak najlepiej zacząć to zapraszam na TeamSpeak3, gdzie można popytać niektórych Administratorów z Gry jak i Ts3 np. [ROOT]Favorin czy [GM]Dundee.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

dlaczego administracja nie banuje poprzednich kont?

@Batios

serwer nuda, pliki tavi, batios itd

nie zagram :)

znow bedzie jak na batios?

exp "swietny" drop "swietny" #sarkazm

Opublikowano

@Batios

Bo nie czytałeś regulaminu. :) Może dlatego?

Nie zagrasz, bo nigdy nie grałeś. Maksymalnie 10 lvl wbiles. Tak? :) No właśnie.

Jeśli nie widzisz różnic, no to ewidentny ból pośladków zasłania ci te ślepe oczka.

Opublikowano

@Batios

Wszystkie poprzednie konta zostały usunięte. Teraz jest kilka kont aktywowanych ponieważ trwają testy Beta. 

Serwer nie jest już nudny :) Jeśli porównujesz Tavie do Verduna to jest całkowicie co innego, wystarczy wejść na serwer i obczaić.

Exp był zawsze dobry, dopiero od ok. 145 lvl exp jest już trudniejszy (oczywiscie jak uzywasz wszystkich dostepnych PDków), a co do dropu, to był on troche mały, ale teraz zostały dodane niektore mapy, które są do dropu np. mapka, na którą dostaniesz się po przystąpienia do profesjii Najemnicy, na niej można sie ładnie dorobić :)

PS. Jesli macie pytanie piszcie śmiało, nawet te negatywy spróbuje zmienić tak, by było już lepiej i byście troche poznali serwer jeszcze przed startem :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Bo nie czytałeś regulaminu. :) Może dlatego?

Nie zagrasz, bo nigdy nie grałeś. Maksymalnie 10 lvl wbiles. Tak? :) No właśnie.

Jeśli nie widzisz różnic, no to ewidentny ból pośladków zasłania ci te ślepe oczka.

Mylisz się,

Nie wbiłem 10 lvl, osiągnąłem coś więcej.

http://www.mpcforum.pl/topic/1179672-batiospl-dedykeasy-startujemy-juz-dzis-godzina-1700/?p=10143446

Nie lubie administracji tego serwera dlatego też nie będę dla Was mily, ani uprzejmy.

ps: Batios padl to Verdun startuje?

skrypty strony widze te same co na tavia,batios,chujmora,metin2.k.vu,tavia s2  tylko, że nowa grafika

Opublikowano

Nie polecam ze względu na poprzedni serwer "Batios" gdzie mniej więcej 3/4  ekipy wyłapała bana za freeko. Dodatkowo administracja broniła się wobec konkretnych dowodów(czyt. Ss'y), gdzie były bugi na mapkę o nazwie "Czarny Las" wyzwiskami i banami za nic. Serwer zostanie zrobiony pod hajs, na 100% kto kupi sobie peta/wierzchowca i jakiś pierścień będzie miał na luzie grę :).

P.S

Jeżeli Archanioł jest w teamie to powodzenia z propozycjami dot. serwera. Oni nie tworzą serwera pod graczy tylko pod swoje zachcianki. 

Także to tyle od NAS:

Pozdrawiamy i nie polecamy gildia Victories  :ninja: .

Opublikowano

Ehh.
Szkoda, myślałem, że to coś lepszego będzie. To samo co na Batiosie, bug, bugiem poganiał. Administracja wchodziła sobie jak im pasowało i w ogóle byli nieobecni. W razie, gdyby ktoś chciał mi wmawiać, że te serwery nie mają nic wspólnego ze sobą, to wystarczy obejrzeć obie prezentacje.

Tutaj macie link do Batios'a.

Co do serwera, to odradzam grę, będziecie się męczyć z bugami i niewychowaną administracją. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ehh.

Szkoda, myślałem, że to coś lepszego będzie. To samo co na Batiosie, bug, bugiem poganiał. Administracja wchodziła sobie jak im pasowało i w ogóle byli nieobecni. W razie, gdyby ktoś chciał mi wmawiać, że te serwery nie mają nic wspólnego ze sobą, to wystarczy obejrzeć obie prezentacje.

