Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft gdzie kupić?

GrotchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio pomyślałem sobię ,żeby kupić minecraft'a ale nie mam zamiaru na allegro.Dla tego kieruję pytanie do was gdzie mogę kupić (grałem od alphy aż do zablokowania piratów :( )

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Co myślicie o stronach typu keye.pl?

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Co myślicie o stronach typu keye.pl?

Twój wybór, ja jednak polecam kupić Minecraft z oficjalnej strony, możesz kupić tam gift code np. za pomocą PaySafeCard.

Bardzo ciekawa opcja kupowania ;)

Opublikowano

Ja dzisiaj kupowałam premium na minecraft.net. Długo się zastanawiałam gdzie kupić ale przekonała mnie oryginalna strona i płatność paysafecard ;) gra wychodzi 85 zł z groszami a premium masz po kilku sekundach i nie musisz się przejmować ze masz pirata :)

Opublikowano

Dzięki zdecyduję się na główną stronę jednak :)

Opublikowano

Najlepiej kup prosto od producenta - minecraft.net

Dlaczego? Dlatego, iż jesteś w stu procentach pewny, że nie wydasz pieniędzy w błoto. ;)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Osobiście nie widzę nic złego w allegro (oczywiście jeśli nie kupujemy jakiejś dziwnej po taniości cenie z niewiadomego źródła):

1. Jeśli użytkownik jest firmą/sklepem (opcjonalnie, co zwiększa ich szansę na to że im zaufam ponieważ allegro kładzie nacisk na przestrzeganie zasad oraz uczciwości na takie osoby)
  2. Jeśli ma dużo pozytywnych komentarzy, oraz są one uzasadnione odpowiednimi argumentami
  3. Jeśli jest dosyć znaną osobą/firmą w środowisku sprzedaży cd-kay'ów
  4. Oraz jeśli cena nie jest znacznie różniącą się od oryginalnej ceny ;)

pozdrawiam.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie polecam Ci wydawac kasy na premke, znudzi Ci sie albo jakis ddos ppjdzie na konta i klops...

Powiedział co wiedział. DDoS na konto? Niestety, pomyliło Ci się, ponieważ na same konto nie da się 'zrobić' ddosa, jedynie na IP.

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Oficjalna strona / g2a.com/ keye.pl, takie znane strony.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Kupiłem na keye.pl po 2 minutach miałem i działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...