Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin najlepszy na gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie używałem SimpleClans ale bardzo możliwe że jest lepszy bo Factions ma trochę bugów xD.

Opublikowano

Najlepszy powiadasz?

Factions. Wszystkie pluginy na gildie poza OpenGuild2047 to są gówna. 

Pięć faktów o Factions:

1. Factions jest 100 razy lepsze niż większość waszych "autorskich pladżinuff xcrGuilds lub UltimaGuild"

2. Jakie tam niby są bugi? Ja zawsze używałem go na wszystkich moch serwerach, gram tylko na serwerach z FACTIONS i nigdy nie natknąłem się na żadnego buga.

3. Do pana TheMolki: Panie TheMolko, czyż nie Gildie w polsce zrodziły się z pluginu Factions? Pierwsze były zawsze Factions dopiero później powstały te "pluginy" na gildie.

4. Dlaczego w ogóle serwery wypierają się starych, dobrych, optymalnych pluginów na rzecz autorskich gówien (gildii z zapisem w configu).

5. Pamiętajcie - żaden z pluginów na gildie w Polsce nie dorównuje Factions pod względem kodu, optymalizacji etc. To oczywiście moja opinia.

A kogo to obchodzi ? :D Ja wole autorski plugin na gildie poniewaz mozesz miec tam wszystko co ty dodasz i co bedziesz chcial :) 

Tobie podoba sie faction bo sam nie potrafisz stworzyc swojego pluginu lub skryptu na gildie :)  "To moja opinia" 

Kto sie ze mna zgadza ?? :D  / chyba ze do niego pisales 

-------------------------------------

Opublikowano

Obczaj sobie OpenGuild, otwarty projekt i ciągle rozwijany. 

Z tego co widziałem jeden z lepszych POLSKICH pluginów na gildie ;)

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Co ty o mnie wiesz pierdolony kidzie? Programuje w Javie od 2 lat a w bukkicie od roku. Więc jak gówno wiesz to stul pysk bo tylko wkurwiasz. Jesteś taki mądry? To może pokaż jakieś TWOJE pluginy? Hmm?

A ja w bukkicie/javie od kilku miesięcy i jakoś napisałem autorskie gildie/tools itd.

Niemożliwe, staję się możliwe.

Jak nie wierzysz pluginy znajdziesz na: mc.procrafters.pl ;)

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...