Tutaj macie link do Batios'a.

Co do serwera, to odradzam grę, będziecie się męczyć z bugami i niewychowaną administracją. 

Nigdy u nas nie grałeś. Miałeś kręcić tylko zapowiedź.

Administracja jest cały czas, więc kto ci w te kity uwierzy? Chyba ten łejzyhakier z botnetem za kilka dolarów.

Serdecznie odradzam gry na tym gównie ^^

Administracja poniżej wszelkiej krytyki + ten sam serwer po raz czwarty

Znowu padnie bo 2 dniach bo graczy nie bedzie :)

Ciao

Po dwóch dniach to padł twój serwer w którym się zakochałeś. Oszustem i gównem jesteś tylko i wyłącznie ty.

Radziłbym się na twoim miejscu skierować do seksuologa, albo do proktologa ( co lubisz )

Nie polecam ze względu na poprzedni serwer "Batios" gdzie mniej więcej 3/4  ekipy wyłapała bana za freeko. Dodatkowo administracja broniła się wobec konkretnych dowodów(czyt. Ss'y), gdzie były bugi na mapkę o nazwie "Czarny Las" wyzwiskami i banami za nic. Serwer zostanie zrobiony pod hajs, na 100% kto kupi sobie peta/wierzchowca i jakiś pierścień będzie miał na luzie grę :).

P.S

Jeżeli Archanioł jest w teamie to powodzenia z propozycjami dot. serwera. Oni nie tworzą serwera pod graczy tylko pod swoje zachcianki. 

Także to tyle od NAS:

Pozdrawiamy i nie polecamy gildia Victories  :ninja: .

Gildia Victories. Oszuści,kłamcy. Więcej nie trzeba przedstawiać. Argumenty sami znacie.

Widzę, że zorganizowana grupa hakierów. No nic. Wiadomo, czym jesteście xD

Opublikowano

Chyba Ci się trochę w głowie namieszało, że ja miałem coś kręcić na Twoim serwerze. ;)

No i jestem bardzo wzruszony, że pamiętasz swoich wszystkich graczy, chociaż z drugiej strony się nie dziwie, że ich pamiętasz skoro było ich może z 50.

Co do mojej gry z serwera, to proszę:

Serwer'a dalej nie polecam, ze względu na administracje.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie ma co sie przejmować. Wezy to kurwa i  gówno w jednej postaci.

Diablo nigdy nie gral na batiosie. Zobaczcie jego kanał. Kłamca i oszust.

Ja na pewno wbije z ekipami. Czekam na start!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Chyba Ci się trochę w głowie namieszało, że ja miałem coś kręcić na Twoim serwerze. ;)

No i jestem bardzo wzruszony, że pamiętasz swoich wszystkich graczy, chociaż z drugiej strony się nie dziwie, że ich pamiętasz skoro było ich może z 50.

W tym momencie wtopiłeś  się, w totalne szambo. Tego gracza bardzo dobrze znam i będzie grać na Verdunie z gildią.

Zresztą ma on tutaj konto na forum. Zaraz pewnie cie pozdrowi.

Opublikowano

Przepraszam Cie, ale to już jest szczyt wszystkiego ! Znam Diablo bardzo dobrze i codziennie z nim gadam troche na TS .... Możesz chociaż sie nie podszywać pod innych uczciwych graczy ...

Pozdrawiam i zapraszam na Ts3 :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Trochę musiałem tam graficznie przestawić, dlatego szaman wygląda śmiesznie.

System zmieniony na prośbę graczy :)

Zostaną zmienione jeszcze sklepy

Opublikowano

Trochę musiałem tam graficznie przestawić, dlatego szaman wygląda śmiesznie.

System zmieniony na prośbę graczy :)

Zostaną zmienione jeszcze sklepy

Nie na każdej prezentacji musi być ,, powaga " , czasami brakuje takich trochę śmiesznych gdzieniegdzie zdjęć :) Wiec nie ma co sie martwic :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...